Over ons

Over Deals.be

Deals.be is gelanceerd in 2017 en is dé kortingssite voor Belgische online shoppers die geld willen besparen op hun bestelling. Op Deals.be worden elke dag weer door een hardwerkende redactie de nieuwste acties, deals, kortingscodes, promoties en solden toegevoegd van meer dan 300 winkels en webshops. Na het grote succes van Acties.nl in Nederland, waar dagelijks tienduizenden mensen hun weg naar vinden, wordt met Deals.be ook de vraag bij Belgische online shoppers vervuld. De redactie zoekt dagelijks het web af naar werkende codes en kortingen in allerlei categorieën: van damesmode, schoenen, elektronica, huis, tuin en keuken artikelen tot aan de leukste activiteiten en vakanties. Wie slim zoekt, hoeft nooit te veel te betalen!

Altijd korting pakken

Dankzij Deals.be ben je altijd op de hoogte van alle werkende promoties en kortingscodes van dit moment van zowel grote en kleinere winkels van België en Nederland. Speur de homepage af voor de meest actuele acties, zoek gericht naar een winkel en ontdek op de pagina van desbetreffende winkel hoe jij korting op je aankopen kunt pakken. Naast de meest actuele acties vind je hier ook bespaartips van onze redactie om van extra voordeel te profiteren bij een groot aantal webshops.

Bespaartips

Naast de meest actuele acties en shoptips op winkelpagina’s vind je op het blog Bespaartips wekelijks weer nieuwe tips om geld te besparen op eigenlijk alles waar je in het leven geld aan uitgeeft! Van goedkope vliegtickets boeken tot trucjes die direct toe te passen zijn in het dagelijks leven, met deze tips haal jij het meeste voordeel uit je leven!

Exclusieve kortingscodes en promoties

De redactie is dagelijks bezig om jou de best mogelijke kortingen aan te kunnen bieden, zodat je altijd wat euro’s kunt besparen. Naast het web afstruinen naar promoties werken wij daarom ook intensief samen met winkels en webshops. Dankzij onze nauwe banden kunnen we jou als online shopper vaak extra korting geven in de vorm van kortingscodes en aanbiedingen die je op andere kortingssites niet vindt!

Wil jij als winkel of webshop met Deals.be samenwerken? Contacteer ons dan en wie weet kunnen we online shoppers samen een mooie korting aanbieden!

Altijd op de hoogte van de beste korting via de nieuwsbrief

Door je in te schrijven voor de Deals.be nieuwsbrief ontvang je wekelijks de allerbeste kortingscodes en promoties van dat moment. Zo hoef je nooit meer een aanbieding te missen! Inschrijven is trouwens geheel vrijblijvend en je kunt je altijd weer afmelden mocht je de nieuwsbrief niet meer willen krijgen.

Deals.be op social media volgen

Naast de website zijn we ook erg actief op social media. Zo kun je de Deals.be Facebookpagina liken, zodat je de meest aantrekkelijke aanbiedingen gewoon in je nieuwsfeed voorbij ziet komen.

Contacteer Deals.be

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem een kijkje bij de Veel gestelde vragen! Mocht je vraag daar niet bij staan dan kun je ons natuurlijk altijd een e-mail sturen.