Veel gestelde vragen

Is iets je niet helemaal duidelijk? Bekijk deze pagina dan eens met veel gestelde vragen die de redactie van Deals.be vaak te horen krijgt over de site en wat we nou precies doen. Wij hebben geprobeerd deze zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden zodat hopelijk alles duidelijk wordt voor je!

Waarom is Deals.be uniek?

  • Altijd actuele acties: de redactie van Deals.be gaat dagelijks op zoek naar de nieuwste kortingscodes, solden, promoties en aanbiedingen zodat jij als online shopper van voordeel kunt profiteren op je bestelling. Deze worden de hele dag door toegevoegd, zodat jij altijd op de hoogte bent van de meest actuele aanbiedingen van jouw favoriete webshop!
  • Soorten acties: Deals.be zoekt niet alleen naar kortingscodes, maar voegt ook solden, aanbiedingen, deals, cashback mogelijkheden en acties voor gratis verzending toe. Waarom? Simpelweg omdat al dit soort acties jou kunnen helpen om te besparen op je bestelling. En dat is ons doel: jou geld laten besparen!
  • Overzichtelijk: bij Deals.be vind je per winkel een overzichtelijke pagina met alle actuele en belangrijke acties en kortingscodes onder elkaar. Bovendien worden de winkels gecategoriseerd in bijvoorbeeld mode en accessoires, reizen, elektronica en dieren, zodat jij snel vindt waar je naar zoekt. Daarnaast is het ook mogelijk om op soort actie te filteren of gewoon de winkelnaam in te typen in de zoekbalk.
  • Niet alleen actuele acties: naast het speuren naar de meest actuele kortingscodes, deals en andere aanbiedingen houdt de redactie zich ook bezig met het maken van andere content. Zo vind je op de blog wekelijks nieuwe artikelen met bespaartips die je direct in het dagelijks leven kunt toepassen, en nog veel meer!

Wat bedoelen jullie met de type acties?

Je hebt de diverse type acties waar we het over hebben wellicht al voorbij zien komen. Vaak spreken we van een actie, aanbieding, promotie, solden, kortingscode, deal of cashback aanbieding op de website. Maar wat houden ze precies in?

  • Actie, aanbieding of promotie: dit zijn synoniemen van elkaar en kan werkelijk van alles zijn. Van een gratis verzending tot een percentage korting zonder specifieke kortingscode.
  • Solden: onder solden vallen de kortingsperiodes waarin de winkels met flinke percentages kortingen stunten om de collectie extra goedkoop te verkopen voordat de nieuwe collectie in de winkel ligt. Alle soldens en mid season sales plaatsen wij door op de winkelpagina’s. Ook wanneer de afprijzing hoger wordt en een nieuwe sale ronde zich aandoet. Zo ben jij altijd op de hoogte van de hoogste kortingen!
  • Kortingscode: met een kortingscode wordt een code bedoeld die je tijdens het bestelproces net voor het afrekenen in kunt vullen voor een bepaald percentage of bedrag korting. Soms zijn ze vrijblijvend, soms zitten hier bepaalde voorwaarden (zoals een bepaalde bestelwaarde) aan vast.
  • Deal: met een deal wordt altijd een product bedoeld dat in een bepaalde periode flink is afgeprijsd.
  • Cashback: soms krijg je de korting niet vooraf, maar biedt de winkel jou de mogelijkheid om na aanschaf een percentage of bepaald bedrag van de aankoopwaarde terug te krijgen.

Waar vind ik acties?

De acties zijn met verschillende mogelijkheden te vinden. Allereerst vind je op de homepagina alle populaire aanbiedingen van top winkels. Ben jij op zoek naar de acties van andere winkels of webshops? Gebruik de zoekbalk om desbetreffende winkel te zoeken. Daarnaast kan je de categorieën gebruiken om te onderzoeken waar jij de hoogste korting krijgt op een bepaald product.

Hoe zoek ik kortingscodes?

Kortingscodes staan op de winkelpagina’s vermeld. Zoek via de zoekbalk een winkel op of filter bij het kopje "Acties" op kortingscodes. Als een winkel of webshop kortingscodes heeft dan staan deze meteen aan de bovenkant van de pagina en kom je door op de knop "Bekijk deze code" te klikken bij de code!

Hoe moet je een kortingscode gebruiken?

De kortingscode kun je verzilveren als je aan het bestellen bent in een webshop. Voeg de producten die je wilt kopen toe aan je winkelmand en ga naar het afrekenproces. In dit proces komt er bijna altijd een kortingscode veld tevoorschijn waar je de code die je gevonden hebt in te plakken of over te typen. De kortingscodes open je door op de winkelpagina’s op de knop "Bekijk deze code" te klikken.

Kan je kortingscodes combineren?

Dat ligt aan de voorwaarden die de winkel of webshop aan de kortingscode heeft verbonden. Vaak mag je één per kortingscode per bestelling gebruiken, maar soms mag je wel combineren. Kijk altijd even in de voorwaarden om uit te zoeken wat bij de winkel mag.

Wat zijn exclusieve aanbiedingen?

De redactie van Deals.be vindt een warme band met de adverteerders belangrijk, zodat wij jou de beste korting kunnen aanbieden. Exclusieve acties vind je enkel op Deals.be en mogen niet door andere concurrenten geplaatst worden.

Wat te doen als een actie niet werkt?

Het kan zijn dat er een aanbieding die op Deals.be staat niet meer werkt. Heel vervelend, maar op de redactie werken ook mensen en een foutje kan er in sluipen. Natuurlijk willen we jou de beste korting aanbieden en daarom vragen wij je het via onze contactpagina te melden als een code niet werkt of aanbieding niet meer is. Wanneer de actie niet werkt zullen wij hem offline halen en ons best doen om voor jou een nieuwe actie te zoeken.

Hoe verdienen jullie van Deals.be geld?

Deals.be werkt op basis van affiliate marketing en heeft een performance based marketing verdienmodel. Een moeilijke naam die aangeeft dat wij als jij via een actie van ons profiteert van korting op je bestelling een klein bedrag krijgen van jouw bestelling. Hier merk jij als bezoeker niets van.

Is Deals.be gratis?

Ja! Wij willen op een laagdrempelige manier online shoppers helpen om korting te pakken op hun bestelling. Daarom hoef je voor onze content niet te betalen en hoef je ook geen account aan te maken.

Kan ik een Deals.be app vinden in mijn appstore?

Nee. Deals.be heeft geen eigen app, omdat onze technische collega’s ervoor zorgen dat jij op je mobiel of tablet een goede, geschaalde versie van de website gepresenteerd krijgt. Zo heb je Deals.be altijd binnen handbereik!

Kan ik Deals.be contacteren met vragen over mijn bestelling?

Nee, voor vragen over je aankopen raden wij je aan contact op te nemen met de betreffende webshop. Wij werken samen met de winkels en webshops die op Deals.be staan om jou de beste korting te kunnen bieden, maar verkopen zelf geen producten of diensten.

Kan ik me inschrijven voor nieuwsbrief?

Ja zeker! Deals.be verzamelt wekelijk voor jou de beste aanbiedingen, solden en kortingscodes en verstuurt deze in een nieuwsbrief naar de online shoppers. Wil jij je aanmelden voor de Deals.be nieuwsbrief? Dat kan via het aanmeldveld op de Deals.be Nieuwsbrief pagina.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Wil jij de nieuwsbrieven van Deals.be niet meer ontvangen? Dat vinden wij spijtig om te horen, maar onderaan de nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je uit te schrijven voor onze mailing.

Wat kan ik doen als mijn vraag niet beantwoord is?

Wij staan je graag ter woord als je nog vragen hebt over Deals.be. Fijn dat je hier boven hebt gekeken! Op onze contactpagina vind je mogelijkheden om contact op te nemen met de Deals.be. Dit mag uiteraard ook altijd indien je suggesties of verbeterpunten voor Deals.be hebt. Wij zullen je vraag of opmerking zo spoedig mogelijk beantwoorden!