Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscodes voor België

Ontvang Centrum voor Afstandsonderwijs korting op je opleiding met een kortingscode – april 2024

  • gemiddelde besparing: €42,-
20% korting
Geverifieerd

Centrum voor Afstandsonderwijs voor 20% korting op je inschrijving

Kortingscode
Info

Geldig wanneer je minstens vier maanden van tevoren inschrijft.

Bekijk code
15% korting
Geverifieerd

15% last minute korting met deze Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode

Kortingscode
Info

Deze code is geldig op geselecteerde cursussen en opleidingen.

Bekijk code
10% korting
Geverifieerd

Ontvang 10% korting met deze Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode

Kortingscode
Info
  1. Geldig op geselecteerde cursussen en opleidingen.
  2. Gebruik de code als je minstens drie maanden van tevoren een plaatsje reserveert.
Bekijk code
15% korting

15% korting op veel cursussen met een vroege startdatum bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Pak deze korting
€200 actie

Schrijf je in voor kooklessen voor slechts €200,- via Centrum voor Afstandsonderwijs

Pak deze korting
50% korting

Bekijk alle Centrum voor Afstandsonderwijs kortingen van april

Pak deze korting
€100 actie

Schrijf een familielid in voor maar €99,- bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Pak deze korting
Gratis actie

Maak gebruik van GRATIS herkansingen bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Pak deze korting
€50 korting

Bespaar €50,- op je inschrijfgeld met deze Centrum voor Afstandsonderwijs actie

Pak deze korting
€300 actie

Volg lessen via Zoom voor minder dan €300,- bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer altijd van de gratis switchgarantie bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Pak deze korting
15% korting

Profiteer van 15% korting op deze laatste vrije plaatsen bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Verloopt morgen
Pak deze korting
10% korting

Boek op tijd en pak 10% korting op je opleiding bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode voor 20% korting op ALLE opleidingen

Kortingscode
Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode voor 20% korting op ALLE thuisstudies en virtual classes

Kortingscode
Bekijk code
5% korting
Geverifieerd

5% Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode voor korting op alle opleidingen en cursussen

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscodes

€50 korting
Geverifieerd

€50,- korting op een opleiding dankzij de Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
25% korting
Geverifieerd

Volg een studie met 25% EXTRA korting met de Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
€100 actie
Geverifieerd

Betaal in termijen al voor €100,- bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Vergroot je positie op arbeidsmarkt met tot 20% Centrum voor Afstandsonderwijs korting

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Schrijf je in voor Summer School met wel 20% korting bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Pak deze korting

20% korting op je inschrijving met de beste Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode

Met de voordeligste Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode ontvang je maar liefst 20% korting op je inschrijving. Hierbij gaat het om een vroegboekkorting, wanneer je ruim op tijd bent met je inschrijving. Ook kun je met een kortingscode tot 15% last-minutekorting ontvangen op geselecteerde opleidingen, en profiteer je als werkzoekende van €50,- korting met een andere kortingscode van de opleidingsaanbieder. Check CentrumvoorAfstandsonderwijs.be voor alle actuele kortingscodes of andere tijdelijke aanbiedingen.

Tips om nog meer korting te ontvangen bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Gratis proefles

Twijfel je tussen verschillende cursussen? Op CentrumvoorAfstandsonderwijs.be kun je kosteloos een proefles volgen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de inhoud van de cursus, de docenten en wat er van jou als student verwacht wordt. Je kunt jouw gratis proefles ontvangen door een account aan te maken en in te loggen.

Download de gratis brochure

Naast het volgen van een proefles kun je ook een gratis brochure aanvragen van de opleidingen die jouw aandacht hebben getrokken. In de brochure vind je meer informatie over onder andere de inhoud van de cursus, de kosten, startdata en hoe je met deze cursus jouw carrière een boost geeft.

Profiteer van voordeel met all-you-can-study

Kun jij niet kiezen uit het grote aanbod aan opleidingen dat Centrum voor Afstandsonderwijs aanbiedt? Kies dan voor het all-you-can-study pakket, waarmee je een jaar lang opleidingen kan volgen tegen een vast tarief. Jij kiest zelf tussen klassieke groepslessen, virtual classes of flexibele thuisstudies.

Kosteloos herexamen

Het Centrum voor Afstandsonderwijs staat bekend om de hoge kwaliteit van de cursussen. De docenten zijn zeer ervaren en geven graag hun kennis door. Aan het eind van iedere opleiding leg je een examen af. Ben je in één keer geslaagd? Dan komt je diploma zo snel mogelijk jouw kant op. Het kan zijn dat je niet direct slaagt. In dit geval kun je kosteloos een herexamen inplannen met je persoonlijke opleidingsconsulent en zorgen jullie ervoor dat het de volgende poging wel lukt.

Nooit spijt dankzij de switchgarantie

Centrum voor Afstandsonderwijs is zeer flexibel en maakt het mogelijk om te switchen naar onder andere een ander lesmoment als je bent ingeschreven voor een groepsles. Het enige dat je hoeft te doen is een kijkje nemen op de kalender om de data te selecteren die je beter passen. Je mag de startdatum altijd naar een latere datum verzetten. Daarnaast is het mogelijk om kosteloos te switchen naar een andere locatie, thuisonderwijs, een andere opleiding of om je inschrijvingsgeld over te dragen naar een vriend.

Over Centrum voor Afstandsonderwijs

Over Centrum voor Afstandsonderwijs

Wie denkt dat je weer de schoolbanken in moet om iets nieuws te leren, heeft het goed mis. Via het Centrum voor Avondonderwijs kun je op een flexibele manier studeren voor een nieuw beroep, of vaardigheden leren die je verder kunnen helpen binnen je huidige werkveld en gedurende de rest van je carrière. Het Centrum voor Afstandsonderwijs maakt onderdeel uit van een internationale opleidingsgroep dat in verschillende Europese landen onderwijs biedt. Alle aangesloten docenten hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in de praktijk: op die manier ben je verzekerd van een goede start binnen die sector. Met toegankelijkheid, doelgerichtheid en kwaliteit als belangrijke pijlers zorgt het instituut dat je met een waardevol diploma op zak verder kunt. Neem een kijkje op CentrumvoorAfstandsonderwijs.be voor het volledige aanbod bestaande uit honderden verschillende cursussen en opleidingen.

Ga naar centrumvoorafstandsonderwijs.be

Lees hier hoe je een Centrum voor Afstandsonderwijs code verzilvert

Centrum voor Afstandsonderwijs kortingscode gebruiken

  1. Heb jij een kortingscode voor Centrum voor Afstandsonderwijs weten te bemachtigen? Dan kun je deze gebruiken om flink te besparen op je volgende studie. Hier lees je hoe je zo'n kortingscode kunt verzilveren tijdens het inschrijfproces. Zoek eerst een leuke studie uit op CentrumvoorAfstandsonderwijs.be.
  2. Wanneer je een studie hebt gevonden die aan jouw wensen voldoet, klik je op "Inschrijven". Je dient nu in te loggen om door te gaan, tenzij je dit al hebt gedaan. Heb je nog geen account? Maak deze dan eerst aan met je e-mailadres en een door jou gekozen wachtwoord.
  3. Nadat je jezelf hebt aangemeld, kun je je cursus kiezen. Je ziet een overzicht met de studie die jij hebt gekozen, maar je kunt het een en het ander aanpassen zodat de cursus perfect aansluit bij jouw behoeften. Zo kun je kiezen of je de studie klassikaal, thuis of online wil volgen. Indien je kiest voor klassikaal, dan kun je ook de gewenste startdatum en locatie opgeven. Heb je je keuzes gemaakt? Klik dan op "Verder".
  4. Op de volgende pagina zie je een overzicht van de door jou gekozen studie. Hieronder kun je je adresgegevens en eventueel je bedrijfsgegevens invullen. Heb je een kortingscode? Dan kun je die invullen in het daarvoor bedoelde kortingscodeveld. Klik op "Korting toepassen" en je korting wordt verrekend met het totaalbedrag.
  5. Selecteer tenslotte de betaalmethode waarmee je de cursus wil betalen. Dit kan middels Bancontact, creditcard of een bankoverschrijving. Nadat de betaling succesvol is afgerond, ontvang je een bevestiging van je inschrijving!

Extra voordelen van het volgen van een studie bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Profiteer van korting via social media

Wil je geen aanbiedingen en kortingscodes mislopen? Volg Centrum voor Afstandsonderwijs dan op social media. De onderwijsinstelling is onder andere actief op Facebook en Instagram. Op deze kanalen worden onder andere inspirerende quotes en kortingsacties gedeeld.

Voordelen van eCampus

Alle studenten aan het Centrum voor Afstandsonderwijs krijgen toegang tot de digitale leeromgeving eCampus. Dit online leerplatform vormt een waardevolle aanvulling op de virtuele lessen en helpt studenten bij het oefenen en studeren van de leerstof. Daarnaast is er extra cursusmateriaal te vinden op het platform, zoals extra oefeningen, praktisch beeldmateriaal en interessante documenten.

Altijd de laagste prijsgarantie

Ook zonder kortingscode profiteer je van de beste prijzen wanneer je een cursus boekt op CentrumvoorAfstandsonderwijs.be. Je profiteert namelijk altijd van de laatste prijsgarantie. Je kunt erg voordelig een opleiding volgen, omdat Centrum voor Afstandsonderwijs papier en lesmaterialen groot inkoopt en over digitale leeromgevingen en eigen leerplatformen beschikt. Ook heeft Centrum voor Afstandsonderwijs zeer goede samenwerkingsverbanden met meer dan achthonderd docenten, waardoor jij een professionele opleiding kunt volgen tegen een zeer scherpe prijs.

Account aanmaken

Je hebt een account nodig om je cursus te kunnen volgen bij Centrum voor Afstandsonderwijs. Er zitten nog een aantal voordelen aan een persoonlijk account. Zo kun je gemakkelijk meer informatie aanvragen, zoals brochures of een gratis proefles. Ook kun je in jouw eigen account jouw persoonlijke informatie inzien en bewerken.

Uitgebreide betaalmogelijkheden

Je kunt je gemakkelijk en snel inschrijven voor een Centrum voor Afstandsonderwijs opleiding. Je gaat naar het online inschrijfformulier, vult je gegevens in en selecteert de opleiding die jij wil volgen. Vervolgens heb je de keuze uit verschillende betaalmethodes. Je kunt de betaling onder andere voldoen met Bancontact, creditcard of een bankoverschrijving. Na de betaling rond je jouw inschrijving af en ontvang je een bevestigingsmail.

Hierom volg je graag een studie bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Alle docenten hebben minstens vijf jaar ervaring binnen hun vakgebied, waardoor je na de cursus helemaal klaar bent om te werken binnen de sector.

Op de blogpagina van Centrum voor Afstandsonderwijs lees je meer over bepaalde studies, sectoren en trends.

Wanneer je op zoek bent naar werk, ontvang je een kortingscode voor €50,- korting op een studie naar keuze bij Centrum voor Afstandsonderwijs.

Als je zelf een evenement of workshop wil organiseren, dan is het mogelijk om een van de leslokalen te huren via CentrumvoorAfstandsonderwijs.be.

Je kunt bij Centrum voor Afstandsonderwijs kiezen uit diverse studiemethodes, zoals een thuisstudie, klassikale studie of virtual classes.

Via CentrumvoorAfstandsonderwijs.be kun je studentenpakketten kopen, die bestaan uit materialen die je nodig hebt om te oefenen voor je cursus.

Bij Centrum voor Afstandsonderwijs profiteer je van switchgarantie, waardoor je kunt wisselen van locatie, startdatum, lesmethode en meer.

Centrum voor Afstandsonderwijs beschikt over achttien verschillende leslocaties, waardoor er altijd wel een locatie tussen zit bij jou in de buurt.

Je kunt gebruikmaken van de Centrum voor Afstandsonderwijs diplomachecker om snel en eenvoudig je diploma's terug te vinden.

Op de pagina "Financiële voordelen" vind je diverse manieren om je met korting in te schrijven voor een nieuwe studie.

Nieuws

Meer informatie voor docenten

Als docent zijnde is het goed om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen om je heen. Dat is belangrijk om je studenten goed te informeren maar ook om ervoor te zorgen dat ze je op sommige vlakken niet te slim af zijn. Daarom kun je deze maand bij Centrum voor Afstandsonderwijs terecht voor extra informatieavonden. Zo is er bijvoorbeeld een avond over AI en het gebruik ervan, maar kun je ook meer leren over virtueel lesgeven.

Centrum voor Afstandsonderwijs te huur

Wil je graag een workshop organiseren, maar kun je geen geschikte ruimte vinden? Dan doe je er goed aan om de mogelijkheden bij Centrum voor Afstandsonderwijs eens te bekijken. Want naast het volgen van een opleiding kun je er namelijk ook gewoon een ruimte huren. Je kunt een lokaal al voor een halve dag huren, dus je betaalt ook nooit teveel. Je kunt de mogelijkheden bekijken bij CentrumvoorAfstandsonderwijs.be.

Een nieuw jaar om in jezelf te investeren

Heb jij goede voornemens voor dit jaar of probeer je liever niet aan te denken? Het hoeft niks groots te zijn, maar het kan ontzettend bevrijdend zijn om in jezelf te investeren. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door een thuiscursus te volgen via Centrum voor Afstandsonderwijs. Wanneer je twijfelt omdat je niet goed weet wat je ervan kunt verwachten, zijn er in januari gelukkig een flink aantal Opendeurdagen. Je kunt via CentrumvoorAfstandsonderwijs.be zien wanneer er een opendag bij jou in de buurt is.