Foodbag kortingscode

Foodbag kortingscodes België

Profiteer van korting op je foodbox met een Foodbag kortingscode - juli 2020

 • gemiddelde besparing: €6,51
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij Foodbag

 • Gratis verzending
Pak korting
€65 actie

Bestel al vanaf €65,- jouw Foodbag box voor gezond en lekker eten

Pak korting
% korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere Foodbag kortingscode

Pak korting
€65 giftcard

Een Foodbag cadeaubon vanaf €65,-

Pak korting

Met de hoogste Foodbag kortingscode bespaar je tot wel €20,- op maaltijdboxen

Een Foodbag kortingscode is eigenlijk altijd wel te vinden. De hoogste code tot nu toe gaf maar liefst €20,- korting op een maaltijdbox! Zo kun je heel voordelig eens uitproberen of de service van Foodbag iets voor jou is. Door een kortingscode te gebruiken bij Foodbag kun je ook wel eens een gratis maaltijd ontvangen of handige keukenspullen ontvangen bij je bestelling.

Populaire Foodbag kortingscodes en promoties

Korting Omschrijving Verloopt
€10 korting Bespaar ruim €10,- op jouw Foodbag box voor meerdere personen 12/07/2020
Gratis verzending Gratis verzending bij Foodbag 14/07/2020
€65 korting Bestel al vanaf €65,- jouw Foodbag box voor gezond en lekker eten 29/07/2020
Korting Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere Foodbag kortingscode 13/07/2020
€65 korting Een Foodbag cadeaubon vanaf €65,- 28/07/2020

Zo verzilver je een Foodbag kortingscode

Foodbag kortingscode gebruiken

 1. Met de Foodbag is het gemakkelijker dan ooit om gezond en veelzijdig te eten. Je kunt kiezen voor verschillende kookboxen: de Original box, Easy Dinner box, Sanabox en de Veggiebox. Selecteer eerst welke Foodbag box jij graag wilt bestellen.
 2. Je ziet nu de verschillende prijzen voor de box die je gekozen hebt. Je kunt altijd voor 2, 3 of 4 personen bestellen en de Original en Easy Dinner box kunnen zelfs ook voor 5 personen worden besteld. Selecteer één van de boxen en bekijk het weekmenu dat bij de desbetreffende box hoort.
 3. Als je een box gekozen hebt op Foodbag.be, kan je een leveringsdatum kiezen. Ook kan je nu aangeven voor hoeveel personen je wilt bestellen.
 4. Wil je nog een Busy Day gerecht ontvangen? Dit kan je voor een kleine meerprijs bijbestellen. Ook kan je een fruitmand ontvangen tegen een kleine bijbetaling. Je kunt kiezen voor een kleine of grote fruitmand.
 5. Je geeft nu aan hoe vaak je de Foodbag box wenst te ontvangen. Dat kan wekelijks, tweewekelijks of eenmalig. Daarna kan je al je gegevens invullen, zoals naam, adres en postcode. Ook kan je hier informatie achterlaten voor de koerier. Zo kan je het bijvoorbeeld laten weten als je bel niet werkt of als je voordeur moeilijk te vinden is.
 6. Je kunt daarna ook een precieze tijd aangeven waarop je de box wilt ontvangen. Het gaat hier om een periode van uiterlijk 5 uur waarin de box kan worden bezorgd.
 7. Vervolgens kies je hoe je wilt betalen. Je krijgt nu ook de kans je Foodbag kortingscode in te vullen in het invoerveld. Klik vervolgens op “Valideer kortingscode”. Foodbag verwerkt dan automatisch de korting in de prijs.
 8. Klik nu op “Ga verder” en rond je bestelling bij Foodbag.be af. Je hoeft nu alleen nog te wachten tot je je Foodbag box in huis hebt!

Feiten over Foodbag

 1. Je hebt op Foodbag.be de keuze uit vier boxen met verschillende thema's en recepten: Original, Sana, Quick & Easy en Veggie.
 2. Het is mogelijk om bij Foodbag extra's aan je box toe te voegen zoals bijvoorbeeld fruit, koffie, een ontbijt of jus d'orange.
 3. Bij het samenstellen van je Foodbag kun je zelf kiezen of je ingrediënten voor drie of vier gerechten wil ontvangen.
 4. Je kunt aangeven of je de gerechten in je Foodbag wil bereiden voor één tot vijf personen, om de hoeveelheid ingrediënten aan te passen.
 5. Het is bij Foodbag ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen als cadeau voor iemand die van koken houdt.
 6. Je blijft op de hoogte van elke Foodbag kortingscode en aanbiedingen op receptenboxen via de nieuwsbrief.
 7. Foodbag doet zijn best om alleen maar verse, biologische en duurzaam geproduceerde ingrediënten te leveren.
 8. In de blog lees je tips over gezond koken en eten, en doe je inspiratie op om ook zelf aan de slag te gaan in de keuken.
 9. Als er een dag aankomt dat je weinig tijd hebt om te koken, kun je voor €4,90 een Busy Day-gerecht toevoegen aan je box.
 10. Als je voor de eerste keer een receptenbox samenstelt op Foodbag.be, ontvang je €15,- korting op je bestelling.