MyHeritage kortingscodes voor België

Duik in de familiegeschiedenis met MyHeritage korting dankzij een kortingscode in februari 2023

  • gemiddelde besparing: €47,90
30% korting

30% korting of meer op een accountupgrade bij MyHeritage

Pak deze korting
Gratis actie

Download de gratis app van MyHeritage

Pak deze korting
€130 korting

MyHeritage deal: sluit een Compleet abonnement af met €130,- korting

Pak deze korting
50% korting

Scoor tot 50% korting op een DNA-kit bij MyHeritage

Pak deze korting
Gratis actie

MyHeritage promotie: doorzoek in februari GRATIS historische records

Verloopt morgen
Pak deze korting
€130 korting

Sluit Premium af met tot €130,- korting bij MyHeritage

Pak deze korting
€40 korting

Profiteer van €40,- korting of meer bij MyHeritage

Info

Op het eerste jaar van je abonnement.

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere MyHeritage kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
3% korting

MyHeritage kortingscode voor 3% korting op ALLES

Exclusieve code
Pak deze code
3% korting

Profiteer van de laagste prijs ooit met 3% EXTRA korting + GRATIS proefperiode met deze MyHeritage kortingscode

Exclusieve code
Pak deze code
€7,50 korting

Nu €7,50 korting door deze MyHeritage code te activeren

Kortingscode
Pak deze code

Recent verlopen MyHeritage kortingscodes

50% korting

MyHeritage coupon code voor maar liefst 50% EXTRA korting in België

Kortingscode
Pak deze code
€5 korting

€5,- korting op een MyHeritage abonnement met deze code

Kortingscode
Pak deze code
5% korting

Scoor 5% EXTRA korting op de DNA kit met deze MyHeritage kortingscode

Exclusieve code
Pak deze code
€80 actie

Shop een DNA-kit voor maar €80,- bij MyHeritage

Pak deze korting
40% korting

Krijg wel 40% korting op een abonnement bij MyHeritage

Pak deze korting

Ontdek je stamboom met 5% korting met de strafste MyHeritage kortingscode

Met behulp van je eigen DNA en een DNA-kit van MyHeritage kun je op onderzoek uitgaan naar je eigen stamboom. Je kunt regelmatig korting pakken op deze kits en met een MyHeritage kortingscode zelfs nog eens 5% extra korting pakken. Buiten de reguliere aanbiedingen kun je ook nog wel eens een kortingscode tegenkomen voor gratis verzending van je bestelling. De beste deals en kortingscodes kun je hier vinden rond Black Friday, Cyber Monday en grote feestdagen zoals Kerstmis.

Ontdek alle voordelen van MyHeritage

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bij het aanmaken van een account ben je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Dat betekent dat je onder andere onderzoekstips, updates over de site of databases en uiteraard iedere promotie of kortingscode direct via e-mail te weten komt. Zo kun jij misschien nog goedkoper uit zijn met de aankoop van een DNA-kit of bij het afsluiten van een Premium account.

Nog meer voordeel via social media

MyHeritage is ook actief op social media; je kunt dit bedrijf volgen op Facebook en Twitter. Wil je meer te weten komen over lokale geschiedenis, inspirerende familieverhalen lezen of tips ontvangen over het gebruik van MyHeritage? Dan is het slim om het bedrijf op social media in de gaten te houden. Een groot pluspunt is dat MyHeritage hier ook informatie deelt over eventuele aanbiedingen. Zo kun je precies zien wanneer je kunt besparen op een DNA-kit of een nieuw abonnement. Met een beetje geluk vind je er zelfs een kortingscode, zodat je jouw bestelling met nog meer voordeel plaatst.

Maak een account aan en probeer diverse gratis functies uit

Je kunt helemaal gratis een account aanmaken bij MyHeritage. Je hebt hier geen abonnement voor nodig en kunt gebruik maken van een aantal standaardfuncties van de website. Zo krijg je de kans om jouw afgenomen DNA-tests in te zien. Deel je uitslagen met vrienden of voeg uitslagen van een familielid aan je account toe. Ook kun je oude familiefoto’s animeren, inkleuren en de kwaliteit verbeteren en je kunt een klein begin maken met een stamboom.

Over MyHeritage

Over MyHeritage

Ben jij benieuwd waar jouw wortels liggen? Dan kan MyHeritage jou hier ongetwijfeld duidelijkheid in bieden. Dit bedrijf, dat werd opgericht in 2003, is vandaag de dag een van de toonaangevende platformen op het gebied van stamboomonderzoek en matchingtechnologieën. Dankzij diverse software en miljarden historische documenten van over de hele wereld kun je direct aan de slag om jouw familiestamboom uit te breiden en zelfs DNA-onderzoek te doen. De database van MyHeritage omvat namelijk miljoenen profielen waarmee je onderzoek kunt doen naar jouw etnische afkomst of zelfs familieleden kunt vinden aan de hand van DNA matches. Ga op ontdekking bij MyHeritage.nl en neem een duik in jouw verleden!

Ga naar myheritage.nl

Een MyHeritage kortingscode gevonden? Gebruik die dan zo

MyHeritage kortingscode gebruiken

  1. De kans is groot dat je een kortingscode bent tegengekomen waarmee je korting krijgt op een eenmalige test of een abonnement bij MyHeritage. Je kunt nu laten onderzoeken met wie je DNA deelt en hoe je familiegeschiedenis eruit ziet. Door onderstaande stappen te volgen, kun je de kortingscode moeiteloos toevoegen tijdens het afrekenproces.
  2. Kies voor een DNA-test met of zonder abonnement en laat je automatisch doorsturen naar het bestelscherm. In dit scherm kun je alsnog een abonnement toevoegen mocht dit nodig zijn of extra losse kits. 
  3. Voor een kleine toeslag kun je ook een geschenkverpakking toevoegen en ook je bestelling extra snel laten verzenden. Daaronder zie je link staan met de tekst: "Heeft u een couponcode?". Door hierop te klikken, kun je de MyHeritage kortingscode invoeren en met een klik op de oranje knop toepassen op het totaalbedrag.
  4. Om de DNA-kits te ontvangen, is het belangrijk om je adresgegevens in te vullen. Wanneer je besluit het cadeau te geven aan een familielid of vriend, kun je ook een ander verzendadres opgeven en zelf alleen de factuur ontvangen. 
  5. Bij MyHeritage.nl kun je betalen met VISA, MasterCard, PayPal en natuurlijk ook met Bancontact. Je kunt er ook voor kiezen om de betaling zelf handmatig over te maken naar MyHeritage. Je zult dan soms wel iets langer moeten wachten tot de betaling verwerkt is en de DNA-kits opgestuurd worden. Veel succes met de test en het ontdekken van je familie!

Meer tips voor het optimaal gebruik van MyHeritage

Kies voor een abonnement dat bij je past

Wil je van de extra functies van MyHeritage gebruikmaken? Dan heb je een abonnement nodig. Gelukkig kun je helemaal zelf kiezen welke functies je wilt gebruiken. MyHeritage heeft namelijk verschillende abonnementen, van erg simpel tot enorm uitgebreid. Zo kun je een speciaal abonnement afsluiten waarmee je alleen historische data in kunt zien, maar er zijn ook abonnementen waarmee je een zeer uitgebreide stamboom kunt bekijken. Ieder abonnement heeft weer zijn eigen prijs. Wil je dus zeker weten dat je alleen betaalt voor de diensten die je echt gebruikt? Bekijk dan welke opties MyHeritage allemaal aanbiedt.

Haal meer uit MyHeritage dankzij het kennisplatform

Er is ontzettend veel mogelijk met de techniek van MyHeritage. Je kunt uitgebreid onderzoek doen naar de geschiedenis van je familie en ook oude foto's doorspitten. Wil je weten wat je allemaal uit MyHeritage kunt halen? Dan is het slim om een kijkje te nemen bij het kennisplatform. Hier staan talloze artikelen over het gebruik van de website. Ontdek hoe je historische documenten in kunt zien, hoe je foto's aan je stamboom toevoegt en hoe je in contact komt met verre familieleden die ook gebruikmaken van de website. Je vindt het kennisplatform onderaan op MyHeritage.nl.

Kom alles te weten over MyHeritage

De DNA-testen van MyHeritage zijn makkelijk zonder bloed of spuug af te nemen door middel van een wangstrijkje.

MyHeritage vergelijkt jouw DNA in een grote database met meer dan vijf miljoen gegevens.

Naast de DNA-test kun je ook abonnementen afsluiten zodat je op je eigen tempo je stamboom kunt onderzoeken.

Via MyHeritage.nl kun je ook oude foto's nieuw leven inblazen en zelfs laten animeren.

Je ontvang de resultaten van de test altijd online en binnen maximaal vier weken.

Het laboratorium van MyHeritage is gecertificeerd en gaat op een veilige manier met jouw gegevens om.

In totaal beschikt MyHeritage over meer dan achttien miljard historische gegevens waarmee jij jouw stamboom zo compleet mogelijk kunt maken.

Je kunt via MyHeritage.nl ook zelf zoeken in documenten van onder ander volkstellingen en van het leger.

Met een abonnement kun je bij MyHeritage onbeperkt gebruikmaken van exclusieve services.

MyHeritage ondersteunt ook projecten om onrechten uit de geschiedenis recht te zetten voor de huidige nabestaanden.