Foodbag kortingscodes België

Profiteer van korting op je foodbox met een Foodbag kortingscode - oktober 2020

  • gemiddelde besparing: €6,51
€15 korting

Foodbag kortingscode voor €15,- korting op je bestelling

Code
Verloopt vandaag
33 gebruikt
Info

Geldig op je eerste Foodbag.

Pak deze code
€65 korting

Een Foodbag cadeaubon voor maar €65,-

Pak deze korting
10% korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang iedere Foodbag kortingscode

Verloopt morgen
Pak deze korting
€65 actie

Bestel al vanaf €65,- jouw Foodbag box voor gezond en lekker eten

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij Foodbag

Verloopt vandaag
Pak gratis verzending

Met de hoogste Foodbag kortingscode bespaar je tot wel €20,- op maaltijdboxen

Een Foodbag kortingscode is eigenlijk altijd wel te vinden. De hoogste code tot nu toe gaf maar liefst €20,- korting op een maaltijdbox! Zo kun je heel voordelig eens uitproberen of de service van Foodbag iets voor jou is. Door een kortingscode te gebruiken bij Foodbag kun je ook wel eens een gratis maaltijd ontvangen of handige keukenspullen ontvangen bij je bestelling.

Over Foodbag

Over Foodbag

Een gezonde afwisselende maaltijd op tafel zetten, heb je zo voor elkaar met de foodboxen van Foodbag.be. Het bespaart tijd en je hoeft geen voedsel meer te verspillen. Je hebt de keuze uit verschillende weekboxen. De Original bestaat uit smaakvolle wereldgerechten en biedt vier afwisselende weekmenu's. De Easydinner box bestaat uit drie menu's en is zo samengesteld dat kinderen de maaltijden ook lekker vinden. De Sanabox is ontwikkeld door Sandra Bekkari en is samengesteld met gezonde menu's met veel groenten en superfoods. Alle ingrediënten komen van Belgische bodem en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale- en seizoensproducten. Gezond eten: het hoeft niet tijdrovend of moeilijk te zijn. Je kiest bij Foodbag de menubox die jou het meeste aanspreekt en de maaltijdbox wordt bij je thuis bezorgd. Aan de extra vitamines is ook gedacht. Je kunt naast de maaltijdboxen tevens een extra fruitmandje bestellen.

Ga naar foodbag.be

Zo verzilver je een Foodbag kortingscode

Foodbag kortingscode gebruiken

  1. Met de Foodbag is het gemakkelijker dan ooit om gezond en veelzijdig te eten. Je kunt kiezen voor verschillende kookboxen: de Original box, Easy Dinner box, Sanabox en de Veggiebox. Selecteer eerst welke Foodbag box jij graag wilt bestellen.
  2. Je ziet nu de verschillende prijzen voor de box die je gekozen hebt. Je kunt altijd voor 2, 3 of 4 personen bestellen en de Original en Easy Dinner box kunnen zelfs ook voor 5 personen worden besteld. Selecteer één van de boxen en bekijk het weekmenu dat bij de desbetreffende box hoort.
  3. Als je een box gekozen hebt op Foodbag.be, kan je een leveringsdatum kiezen. Ook kan je nu aangeven voor hoeveel personen je wilt bestellen.
  4. Wil je nog een Busy Day gerecht ontvangen? Dit kan je voor een kleine meerprijs bijbestellen. Ook kan je een fruitmand ontvangen tegen een kleine bijbetaling. Je kunt kiezen voor een kleine of grote fruitmand.
  5. Je geeft nu aan hoe vaak je de Foodbag box wenst te ontvangen. Dat kan wekelijks, tweewekelijks of eenmalig. Daarna kan je al je gegevens invullen, zoals naam, adres en postcode. Ook kan je hier informatie achterlaten voor de koerier. Zo kan je het bijvoorbeeld laten weten als je bel niet werkt of als je voordeur moeilijk te vinden is.
  6. Je kunt daarna ook een precieze tijd aangeven waarop je de box wilt ontvangen. Het gaat hier om een periode van uiterlijk 5 uur waarin de box kan worden bezorgd.
  7. Vervolgens kies je hoe je wilt betalen. Je krijgt nu ook de kans je Foodbag kortingscode in te vullen in het invoerveld. Klik vervolgens op “Valideer kortingscode”. Foodbag verwerkt dan automatisch de korting in de prijs.
  8. Klik nu op “Ga verder” en rond je bestelling bij Foodbag.be af. Je hoeft nu alleen nog te wachten tot je je Foodbag box in huis hebt!

Feiten over Foodbag

Je hebt op Foodbag.be de keuze uit vier boxen met verschillende thema's en recepten: Original, Sana, Quick & Easy en Veggie.

Het is mogelijk om bij Foodbag extra's aan je box toe te voegen zoals bijvoorbeeld fruit, koffie, een ontbijt of jus d'orange.

Bij het samenstellen van je Foodbag kun je zelf kiezen of je ingrediënten voor drie of vier gerechten wil ontvangen.

Je kunt aangeven of je de gerechten in je Foodbag wil bereiden voor één tot vijf personen, om de hoeveelheid ingrediënten aan te passen.

Het is bij Foodbag ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen als cadeau voor iemand die van koken houdt.

Je blijft op de hoogte van elke Foodbag kortingscode en aanbiedingen op receptenboxen via de nieuwsbrief.

Foodbag doet zijn best om alleen maar verse, biologische en duurzaam geproduceerde ingrediënten te leveren.

In de blog lees je tips over gezond koken en eten, en doe je inspiratie op om ook zelf aan de slag te gaan in de keuken.

Als er een dag aankomt dat je weinig tijd hebt om te koken, kun je voor €4,90 een Busy Day-gerecht toevoegen aan je box.

Als je voor de eerste keer een receptenbox samenstelt op Foodbag.be, ontvang je €15,- korting op je bestelling.

Nieuws

Maak kennis met Canteen by Foodbag

Sinds kort is het ook voor bedrijven mogelijk om bij Foodbag een bestelling te plaatsen. Via Canteen by Foodbag kun je bijvoorbeeld een gezonde lunch, snacks, fruit of drinken bestellen voor op kantoor. Door een evenwichtige lunch aan te bieden op de werkvloer, zorg je er meteen voor dat de lunch een heerlijk moment van ontspanning is. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan een kijkje op Foodbag.be.

Foodbag vertelt over hun pasta

Foodbag is trots op hun leveranciers. Dankzij de nauwe samenwerking kan het bedrijf hun receptenboxen iedere week vullen met verse en lokale ingrediënten. Op Foodbag.be deelt het bedrijf regelmatig achtergrondinformatie over de verschillende ingrediënten, waaronder pasta. Neem een kijkje in de blog om te lezen waar Foodbag haar pasta vandaan haalt, hoe het gemaakt wordt en hoe je jouw pasta het lekkerst gekookt krijgt.

Foodbag stelt het bezorgteam voor

Bij een bedrijf als Foodbag is iedere schakel in de keten even belangrijk. Wat begint bij de leveranciers en het samenstellen van de boxen, eindigt bij jou aan de voordeur. In hun laatste blog stelt Foodbag hun Foodwheels-team voor: de koeriersdienst met alle chauffeurs die de receptenboxen aan huis leveren. Zo lees je hoe dit proces in zijn werk gaat, en welke rol de koeriers vervullen in de Foodbag-keten. Benieuwd naar de stipte service van Foodbag? Lees de blog op Foodbag.be en bestel daar uiteraard direct jouw eerste box.