Goedgemerkt kortingscodes België

Koop plaklabels met korting met een Goedgemerkt kortingscode in mei 2019

Deze Goedgemerkt kortingscodes konden we niet meer gebruiken in mei 2019

Probeer de codes gerust nogmaals uit, misschien hebben wij een fout gemaakt

Populaire Goedgemerkt kortingscodes en promoties

Korting Goedgemerkt kortingen Verloopt
€5 Profiteer van €5,- korting op je bestelling met deze Goedgemerkt kortingscode
10% Bespaar 10% op je bestelling met deze Goedgemerkt kortingscode
10% Pak 10% korting op alles met deze Goedgemerkt kortingscode
5% Pak 5% korting op je bestelling met deze Goedgemerkt kortingscode
5% Met deze Goedgemerkt kortingscode krijg je 5% korting op je bestelling

Zo verzilver je een Goedgemerkt kortingscode

Goedgemerkt kortingscode gebruiken

  1. Raken jouw kids ook wel eens hun broodtrommel, drinkbeker of gymkleding kwijt? Dan ben je bij Goedgemerkt aan het juiste adres, want hier vind je labels voor ieder product dat je maar kunt bedenken.
  2. Kies bijvoorbeeld voor een set sticker labels die je op opladers kunt plakken. Zo is ieder gezinslid straks op de hoogte van welke oplader bij wie hoort! Alle stickers en labels kun je voorzien van een eigen tekst, namen en lettertype. Zo kun je iedere bestelling op Goedgemerkt.be helemaal personaliseren.
  3. Heb je jouw bestelling ontworpen naar je eigen smaak? Rond de bestelling dan af in de winkelmand. Hier kun je ook de Goedgemerkt kortingscode invoeren, waarmee je korting krijgt op je complete bestelling.  Na het invoeren van de code wordt de waarde, bijvoorbeeld 5% of 10%, meteen van het totale bestelbedrag afgetrokken. Op die manier zie je meteen wat het bedrag is dat over blijft en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.
  4. Ben je klaar met je bestelling, klik dan op ‘’Bestelling afronden’’. Je kunt vervolgens inloggen met een bestaand account of verder gaan zonder account. Als je nog eens van plan bent om een bestelling te plaatsen bij Goedgemerkt, dan kun je de optie aanvinken om meteen een account aan te maken.
  5. Na het invoeren van je gegevens kun je overgaan tot de betaling. Bij Goedgemerkt kan dit op verschillende manieren, zoals met iDEAL, MasterCard en VISA. Na betaling wordt jouw bestelling in productie genomen en bij je thuis afgeleverd door PostNL, gewoon door de brievenbus!

Goedgemerkt kortingscode forum

Deel een geldige kortingscode of laat weten wat jij vindt van Goedgemerkt

Een klik op "Reacties tonen" geeft Deals.be toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.

Fleur (deals.be)
Geplaatst op 2019-04-19

Hoi Anita, hopelijk is dit probleem vanaf nu verleden tijd dankzij Goedgemerkt! ;) Groetjes, Fleur

Anita
Geplaatst op 2019-02-22

Ik heb laatst voor het eerst labels en naamstickers besteld bij Goedgemerkt. Mijn kinderen raken altijd hun spullen kwijt op school en ik hoop dat dit dé oplossing is! levering was goed en kwaliteit van de spullen ook van wat ik er tot nu toe van heb gemerkt.