Takeaway.com kortingscodes voor België

Met een Takeaway.com kortingscode bestel je maaltijden met korting in oktober 2020

€15 actie

Bestel een maaltijd voor minder dan €15,- bij Takeaway.com

127 gebruikt
Pak deze korting
€10 actie

Bestel al een complete maaltijd bij Takeaway.com voor slechts €10,-

Verloopt vandaag
45 gebruikt
Pak deze korting
30% korting

Scoor tot 30% korting via de Takeaway.com bonuswinkel

35 gebruikt
Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis bezorging bij Takeaway.com

33 gebruikt
Info
  1. Sommige restaurants bezorgen hun maaltijden gratis aan huis.
  2. Deze restaurants kun je gemakkelijk selecteren in het keuzemenu via de bestelwebsite.
Pak gratis verzending
% korting

Spaar voor EXTRA korting met een stempelkaart bij geselecteerde Takeaway.com restaurants

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Pak GRATIS verzending bij diverse Takeaway.com restaurants

11 gebruikt
Pak deze korting
€10 korting

Met een account ben je altijd op de hoogte van iedere Takeaway.com kortingscode

Info

Maak via de website of app je eigen Takeaway.com account aan, zodat je altijd op de hoogte bent van promoties, aanbiedingen en kortingscodes.

Pak deze korting
% korting

Profiteer van EXTRA voordeel via de Takeaway.com aanbiedingen

Verloopt morgen
Pak deze korting
€10 korting

Spaar voor tot €10,- korting bij andere webshops via Takeaway.com

Pak deze korting
% korting

Spaar bij Takeaway.com voor extra korting en exclusieve voordelen

Pak deze korting
€3 korting

Takeaway.com kortingscode voor €3,- korting op je bestelling

Code
Pak deze code
€7,50 actie

Vanaf €7,50 bestel je een maaltijd bij Takeaway.com

Pak deze korting
% korting

Ontvang EXTRA korting op je bestelling bij Takeaway.com

Pak deze korting

Recent verlopen Takeaway.com kortingscodes

Gratis verzending actie

Profiteer van GRATIS verzending bij geselecteerde Takeaway.com restaurants

Pak deze korting
€11 actie

Bestel menu deals bij Takeaway.com vanaf €11,-

Pak deze korting
€15 actie

Bestel een complete maaltijd voor nog geen €15,- bij Takeaway.com

Pak deze korting
€10 actie

Bij deze restaurants bestel je voor slechts €10,- of minder bij Takeaway.com

Pak deze korting
25% korting

Krijg EXTRA voordeel via de mealdeals bij Takeaway.com

Pak deze korting

Je krijgt €5,- korting op je bestelling met de hoogste Takeaway.com kortingscode

Besparen op je bestelling bij je favoriete restaurant kan helaas niet door een Takeaway.com kortingscode te gebruiken. Kortingscodes worden namelijk niet uitgedeeld door deze bezorgservice. Gelukkig kun je bij de maaltijdenbezorger wel bij iedere maaltijd die je bestelt, sparen voor extra korting! Maak een eigen account aan en je spaart mee voor €5,- korting op je volgende bestelling.

Over Takeaway.com

Over Takeaway.com

Heel veel honger, maar geen zin om zelf te koken? Dan bestel je toch gewoon een maaltijd. Het is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld en dat hebben we grotendeels te danken aan Takeaway.com. De bezorgdienst is toonaangevend op het gebied van maaltijdbezorging en actief in veel Europese landen. Ook in België kun je via Takeaway.com bestellen bij jouw favoriete restaurants. Van pasta en pizza tot burgers en sushi; op de website vind je het allemaal. Bestel jij regelmatig via Takeaway.com? Dan profiteer je ook nog eens van veel leuke extra’s. Zo kun je als vaste klant bijvoorbeeld sparen voor bonuspunten. Met voldoende punten krijg je korting op je volgende bestelling. Zo wordt het nog aantrekkelijk om regelmatig maaltijden te bestellen bij Takeaway.com. Bestel via de wereldberoemde bezorgdienst en profiteer van heerlijke gerechten, snelle levertijden en heel veel korting!

Ga naar takeaway.com

Zo verzilver je een Takeaway.com kortingscode

Takeaway.com kortingscode gebruiken

  1. Wil jij iets lekkers bestellen op Takeaway.com? Dan kun je een kortingscode gebruiken voor een extra voordelige maaltijd. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.
  2. Eerst vul je je adres in. Zo krijg je te zien bij welke restaurants je allemaal kunt bestellen. Je kunt gemakkelijk selecteren op het type keuken, beoordeling, bezorgkosten, minimum bestelbedrag en korting.
  3. Selecteer het restaurant waar je wilt bestellen en kies daarna een gerecht. Als je alles dat je wilt bestellen in je winkelmandje hebt geplaatst, kun je gaan bestellen.
  4. Vul nu het bezorgadres in. Ook moet je aangeven hoe je te bereiken bent (telefoonnummer en e-mailadres). Daarnaast kunt je ook aangeven hoe laat je je eten wilt ontvangen. Dit is vooral handig als je al een paar uur vooraf bestelt.
  5. Je kunt ook altijd nog opmerkingen invullen voor het restaurant. Zo kun je het bijvoorbeeld aangeven dat je bel het niet doet of dat de ingang lastig te vinden is. Je weet dan zeker dat je bestelling goed zal worden bezorgd.
  6. Nu kun je aangeven hoe je wilt betalen. Je kunt meestal contant betalen bij de bezorging, maar het is ook mogelijk vooraf te betalen via Bancontact / Mister Cash, VISA, MasterCard, American Express, PayPal en Bitcoin.
  7. Als laatste kun je nog je Takeaway.com kortingscode invullen. Daarvoor zie je een speciaal invoerveld. Vul daar de code in en klik vervolgens op “Invoeren”. Je kunt nu de bestelling afronden. Smakelijk alvast!

Feiten over Takeaway.com

Op Takeaway.com kun je gemakkelijk zoeken naar restaurants bij jou in de buurt door je locatie in te vullen.

Je kunt op Takeaway.com bij elk restaurant de reviews lezen van anderen die eerder bij dat restaurant besteld hebben.

Je kunt op verschillende manieren betalen voor je bezorgmaaltijd, waaronder Bancontact, creditcard, PayPal of zelfs bitcoin.

Je kunt op Takeaway.com of in de app sorteren op geschatte levertijd, zodat je zo snel mogelijk van je bestelling kunt genieten.

Met de Takeaway.com-app kun je gemakkelijk zoeken naar restaurants in de buurt en direct een maaltijd bestellen.

Via de bonuswinkel van Takeaway.com kun je sparen voor hoge korting bij andere winkels en webshops.

Je blijft op de hoogte van elke actie, aanbieding en Takeaway.com kortingscode via de social-mediakanalen van de bezorgsite.

Door vaker bij een deelnemend restaurant te bestellen, kun je door middel van stempelkaarten sparen voor een 10% kortingscode.

Je profiteert altijd van prijsgarantie: je betaalt via Takeaway.com altijd even veel als direct bij het restaurant zelf.

Je kunt bij Takeaway.com gemakkelijk profiteren van gratis verzending door de restaurants te filteren op de bezorgkosten.

Nieuws

Takeaway.com straks grootste van westerse wereld

Met de overname van GrubHub is Takeaway.com binnenkort de allergrootste maaltijdenbezorger van de westerse wereld; slechts één bedrijf uit China is Takeaway.com voor. In een interview met De Tijd legt CEO Jitse Groen uit dat het niet altijd gemakkelijk is verlopen. Zo maakte het bedrijf in België een moeizame start in 2002: het Nederlandse bedrijf was niet voorbereid op het grootschalig bestellen van warme maaltijden in de middag. Vandaag de dag bezorgt Takeaway.com bij ruim 1,1 miljoen Belgen.

Takeaway.com wil bezorgers beschermen

Het aannemen van koeriers als zelfstandigen is al een langere tijd een punt waarover flink gediscussieerd wordt. Jitse Groen, CEO van Just Eat Takeaway.com, wil zijn bezorgers juist meer bescherming kunnen bieden door ze niet langer aan te nemen als zelfstandige bezorgers. Hij gelooft niet in het systeem waarbij de koeriers als schijnzelfstandige werkzaam zijn. Op dit moment worden de mogelijkheden per land bekeken, aangezien het bedrijf begin 2020 samenging met Just Eat die in sommige landen wellicht wel zal moeten werken met zelfstandigen.

Takeaway.com maakt grote beursblunder

Eind vorig jaar nam Takeaway.com zijn concurrent Just Eats uit Engeland over. Om een beeld te geven aan beleggers van het fusiebedrijf, creëerde Takeaway.com historische cijfers die teruggingen tot 2018. Hierbij werden echter rekenfouten gemaakt, waardoor er een verkeerde winst en verlies werd gerapporteerd. Zo zou het bedrijf in 2018 geen verlies van 78 miljoen euro hebben geleden, maar winst hebben geboekt van 112 miljoen euro. Dit is vrij gunstig, maar de cijfers die volgden waren minder rooskleurig. Zo was het verlies over heel 2019 bijvoorbeeld geen 96 miljoen euro, maar 302 miljoen euro. De cijfers zijn inmiddels gecorrigeerd.