NHA kortingscode

NHA kortingscodes België

Pak korting op cursussen en opleidingen met een NHA kortingscode september 2020

 • gemiddelde besparing: €21,50
% korting

Deze NHA avondopleidingen volg je EXTRA voordelig

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Krijg een GRATIS tablet of bluetooth oordopjes bij je NHA cursus

Pak deze korting
€25 actie

Startende ondernemers volgen al een opleiding voor minder dan €25,- per les bij NHA

Pak deze korting
€23 actie

Cursussen voor een eenmanszaak volg je al voor €23,- per les bij NHA

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere NHA kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
30% korting

Ontvang tot 30% KMO-subsidie voor je inschrijving bij NHA

Pak deze korting
€20 korting

Volg een gratis proefles bij NHA

Verloopt morgen
Pak deze korting
100% actie

Bij NHA studeer je met 100% geld-terug-garantie

Pak deze korting
Gratis actie

Bij NHA volg je een opleiding 15 dagen gratis

Info
 1. Als je je inschrijft bij NHA kun je 15 dagen gratis proefstuderen bij de studie van jouw keuze.
 2. Voor dit aanbod hoef je geen kortingscode te gebruiken.
Pak deze korting
€30 korting

NHA kortingscode voor €30,- korting

Exclusieve code
Verloopt vandaag
Pak deze code
€25 korting

NHA kortingscode: profiteer van €25,- korting

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Recent verlopen NHA kortingscodes

Probeer de codes gerust eens uit, soms werken ze nog!
€25 korting

Pak €25,- korting op je inschrijving met deze NHA kortingscode

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
€25 korting

NHA kortingscode voor €25,- korting

Code
Verloopt vandaag
Info

Je hoeft geen inschrijfgeld te betalen.

Pak deze code
€25 korting

Kortingscode NHA: €25,- korting op alles | CYBER WEEK

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code
€25 korting

Pak €25,- korting op je studie of cursus met deze kortingscode van NHA | CYBER WEEK

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Schrijf je in voor een opleiding met €25,- korting dankzij de hoogste NHA kortingscode

Als je jouw horizon wil verbreden, doe je er goed aan om je in te schrijven voor een opleiding of cursus bij NHA. En als je geluk hebt, ontvang je met de beste NHA kortingscode maar liefst €25,- korting op je inschrijving! De code komt vooral terug op dagen als Black Friday, dus bedenk voor die tijd alvast voor welke opleiding jij je wil inschrijven zodat je zeker van de korting kunt profiteren!

Over NHA

over NHA

NHA (ook wel de Nationale Handelsacademie genoemd) is een opleidingsinstituut voor thuisopleidingen en -cursussen. Wanneer je graag een cursus of opleiding wilt doen, maar niet alle tijd hebt, bijvoorbeeld vanwege je werk of de reisafstand, is het fijn om je cursus of opleiding thuis te doen. NHA.be biedt ruim 350 opleidingen en cursussen in veel verschillende vakgebieden aan. De diploma's die je hierbij behaalt, zijn ook allemaal erkend en kun je gebruiken voor je verdere toekomst in het bedrijfsleven. De benodigde boeken krijg je thuisgestuurd en je hoeft niet naar een bepaalde locatie om les te krijgen. Zo kun je waar en wanneer je wilt studeren. Wanneer je er zelf niet uit komt, zijn er ook mogelijkheden om hulp te krijgen van een gespecialiseerde docent. Kortom: een studie waarbij je alle vrijheid hebt, maar eventueel ook hulp krijgt als dat nodig is.

Ga naar nha.be

Zo verzilver je een NHA kortingscode

NHA kortingscode gebruiken

 1. Wil jij gaan studeren bij NHA? Dan kan dat wellicht extra voordelig als je een NHA kortingscode hebt. Selecteer eerst de opleiding die je wilt gaan volgen. Klik nu op “Inschrijven”.
 2. Je krijgt nu een overzicht te zien van de kosten voor de opleiding die je hebt gekozen. Deze bestaan uit lesgeld en inschrijfgeld. Je kunt ook een welkomstcadeau kiezen. Geef daarnaast aan wat de startdatum van je opleiding wordt.
 3. Vervolgens vul je al je gegevens in. Er wordt gevraagd naar persoonlijke gegevens, zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer en je adresgegevens.
 4. Daarna kun je al je betaalgegevens invullen. Geef aan of jijzelf of je werkgever betaalt voor de opleiding. Kies daarnaast ook of je de opleiding in één keer wilt betalen of in termijnen. Ook kun je nu je NHA kortingscode invullen. Doe dit in het invoerveld en klik daarna op “Controleren”. Ten slotte geef je aan hoe je wilt betalen. Dat kan met Mister Cash, creditcard of achteraf.
 5. Check daarna nog eenmaal alle gegevens. Heb je de juiste opleiding geselecteerd en kloppen al je contact- en adresgegevens. Ga daarna akkoord met de studievoorwaarden en privacyverklaring van NHA.be. Dan kun je nu je inschrijving versturen. Daarna kun je meteen betalen (tenzij je hebt gekozen voor achteraf betalen) en vervolgens kan je meteen starten met je nieuwe opleiding.

Feiten over NHA

 1. Bij alle studiepakketten die je bij NHA afneemt, profiteer je van een gratis proefperiode gedurende de eerste vijftien dagen.
 2. Er zijn regelmatig leuke acties waarbij je een gratis cadeau ontvangt bij je inschrijving voor een NHA-opleiding of -cursus.
 3. Wanneer je maandelijks je huiswerk hebt ingestuurd en je voor één theorie-examen twee keer op bent geweest zonder te slagen, krijg je je lesgeld terug.
 4. NHA faciliteert persoonlijk contact met studieadviseurs, docenten en studiegenoten zodat je het optimale uit je cursus of opleiding haalt.
 5. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, mis je nooit meer een NHA kortingscode of aanbieding waarmee je korting kunt ontvangen op een cursus.
 6. Via NHA.be kun je voor alle cursussen een gratis proefles bestellen, zodat je een inschatting van de cursus kunt maken voor je eraan begint.
 7. Je mag bij elke opleiding of cursus van NHA maar liefst vijf jaar lang je huiswerk insturen, zodat je de cursus kan volgen op je eigen tempo.
 8. Omdat het cursusinstituut een geregistreerde opleider is, kun je je cursus of opleiding vaak tot 40% laten vergoeden door je werkgever.
 9. Via het digitale platform van NHA.be kun je gemakkelijk je studieresultaten bekijken en de mediatheek raadplegen.
 10. Omdat je persoonlijk en flexibel kunt studeren bij NHA, kun je op elk moment starten met een cursus of opleiding.

Nieuws

NHA geeft gratis cadeaus weg bij inschrijving

Met NHA wordt studeren niet alleen gemakkelijker en comfortabeler maar vooral ook leuker. Bij iedere inschrijving voor een thuiscursus of thuisstudie ontvang je namelijk een gratis cadeau. Zo kun je kiezen uit een gratis 9 inch tablet inclusief toetsenbord of een Bluetooth speaker. Of je nu kiest voor handig studeren of draadloos muziekplezier, een extraatje is natuurlijk altijd welkom. Kijk voor meer informatie over deze actie op NHA.be.

Ontdek een nieuwe hobby bij NHA

Heb je altijd al eens willen leren gitaarspelen, illustratief tekenen, haken of iets anders? Bekijk dan het assortiment aan hobbycursussen bij NHA. Hier vind je tientallen cursussen voor wanneer je wat nieuws uit wil proberen in je vrije tijd. Door middel van diverse categorieën, kun je iets uitzoeken dat wellicht bij jou past. Zo kun je creatieve cursussen bekijken, maar ook muziekcursussen, schrijfcursussen of technische cursussen. Overweeg jij om een nieuwe hobby op te pakken? Bekijk dan het aanbod van NHA.

Meer interesse voor opleiding thuiskapper

We hebben niet stilgezeten tijdens de lockdown, zo blijkt uit de cijfers van NHA. Naast een stijging in het aantal personen dat met extra taalkennis de lockdown uit komt, zag de online opleider ook een toename in het aantal inschrijvingen voor de opleiding tot thuiskapper. Bart Frencken van NHA liet weten niet alleen meer inschrijvingen te zien voor deze opleiding, maar ook een hoge motivatie. Een fatsoenlijk kapsel heeft de studenten goed aan het werk gezet: studies die normaal gesproken in vijf maanden gedaan werden, werden nu afgesloten binnen twee weken.