Parship kortingscodes België

Ontvang bij Parship korting op je abonnement om de liefde te vinden dankzij een kortingscode in mei 2024

  • gemiddelde besparing: €13,89
Gratis actie

Profiteer tijdelijk van GRATIS aanmelding bij gayParship

Pak deze korting
Gratis actie

Maak vandaag een GRATIS account aan op Parship Senior

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang persoonlijke partnervoorstellen met jouw gratis Parship account

Pak deze korting
Gratis actie

Krijg een welkomstcadeau bij je aanmelding bij Parship

Pak deze korting
Gratis actie

Lees GRATIS datingtips via het Parship magazine

Info

Check datingtips en -advies onder het kopje ''Parship-Magazine'' of ''Advies''.

Pak deze korting
Gratis actie

Download de GRATIS app van Parship

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Profiteer nu van 20% korting via deze Parship actie

Exclusieve code
Bekijk code
30% korting
Geverifieerd

Ontvang 30% korting op je abonnement bij Parship

Pak deze korting

Maak een profiel aan met 20% korting met de beste Parship kortingscode

Ben jij er helemaal klaar voor om de liefde van je leven te vinden, maar vind je het nog spannend om een betaald profiel aan te maken? Maak dan gebruik van een Parship kortingscode om 20% korting te krijgen op een abonnement. Zulke kortingscodes komen niet vaak voorbij, dus maak gebruik van deze actie wanneer je die tegenkomt. Daarnaast kun je ook regelmatig op de website van Parship kijken of er andere lopende acties zijn om korting te krijgen op het aanmaken van een profiel. Veel succes!

Ontdek de gratis service van Parship

Maak gratis kennis met Parship

Je hebt geen kortingscode of abonnement nodig om kennis te kunnen maken met Parship. Het is namelijk mogelijk om jezelf geheel gratis in te schrijven voor de dienst. Op die manier kun je dan alvast een beetje kennis maken met de verschillende mogelijkheden die je bij Parship hebt. Neem eens op je gemak een kijkje om te zien hoe deze website precies werkt en wat er allemaal mogelijk is op het gebied van het vinden van een date. Je kunt altijd nog besluiten om als premium lid verder te gaan.

Gratis persoonlijkheidsrapport bij een premium lidmaatschap

Wanneer je een abonnement afsluit bij Parship, dan krijg je meer dan alleen de kans om een goede match te vinden met iemand waar jij een echte klik mee hebt. Je krijgt dan namelijk ook gratis een persoonlijkheidsrapport. Dit wordt voor je opgesteld aan de hand van alles wat jij zelf hebt ingevuld bij het opstarten van je lidmaatschap, maar ook met de resultaten van je Parship-test. Het is een rapport van maar liefst tachtig pagina's, met een uitgebreide beschrijving van je persoonlijkheid en manier van communiceren. Altijd interessant om door te nemen en daarmee kun je je eigen profiel completer maken.

Gratis coaching als je dit nodig hebt

Je bent al een tijdje actief met je profiel en hebt al dan niet met een kortingscode voor extra korting een premium abonnement afgesloten. Toch heb je het gevoel dat de dates, laat staan een relatie, echt op gang komen. Dan kun je gratis gebruikmaken van de coaching die op de website van Parship terug te vinden is. Je vindt uitgebreide artikelen over het succesvol vinden van een match, waarbij je ook contact op mag nemen met de Single Coach om persoonlijke tips te krijgen. Parship wil jou graag helpen om zo snel mogelijk aan een relatie te helpen waar je de rest van je leven wel in door wil brengen.

Over Parship

Over Parship

Parship is een online datingwebsite, speciaal gericht op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De website hanteert een serieuze aanpak door middel van een speciale vragenlijst. Aan de hand van de antwoorden die gegeven worden, creëert Parship een objectief en uitgebreid profiel op basis van jouw persoonlijkheidskenmerken om zo de juiste match te vinden. Ook is de verhouding tussen mannen en vrouwen goed in balans, zodat iedereen een kans heeft om de liefde te vinden. Bijna 40% van de leden vindt zelfs een serieuze relatie via Parship.be! Bovendien staan veiligheid en zekerheid hier hoog in het vaandel. Verliefd worden zonder risico’s, dus.

Ga naar parship.be

Met deze Parship tips vind je moeiteloos je match

Volg Parship op social media

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen bij Parship? Of tips krijgen van hoe jij de app het beste kunt gebruiken? Dan is het mogelijk om Parship te volgen op social media. Je kunt Parship vinden op zowel Facebook als Twitter. Je krijgt dan ook links naar uitgebreide artikelen die je uitleggen hoe jij het beste uit Parship haalt. Ook vind je verhalen van mensen die een succesvolle relatie hebben gekregen dankzij de datingwebsite. Laat dat inspiratie zijn voor je eigen avontuur met behulp van Parship.be! Je komt op de socials overigens ook wel eens een kortingscode tegen waarmee jij met korting een abonnement af kunt sluiten.

Goed gebruikmaken van je Matching Punten

Ben jij actief op Parship en maak je hierbij gebruik van een betaald abonnement? Dan heb je uitgebreide mogelijkheden om een goede match te vinden. Zodra je alle gevraagd gegevens hebt ingevuld, kun je bij een potentiële partner zien in hoeverre hier daadwerkelijk een match is. Dit wordt weergegeven door middel van zogeheten Matching Punten. Je snapt het al: des te hoger het aantal punten, des te meer kans dat er een match is. Let er wel op dat dit een algoritme is. Het kan dus ook best dat je een match hebt met iemand waarmee je een veel lagere score hebt.

Betaal je abonnement op een veilige manier

Heb jij Parship uitgeprobeerd en ben je ervan overtuigd dat dit de manier is om aan een date of goede relatie te komen? Dan is het moment gekomen om voor een abonnement te betalen. Je hebt hierbij verschillende mogelijkheden om aan die betaling te voldoen. Zo kun je ervoor kiezen om een maandelijks abonnement te nemen, maar je kunt ook kiezen voor een abonnement per kwartaal, halfjaar of jaar. Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om een kortingscode of speciale actie toe te passen op deze prijzen. Vervolgens reken je af op de manier die jou het beste bevalt. Kies hier voor creditcard, Bancontact of PayPal. Op Parship.be vind je hier meer informatie over en over de korting van een kortingscode doorberekend wordt op de totaalprijs.

Interessante feitjes over je partner vinden bij Parship

De verdeling tussen mannen en vrouw is bijna gelijk: 52% is vrouw en 48% is man.

Bij Parship zijn er geen kosten verbonden aan het aanmaken van een profiel.

Een Premium-lid kan gebruikmaken van extra veel exclusieve opties, zoals een lokale zoekfunctie.

Eén op de drie aanmeldingen bij Parship vindt ook daadwerkelijk een relatie.

Ruim driekwart van de leden bij Parship.be is hoogopgeleid en op zoek naar een serieuze relatie.

Alle communicatie die je via Parship.be hebt, vindt plaats in een beveiligde omgeving.

Parship maakt gebruik van een speciale methode die persoonlijkheidskenmerken aan elkaar matcht.

Je kunt via Parship een eerste kennismaking via video laten plaatsvinden.

Parship geeft gratis advies door middel van een Single Coach.

Voor alle vragen over Parship kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.