NHA kortingscodes voor België

Pak NHA korting op cursussen en opleidingen met een kortingscode april 2024

  • gemiddelde besparing: €21,50
  • laatst bijgewerkt: vandaag
€240 actie

Volg al voor €240,- een ICT-opleiding bij NHA

Pak deze korting
€190 actie

Schrijf je in voor een creatieve opleiding voor slechts €190,- bij NHA

Pak deze korting
€180 actie

Leer al vanaf €180,- van alles over computers bij NHA

Pak deze korting
€120 actie

Volg in april een administratie cursus voor maar €120,- bij NHA

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

GRATIS materialenpakket bij veel Beauty & Wellness opleidingen bij NHA

Pak deze korting
€17 korting

Krijg nu een GRATIS proefles t.w.v. €17,95 bij NHA België

Pak deze korting
€150 actie

Volg een cursus om je eigen zaak te starten vanaf €150,- bij NHA

Pak deze korting
€20 korting

Volg een GRATIS proefles bij NHA

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere NHA kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
100% actie

Bij NHA studeer je met 100% geld-terug-garantie

Pak deze korting
Gratis actie

Bij NHA volg je een opleiding 15 dagen gratis

Info
  1. Als je je inschrijft bij NHA kun je 15 dagen gratis proefstuderen bij de studie van jouw keuze.
  2. Voor dit aanbod hoef je geen kortingscode te gebruiken.
Pak deze korting
€30 korting
Geverifieerd

€30,- korting voor de feestdagen met deze NHA kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
€30 korting
Geverifieerd

NHA kortingscode: schrijf je tijdens CYBER MONDAY in met €30,- korting

Kortingscode
Bekijk code
€30 korting
Geverifieerd

€30,- korting op je inschrijving tijdens BLACK FRIDAY dankzij deze NHA kortingscode

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen NHA kortingscodes

€20 korting
Geverifieerd

Krijg €20,- korting op jouw taalcursus met deze NHA kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
10% korting
Geverifieerd

NHA kortingscode: ontvang nu 10% korting

Exclusieve code
Bekijk code
€30 korting
Geverifieerd

€30,- EXTRA korting op een cursus bij NHA

Kortingscode
Bekijk code
10% korting
Geverifieerd

NHA kortingscode: ontvang 10% korting op ALLE thuisstudies

Exclusieve code
Bekijk code
€30 korting
Geverifieerd

CYBER MONDAY: ontvang €30,- korting op ALLES met deze NHA kortingscode

Kortingscode
Bekijk code

Schrijf je in voor een opleiding met €30,- korting dankzij de hoogste NHA kortingscode

Als je jouw horizon wil verbreden, doe je er goed aan om je in te schrijven voor een opleiding of cursus bij NHA. En als je geluk hebt, ontvang je met de beste NHA kortingscode maar liefst €30,- korting op je inschrijving! Daarnaast profiteer je ook vaak van €25,- korting middels een kortingscode. Zulke codes komen vooral terug op dagen als Black Friday, dus bedenk voor die tijd alvast voor welke opleiding jij je wil inschrijven zodat je zeker van de korting kunt profiteren!

Tips om nog meer korting te ontvangen bij NHA

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het actuele cursusaanbod van NHA? En wil je ook nooit een goede kortingscode of aanbieding missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Deze houdt je op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, nieuwe opleidingen, hoge kortingen of leuke welkomstacties. Je mist zo nooit meer een mooie actie.

Vijftien dagen gratis studeren

Het is begrijpelijk als jij niet gelijk weet of een opleiding of cursus iets voor je is. Gelukkig is het bij NHA mogelijk om eerst even proef te studeren. Je kunt elke cursus of opleiding eerst vijftien dagen lang gratis uitproberen. Daarna bepaal je of deze wel of niet geschikt voor je is. Met deze korting op de eerste dagen van je opleiding of cursus is studeren extra voordelig.

Gratis digitale proefles

Heb je een cursus gevonden, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan heeft NHA een goede aanbieding voor je. In plaats van je direct met korting in te schrijven voor de cursus, kun je ook eerst een gratis digitale proefles volgen. Bij alle cursussen is het mogelijk om eerst een proefles helemaal gratis en digitaal te volgen. Zo kun je alvast een goed beeld krijgen van de cursus en is het gemakkelijker om te kiezen of je deze wel of niet gaat volgen.

Niet geslaagd? Geld terug

Natuurlijk is het jouw doel om te slagen voor een cursus of opleiding. Daar zal je zelf je uiterste best voor doen en ook is er volop hulp van docenten, studieadviseurs en medestudenten. Toch kan het voorkomen dat het je helaas niet lukt om te slagen. Dat is ontzettend jammer, maar NHA verzacht voor jou wel een beetje de pijn. Je krijgt dan namelijk 100% korting op je lesgeld. In andere woorden: niet geslaagd betekent dat je je geld terugkrijgt.

Over NHA

over NHA

NHA (ook wel de Nationale Handelsacademie genoemd) is een opleidingsinstituut voor thuisopleidingen en -cursussen. Wanneer je graag een cursus of opleiding wilt doen, maar niet alle tijd hebt, bijvoorbeeld vanwege je werk of de reisafstand, is het fijn om je cursus of opleiding thuis te doen. NHA.be biedt ruim 350 opleidingen en cursussen in veel verschillende vakgebieden aan. De diploma's die je hierbij behaalt, zijn ook allemaal erkend en kun je gebruiken voor je verdere toekomst in het bedrijfsleven. De benodigde boeken krijg je thuisgestuurd en je hoeft niet naar een bepaalde locatie om les te krijgen. Zo kun je waar en wanneer je wilt studeren. Wanneer je er zelf niet uit komt, zijn er ook mogelijkheden om hulp te krijgen van een gespecialiseerde docent. Kortom: een studie waarbij je alle vrijheid hebt, maar eventueel ook hulp krijgt als dat nodig is.

Ga naar nha.be

Zo wissel je jouw NHA code in tijdens je inschrijving

NHA kortingscode gebruiken

  1. Wil jij gaan studeren bij NHA? Dan kan dat wellicht extra voordelig als je een kortingscode hebt. Selecteer eerst de opleiding die je wil gaan volgen. Klik nu op "Inschrijven".
  2. Je krijgt nu een overzicht te zien van de kosten voor de opleiding die je hebt gekozen. Deze bestaan uit lesgeld en inschrijfgeld. Je kunt ook een welkomstcadeau kiezen. Geef daarnaast aan wat de startdatum van je opleiding wordt.
  3. Vervolgens vul je al je gegevens in. Er wordt gevraagd naar persoonlijke gegevens, zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer en je adresgegevens.
  4. Daarna kun je al je betaalgegevens invullen. Geef aan of jijzelf of je werkgever betaalt voor de opleiding. Kies daarnaast ook of je de opleiding in één keer wil betalen of in termijnen. Ook kun je nu je kortingscode invullen. Doe dit in het invoerveld en klik daarna op "Controleren". Ten slotte geef je aan hoe je wil betalen. Dat kan met Bancontact, creditcard of achteraf betalen.
  5. Check daarna nog eenmaal alle gegevens. Kijk nog even of je de juiste opleiding hebt geselecteerd en of al je contact- en adresgegevens kloppen. Ga daarna akkoord met de studievoorwaarden en privacyverklaring van NHA.be. Dan kun je nu je inschrijving versturen. Daarna kun je meteen betalen (tenzij je hebt gekozen voor achteraf betalen) en vervolgens kan je meteen starten met je nieuwe opleiding.

Nog meer voordelen waar je van profiteert bij NHA

Gratis huiswerk insturen voor drie jaar

Als je je inschrijft voor een opleiding of cursus via NHA.be met korting, kun je vanaf dat moment maar liefst drie jaar lang huiswerk inleveren. Dit betekent dus dat je al deze drie jaar lang recht hebt op begeleiding en uitleg van een docent. Ook als je om wat voor reden dan ook tijdelijk even niets aan je cursus of opleiding kunt doen, kun je deze later weer gewoon oppakken. Zolang je er maar voor zorgt dat je binnen drie jaar je studie bij NHA afrondt.

Studeren op eigen tempo

Bij NHA kun je op je eigen tempo studeren. Zoals eerder aangegeven kun je tot drie jaar na inschrijving voor je cursus of opleiding met korting je huiswerk blijven inleveren. Je krijgt van NHA dus alle tijd. Er zijn verder geen deadlines. Neem dus gerust je tijd. Als je het even druk hebt met je werk of andere bezigheden, kun je gerust je opleiding of cursus even op een lager pitje zitten. Jij kiest het tempo waarin je studeert.

Op elk moment starten

Bij veel opleidingen worden er vaste data gehanteerd waarop je kunt beginnen. Dan kun je soms bijvoorbeeld maar op twee momenten in het jaar starten. Dat is bij NHA niet het geval. Je kunt op ieder moment jezelf inschrijven voor een cursus of opleiding met korting en daarmee beginnen. Het maakt niet uit op welke dag van het jaar je begint. Het kan altijd bij NHA!

Hoog slagingspercentage

Bij NHA slaagt bij iedereen. Het slagingspercentage bij het opleidingsinstituut ligt tussen de 80% en 90%. De kans dat jij het niet haalt, is dan ook nihil. Dit is te danken aan de kwalitatieve onderwijsmethode van NHA. Je kunt zelf op elke plek en ieder moment aan je cursus of opleiding werken, maar kunt wel altijd hulp inschakelen wanneer dit nodig is. Wacht dan ook niet langer en schrijf je nu snel met korting in voor een NHA cursus of opleiding.

Profiteer altijd van begeleiding

NHA biedt thuisstudies met korting aan. Dit betekent echter niet dat je er helemaal alleen voor staat. Zo zijn er bijvoorbeeld studieadviseurs die je helpen bij het kiezen van een geschikte cursus of opleiding. Je kunt met al je algemene vragen bij hen terecht. Als je eenmaal aan een opleiding of cursus bent begonnen, zijn er docenten die jou helpen met het behalen van je diploma. Ze beoordelen je huiswerk, maar beantwoorden ook je vragen als bepaalde lesstof niet helemaal duidelijk is. Ten slotte sta je via de digitale leeromgeving ook nog in contact met medestudenten. Ook hen kun je altijd vragen stellen. Daarnaast is het soms ook fijn omg je ervaringen met lotgenoten te delen. Dat kan allemaal via de digitale leeromgeving.

Handige digitale leeromgeving

Het opleidingsinstituut maakt gebruik van een handige digitale leeromgeving, genaamd Plaza. Als je je voor een cursus of opleiding met korting hebt ingeschreven, heb je hier gratis toegang tot. Je kunt het voor tal van zaken gebruiken. Zo kun je via deze weg contact opnemen met je studiegenoten, docenten en studieadviseurs. Daarnaast vind je er ook al je huiswerk- en examenresultaten. Ten slotte bevindt zich in deze digitale leeromgeving ook een mediatheek en alle downloads van je opleiding of cursus.

10 voordelen van studeren bij NHA

Bij alle studiepakketten die je bij NHA afneemt, profiteer je van een gratis proefperiode gedurende de eerste vijftien dagen.

Er zijn regelmatig leuke acties waarbij je een gratis cadeau ontvangt bij je inschrijving voor een NHA-opleiding of -cursus.

Wanneer je maandelijks je huiswerk hebt ingestuurd en je voor één theorie-examen twee keer op bent geweest zonder te slagen, krijg je je lesgeld terug.

NHA faciliteert persoonlijk contact met studieadviseurs, docenten en studiegenoten zodat je het optimale uit je cursus of opleiding haalt.

Wanneer je je inschrijft voor de NHA nieuwsbrief, mis je nooit meer een kortingscode of aanbieding waarmee je korting kunt ontvangen op een cursus.

Via NHA.be kun je voor alle cursussen een gratis proefles bestellen, zodat je een inschatting van de cursus kunt maken voor je eraan begint.

Je mag bij elke opleiding of cursus van NHA maar liefst drie jaar lang je huiswerk insturen, zodat je de cursus kan volgen op je eigen tempo.

Omdat het cursusinstituut een geregistreerde opleider is, kun je je cursus of opleiding vaak tot 30% laten vergoeden door je werkgever.

Via het digitale platform van NHA.be kun je gemakkelijk je studieresultaten bekijken en de mediatheek raadplegen.

Omdat je persoonlijk en flexibel kunt studeren bij NHA, kun je op elk moment starten met een cursus of opleiding.

Nieuws

Creëer meer tijd in jouw leven met NHA

Als jij altijd tijd te kort komt tijdens jouw studie of op werk dan heeft NHA de techniek voor jou; namelijk de pomodoro techniek. In hun blog leggen ze uit wat de methode precies inhoudt en hoe je het kunt toepassen in jouw leven. Mocht je na het lezen van de blog nog meer willen leren over timemanagement dan kun je altijd de cursus volgen bij NHA om een echte expert te worden.

Nog meer redenen om te studeren via NHA

Wanneer je besluit om een opleiding te volgen via NHA.be krijg je meestal een leuk cadeau na je aanmelding. Vaak gaat het dan om een koptelefoon of een tablet. Die actie loopt ook nu weer bij het opleidingsinstituut, maar er is meer. Je kunt namelijk nog een kleine week profiteren van maar liefst 15% korting op het lesgeld! Je ontvangt deze korting door gebruik te maken van de speciale kortingscode die je natuurlijk op deze pagina tegen bent gekomen. Nadat je aanmelding, met korting, is bevestigd ontvang je het cadeau zo snel mogelijk bij je thuis.

Leer te presenteren met NHA

Het blijft toch altijd spannend dat presenteren; met de handige tips van NHA verbeter jij jouw presentaties. Zoals bij alles wat je moet leren is oefenen is toch wel echt het belangrijkste. Al doe je het voor de spiegel of familieleden, door te proberen ga je je comfortabeler voelen voor een grote groep. Benieuwd naar de andere tips? Die zijn te vinden op NHA.be.