Gebruikersovereenkomst

Aansprakelijkheid van Deals.be

Bezoekers van Deals.be gaan akkoord met hierna genoemde voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen.

Het kopen van producten en/of diensten

Er kunnen geen artikelen gekocht worden op Deals.be. Gebruikers van de website pakken enkel korting via Deals.be en gaan pas daadwerkelijk over tot transactie bij de winkel of webshop zelf. Daardoor is Deals.be niet aansprakelijk voor enige vorm van schade die is toegebracht door het bestelde product/dienst aan de gebruiker.

Foutieve informatie

De promoties die op Deals.be vermeld staan kunnen informatie bevatten over onder andere kortingspercentages, levertijden en verzendkosten. Wij streven ernaar enkel juiste informatie te verstrekken via Deals.be, maar wij kunnen niet garanderen dat een actie daadwerkelijk werkt en/of de voorwaarden (nog) kloppen. Deals.be is niet aansprakelijk voor welke vorm van schade ook die op welke manier dan ook is ontstaan bij de gebruiker door een bezoek aan/ en of het gebruik van informatie van Deals.be.

Intellectueel eigendom

Deals.be beroept zich op het Nederlandse recht met betrekking tot deze website. Dit houdt onder andere in dat er op de inhoud en vormgeving van deze website auteursrecht en databankenrecht rust en deze niet zonder meer mogen worden overgenomen. Deze mogen ook niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden zonder expliciete toestemming. Deals.be en de organisatie mag op geen enkele onrechtmatige wijze schade worden toegebracht, zulks ter beoordeling van Deals.be.

Klachten over Deals.be

Heb je een klacht over Deals.be of een van de andere producten van Franke Media? Deze dien je door middel van een e-mail aan de redactie van Deals.be kenbaar te maken (zie contact pagina). Klachten worden enkel in behandeling genomen door ons indien deze duidelijk geformuleerd zijn en naam en adres gegevens compleet worden genoemd. Wij streven ernaar om je klacht binnen 15 werkdagen te behandelen.

Wijzigingen

Deals.be behoudt zich het recht voor zich om reeds genoemde voorwaarden, kennisgevingen en bepalingen op ieder moment te kunnen wijzigen.