Centrum voor Avondonderwijs kortingscodes voor België

Schrijf je met Centrum voor Avondonderwijs korting in voor een opleiding met een kortingscode – juni 2024

  • gemiddelde besparing: €57,80
20% korting
Geverifieerd

Centrum voor Avondonderwijs kortingscode voor 20% korting op je volgende studie

Kortingscode
Info

Geldig op studies die over minstens vier maanden van start gaan.

Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

25% korting op de laatste plaatsen bij Centrum voor Avondonderwijs

Kortingscode
Info

Alleen geldig op een selectie cursussen.

Bekijk code
15% korting
Geverifieerd

Studenten en docenten pakken 15% korting met deze Centrum voor Avondonderwijs kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
10% korting
Geverifieerd

Krijg 10% vroegboekkorting met deze Centrum voor Avondonderwijs kortingscode

Kortingscode
Info

Deze code geldt op opleidingen die over minstens drie maanden starten.

Bekijk code
15% korting

15% korting voor docenten met deze Centrum voor Avondonderwijs promo

Pak deze korting
25% korting

Schrijf je in voor een cursus met minstens 25% korting bij Centrum voor Avondonderwijs

Pak deze korting
30% korting

Profiteer van wel 30% korting op de laatste plekken bij Centrum voor Avondonderwijs

Pak deze korting
20% korting

Schrijf je tijdig in voor een studie met tot 20% korting bij Centrum voor Avondonderwijs

Pak deze korting
€630 korting

Bespaar tot €630,- op loopbaanbegeleiding bij Centrum voor Avondonderwijs

Pak deze korting
Gratis actie

Schrijf je in voor een gratis proefles bij Centrum voor Avondonderwijs

Pak deze korting
20% korting

Scoor tot 20% vroegboekkorting bij Centrum voor Avondonderwijs

Pak deze korting
30% korting

Bespaar tot 30% via de Centrum voor Avondonderwijs promoties

Pak deze korting
25% korting
Geverifieerd

Centrum voor Avondonderwijs promocode: profiteer van 25% korting op mode- en beautyopleidingen

Kortingscode
Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

Pak dit weekend 20% korting op ALLES met deze Centrum voor Avondonderwijs code

Kortingscode
Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

Centrum voor Avondonderwijs code: pak 20% korting op ALLE opleidingen

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen Centrum voor Avondonderwijs kortingscodes

20% korting
Geverifieerd

20% korting op ALLE thuisstudies met deze Centrum voor Avondonderwijs code

Kortingscode
Bekijk code
15% korting
Geverifieerd

Deze kortingscode geeft 15% korting bij Centrum voor Avondonderwijs

Kortingscode
Bekijk code
€100 korting
Geverifieerd

€100,- korting op een opleiding via de Centrum voor Avondonderwijs kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

Volg een opleiding met 20% korting met de Centrum voor Avondonderwijs kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

Activeer deze kortingscode voor 25% Centrum voor Avondonderwijs korting

Kortingscode
Bekijk code

Ontvang 20% korting op je inschrijving met de beste Centrum voor Avondonderwijs kortingscode

Er zijn veel verschillende manieren om een kortingscode te gebruiken voor korting op je inschrijving bij Centrum voor Avondonderwijs. De beste kortingscode geeft je 20% korting op een cursus of opleiding wanneer je op tijd (minstens vier maanden voor aanvang) inschrijft. Late beslissers kunnen ook een kortingscode gebruiken voor 15% last-minutekorting, en werkzoekenden met een werkloosheidsattest kunnen een kortingscode gebruiken voor maar liefst €50,- korting.

Diverse gratis voordelen bij Centrum voor Avondonderwijs

Ontvang korting met opleidingscheques

Werknemers die loopbaanbegeleiding volgen, kunnen gebruik maken van opleidingscheques ter waarde van €125,-. Dit is een subsidiemaatregel van de Vlaamse overheid en er zijn enkele voorwaarden om aan te voldoen. Zo moet je werknemer of interimkracht zijn en je huidige beroep hoeft niets te maken hebben met de opleiding die je wil volgen. Je woont en/of werkt in Brussel of Vlaanderen en je hebt een attest loopbaanbegeleiding.

Gratis brochures aanvragen

Het valt niet mee om een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod aan Centrum voor Avondonderwijs cursussen. Gelukkig kun je kosteloos een brochure aanvragen zodat je alles eens op je gemak kunt bekijken. Is er een cursus die er bovenuit springt? Dan is het verstandig om daar eerst meer informatie over te vergaren om te kijken of deze cursus bij je wensen past.

Gratis proefhoofdstuk

Op CentrumvoorAvondonderwijs.be download je gratis een proefhoofdstuk van de cursus die jij op het oog hebt. Hierdoor maak je kennis met de opzet van de cursus en weet je wat je ongeveer te wachten staat. Ook is het mogelijk om langs te komen in één van de campussen van Centrum voor Avondonderwijs om cursussen door te bladeren of vragen te stellen.

Extra gemak dankzij de switchgarantie

Centrum voor Avondonderwijs biedt een interessante switchgarantie. Zo kun je ervoor kiezen om te switchen naar een ander lesmoment, om te kiezen voor een andere locatie, om het inschrijvingsgeld over te dragen aan een vriend of om voor een hele andere opleiding te gaan. Daarnaast is het mogelijk om te switchen naar een thuiscursus.

Gratis persoonlijk studieadvies

Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van de Centrum voor Avondonderwijs opleiding die het best bij je past? Dan kun je contact opnemen met de gediplomeerde opleidingsadviseurs. Samen met jou gaan ze op zoek naar de opleiding die bij je past. Je neemt contact op met de opleidingsadviseurs door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of te bellen. Ook is het mogelijk om direct te chatten via de chatfunctie op de website. Ten slotte ben je van harte welkom op een van de bezoekadressen in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt om een cursusboek in te kijken.

Over Centrum voor Avondonderwijs

Over Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum voor Avondonderwijs werd opgericht in 2003, met als doel om opleidingen en cursussen van hoge kwaliteit, en met focus op de praktijk, te kunnen aanbieden in de avonduren en het weekend. De opleidingspartner is aangesloten bij de Benelus Group, een internationale opleidingsgroep die actief is in meerdere Europese landen. Vandaag de dag zijn er meer dan drieduizend professionele docenten aangesloten bij het Centrum voor Avondonderwijs en omvat het aanbod meer dan 350 verschillende opleidingen. Met ruim een half miljoen tevreden studenten is het de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. Op CentrumvoorAvondonderwijs.be bekijk je het volledige opleidingsoverzicht en ontvang je gratis en persoonlijk studieadvies. Zo kom je er vanzelf achter welke praktijkgerichte opleiding bij jou en je ambities past.

Ga naar centrumvooravondonderwijs.be

Dit is hoe je een kortingscode toepast bij Centrum voor Avondonderwijs

Centrum voor Avondonderwijs kortingscode gebruiken

  1. Er zijn verschillende kortingscodes waarmee je korting ontvangt op een cursus of opleiding bij het Centrum voor Avondonderwijs. Om je in te schrijven voor een opleiding, en dus een kortingscode te gebruiken, volg je de volgende stappen.
  2. Maak eerst een account aan op CentrumvoorAvondonderwijs.be om je in te schrijven. Hiervoor dien je wat persoonlijke gegevens in te vullen en aan te geven in welke cursus of opleiding je interesse hebt.
  3. Wanneer je profiel is aangemaakt, wordt je hier automatisch naar doorgestuurd. Je ziet hier de opleidingen waarvoor je ingeschreven staat, degene waarin je geïnteresseerd bent en meer. Kies een studie en klik op ''Inschrijven''.
  4. Selecteer de cursus, de taal waarin je deze graag wil volgen en de studiesoort (zoals thuisstudie) en ga verder. Je kunt nu je persoonlijke gegevens aanvullen zoals je woonadres en het adres waar cursusmaterialen naartoe gestuurd mogen worden.
  5. Wanneer je naar beneden scrolt zie je ook het veld ''Kortingscode''. Vul hier jouw kortingscode in en kies voor ''Korting toepassen''. Er zijn codes voor last-minute-inschrijvingen, vroegboekkorting en meer.
  6. Onderaan zie je het totale lesgeld. Controleer of de korting juist is verwerkt en ga akkoord met de voorwaarden door dit aan te vinken.
  7. Je kunt tenslotte kiezen met welke betaalmethode je de betaling van het cursusgeld wil voldoen: creditcard, Bancontact, Maestro (in het geval van een Nederlandse bank) of een handmatige bankoverschrijving. Wanneer dit gelukt is, is je inschrijving voltooid!

Extra voordelen van Centrum voor Avondonderwijs

Volg de opleider via social media

Een goede manier om een kortingscode te bemachtigen is door Centrum voor Avondonderwijs te volgen op social media. De cursusaanbieder is actief op Facebook, Instagram en Vimeo. Je wordt op de hoogte gehouden van nieuwtjes met betrekking tot de cursussen, aanbiedingen en interessante deals die je snel moet reserveren om ervan te kunnen profiteren.

Geniet altijd van de laagste prijsgarantie

Centrum Voor Avondonderwijs biedt een laagste-prijsgarantie. Dit kan de cursusaanbieder doen door lesmaterialen groot in te kopen, gebruik te maken van digitale leeromgevingen en gebruik te maken van goede samenwerkingsverbanden met meer dan zeshonderd docenten. Ook beschikt Centrum Voor Avondonderwijs over eigen schoolgebouwen. De prijzen van de opleidingen op CentrumvoorAvondonderwijs.be worden vergeleken met de prijzen van "identieke opleidingen" die in België georganiseerd worden door andere opleidingsverstrekkers onderworpen aan dezelfde regelgeving.

Gratis online infosessies

Centrum voor Avondonderwijs organiseert regelmatig online infosessies. Via Zoom kom je meer te weten over de school en het verloop van de opleiding. Je dient je vooraf in te schrijven via de website, want het aantal plaatsen is beperkt.

Eenvoudig betalen

Het is heel makkelijk om je aan te melden voor een cursus. Je vult het online inschrijvingsformulier in en kiest ervoor om online te betalen of via overschrijving. Vervolgens krijg je direct een bevestiging via e-mail. Jouw plaats in de klas is verzekerd op het moment dat het inschrijfgeld voldaan is. Ondernemers kunnen een factuur aanvragen zodat ze de kosten kunnen aftrekken van de inkomstenbelasting.

Dit wil je weten voordat je een studie begint bij Centrum voor Avondonderwijs

Zo nu en dan houdt het Centrum voor Avondonderwijs informatiesessies, waarmee je meer te weten komt over de verschillende opleidingen.

Op CentrumvoorAvondonderwijs.be vind je een compleet cursusoverzicht met startdata en locaties.

Je kunt een gratis proefhoofdstuk downloaden om een idee te krijgen van de opleiding of cursus die je op het oog hebt.

Het Centrum voor Avondonderwijs is een door de Vlaamse overheid geregistreerde opleider, waardoor je een gedeelte van het inschrijfgeld kunt terugvragen.

Alle docenten van het Centrum voor Avondonderwijs hebben enkele jaren ervaring als ondernemer in de praktijk.

Met de examengarantie van Centrum voor Avondonderwijs kun je kosteloos een herexamen plannen wanneer je de eerste keer niet slaagt.

Met een Centrum voor Avondonderwijs kortingscode kun je tot 20% korting op je opleiding ontvangen wanneer je je op tijd inschrijft.

Met een geldig werkloosheidsattest kun je €50,- korting krijgen op je inschrijvingsgeld bij Centrum voor Avondonderwijs.

Late beslissers kunnen op CentrumvoorAvondonderwijs.be een lijst vinden met opleidingen waarop je 15% last-minutekorting ontvangt.

Met een loopbaancheque van de Vlaamse overheid kun je korting ontvangen op loopbaanbegeleiding.

Nieuws

Start deze zomer last minute met een cursus

Heb je deze zomer nog niets te doen? Begin dan met een cursus bij Centrum voor Avondonderwijs. Boek je een van de laatste plekjes van de cursus? Dan pak je ook nog eens korting op je inschrijvingsgeld. Zo kun jij extra voordelig aan je cursus beginnen. Op de website vind je een handige lijst met last minute plekjes en je kunt ook filteren op wanneer je zou beginnen.

Vier Eid al-Fitr door je in te schrijven voor een cursus

Heb je een extra zetje in je rug nodig om te beginnen aan een cursus? Dan geeft Centrum voor Avondonderwijs je die graag met hun weekactie. De kortingscode die je bovenaan deze pagina vindt geeft je namelijk 20% korting op alle opleidingen die het centrum aanbiedt. De actie is speciaal voor Eid al-Fitr, want succes en voldoening is het recept voor alle opleidingen.

Krijg meer kennis tijdens de opendeurdag van Centrum Voor Avondonderwijs

Als je nog niet helemaal zeker bent van je studiekeuze, dan kun je 27 januari langs bij een opendeurdag van Centrum Voor Avondonderwijs. Tijdens deze dag krijg je een rondleiding door de campus, kun je docenten en gelijkgestemden leren kennen en ontvang je doelgericht advies. Ben je zeker van je keuze? Dan kun je je met tot 50% korting inschrijven voor jouw droomopleiding. De opendeurdag zal in Brussel zijn, maar er zijn ook regelmatig dagen op andere locaties.