Dyson kortingscodes België

Scoor stofzuigers en meer apparaten met korting met een Dyson kortingscode in juni 2019

Deze Dyson kortingscodes konden we niet meer gebruiken in juni 2019

Probeer de codes gerust nogmaals uit, misschien hebben wij een fout gemaakt

Zo verzilver je een Dyson kortingscode

Dyson kortingscode gebruiken

  1. Stofzuigen zonder snoer, of je haar binnen twee minuten droog föhnen met de supersonische technologie van Dyson? Het kan door jouw favoriete huishoudapparaten in de webshop te bestellen met een Dyson kortingscode. In deze handleiding laten we je zien hoe je de kortingscode via de website kunt gebruiken.
  2. Kies het product dat je wilt bestellen uit in de webshop en plaats het in je winkelmandje. Het artikel wordt dan toegevoegd, waarna je direct in het besteloverzicht terechtkomt.
  3. In het besteloverzicht heb je de mogelijkheid de kortingscode toe te voegen aan je bestelling. Vul de code in in het daarvoor bestemde veld en klik op ‘’Korting gebruiken’’. De korting wordt dan automatisch van het totaalbedrag afgehaald. Je kunt nu direct zien wat het bedrag is dat over blijft. Ben je nog niet helemaal klaar met winkelen? Dan kun je verder met shoppen terwijl je bestelling gewoon blijft staan. Wil je verder met betalen, klik dan op ‘’Afrekenen’’ boven of onder in het scherm.
  4. Bij de volgende stap moet je je gegevens invullen, zoals je contactgegevens, het bezorgadres voor je bestelling en de wijze waarop je wil betalen.
  5. Zodra je jouw gegevens hebt ingevuld, kun je de bestelling op Dyson.be voltooien en afrekenen. Nu is het alleen nog wachten tot je kunt genieten van het door jou bestelde product!

Dyson kortingscode forum

Deel een geldige kortingscode of laat weten wat jij vindt van Dyson

Een klik op "Reacties tonen" geeft Deals.be toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.

Fleur (deals.be)
Geplaatst op 2019-05-13

Hoi Rebekka, ik hoor ook erg goeie dingen over de stofzuigers van Dyson! Hopelijk ben je nog steeds tevreden over je aankoop. Groetjes, Fleur

Rebekka
Geplaatst op 2019-03-18

Ik heb laatst toch maar zon snoerloze stofzuiger van dyson gekocht. was erg benieuwd na het zien van de reclames en reviews gelezen te hebben. tot nu toe erg tevreden!