Laudius kortingscode

Laudius kortingscodes België

Ontvang korting op een cursus of opleiding met een Laudius kortingscode - september 2020

 • gemiddelde besparing: €32,75
Gratis actie

Probeer jouw cursus of opleiding 14 dagen GRATIS bij Laudius

Pak deze korting
% actie

Bij Laudius profiteer je van het laagste lesgeld van België

Pak deze korting
€30 actie

Volg een coaching cursus vanaf €30,- per les bij Laudius

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Ontvang GRATIS draadloze oordopjes t.w.v. €60,- bij je Laudius inschrijving

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van vijf jaar GRATIS cursussen met je inschrijving bij Laudius

Info

Met een Laudius Premium Card kun je gedurende vijf jaar gebruikmaken van drie gratis cursussen.

Pak deze korting
% korting

Bekijk hier alle Laudius aanbiedingen van september

Pak deze korting
10% korting

Ontvang 10% korting met de laagste prijsgarantie bij Laudius

Info

Als je een vergelijkbare studie elders goedkoper vindt, kun je 10% korting ontvangen op die cursus bij Laudius.

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van een GRATIS proefperiode bij Laudius

Info

Iedere cursus of opleiding kun je veertien dagen gratis proberen.

Pak deze korting
5% korting

Laudius kortingscode voor 5% korting op je bestelling

Exclusieve code
Verloopt vandaag
Pak deze code
5% korting

Laudius kortingscode voor 5% korting

Exclusieve code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Recent verlopen Laudius kortingscodes

Probeer de codes gerust eens uit, soms werken ze nog!
€30 korting

Bespaar €30,- inschrijfgeld op ALLE cursussen bij Laudius

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€99 actie

Vanaf €99,- volg je al een creatieve cursus bij Laudius

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€75 actie

Laudius voordeel: volg een IT-cursus al vanaf €75,-

Verloopt vandaag
Pak deze korting
Gratis actie

Vraag een GRATIS informatiefolder aan bij Laudius

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Profiteer van 5% korting op je cursus met de hoogste Laudius kortingscode

Met een kortingscode van Laudius kun je met korting een thuiscursus of -opleiding volgen. De beste kortingscode die we tot nu toe hebben kunnen aanbieden was een code die exclusief bij Deals.be verkrijgbaar was. Met die code ontving je 5% korting op je inschrijving bij Laudius. Houd de opleidingsaanbieder dus zeker in de gaten voor een eventuele kortingscode wanneer je zit te denken om je in te schrijven voor een thuisopleiding.

Over Laudius

Over Laudius

Bij Laudius kun je terecht voor honderden thuisstudies, van accountmanagement tot Zweeds voor beginners. Het bedrijf is een door de Vlaamse overheid geregistreerde opleider en heeft meer dan veertig jaar internationale ervaring. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit cursussen en opleidingen van de beste docenten. Ook klanttevredenheid staat hoog in het vaandel; het aanbevelingspercentage van maar liefst 99% laat zien dat velen je met plezier voorgingen om een diploma te halen als ondersteuning van werk of hobby. Op Laudius.be vind je meer dan driehonderd veelgevraagde studies waarmee je binnen één minuut kunt starten. Bovendien profiteer je met een thuisstudie van Laudius van het voordeel om te studeren waar en wanneer je wil. Zo kun je op jouw eigen tempo een diploma halen dat perfect bij jou past.

Ga naar laudius.be

Zo verzilver je een Laudius kortingscode

Laudius kortingscode gebruiken

 1. Een kortingscode van Laudius maakt het nog voordeliger om een cursus of opleiding te volgen. Hier lees je hoe je een kortingscode gebruikt op Laudius.be. Begin met het uitkiezen van je gewenste thuisstudie.
 2. Op de pagina van jouw gekozen studie zie je verschillende pakketten. Zo heb je de mogelijkheid om een cursus zelfstandig te volgen, met hulp van een docent of met docent en extra hulpmiddelen zoals toegang tot de digitale bibliotheek. Maak je keuze en ga verder met je bestelling.
 3. In het volgende scherm vul je jouw persoonlijke gegevens in. Wordt jouw cursus of opleiding betaald door je werkgever? Vergeet dit dan niet aan te vinken.
 4. Op de laatste pagina kies je op welke manier je jouw lesgeld wil betalen. Je hebt de mogelijkheid om dit in één keer of in termijnen te doen.
 5. Onder ''Actiecode'' kun je jouw Ladius kortingscode invullen. Na het invullen van de code wordt deze automatisch gecontroleerd door de webshop. Als je de kortingscode fout hebt ingevuld, of hij is niet geldig, zul je een foutmelding zien.
 6. Kies tenslotte welke betaalmethode je wil gebruiken, bijvoorbeeld Bancontact, PayPal of een betaling achteraf. In het volgende scherm zul je de betaling kunnen doen om je bestelling af te ronden.

Feiten over Laudius

 1. Als je een thuisstudie volgt bij Laudius, ontvang je altijd toegang tot de digitale bibliotheek, waar je ruim honderd e-books kunt raadplegen.
 2. Via Laudius.be kun je gratis een informatiefolder aanvragen over de studie of cursus waarover je meer informatie wil weten.
 3. Tijdens de proefperiode heb je veertien dagen de tijd om een cursus vrijblijvend te proberen; binnen deze periode kun je deze kosteloos annuleren.
 4. Je bent voor geen enkele studie inschrijfgeld à €30,- kwijt; zo profiteer je zelfs zonder Laudius kortingscode van voordeel op je inschrijving.
 5. Wanneer je na twee keer examen doen nog niet bent geslaagd ondanks het inleveren van je huiswerk, ontvang je jouw lesgeld terug.
 6. Met de Laudius Premium Card mag je binnen de eerste vijf jaar na inschrijving nog drie gratis cursussen volgen.
 7. Door aanspraak te maken op KMO-subsidie, kun je als werkgever 20% tot 30% besparen op de Laudius-cursus van jou of een werknemer.
 8. Dankzij de laagste-prijsgarantie van Laudius ontvang je 10% korting op je inschrijving wanneer je elders een vergelijkbare studie voor een lagere prijs vindt.
 9. Wanneer je ervoor kiest om gedrukt cursusmateriaal thuis te ontvangen, hoef je daar via Laudius nooit verzendkosten voor te betalen.
 10. Laudius.be geeft de mogelijkheid om een voorleesfunctie te gebruiken; hiermee neem je leerstof nog sneller en gemakkelijker op.

Nieuws

Laudius deelt tips voor het uitkiezen van een studie

Heb je allerlei leuke studies gevonden op Laudius.be, maar weet je niet welke je moet kiezen? Of heb je juist één leuke studie gevonden, maar raadt een vriend van je de studie af omdat er wellicht weinig baangarantie is? Lees dan de tips op de "Stap voor Stap"-pagina. Hier vind je diverse tips die jou kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Kom je er nog niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact opnemen met een van de studieadviseurs van Laudius.

Handige studietips van Laudius

Ben jij van plan binnenkort een thuisstudie te volgen of ben je hier al mee begonnen? Volg Laudius dan op Facebook, want daar plaatst de studieaanbieder regelmatig handige studietips. Deze kunnen variëren van lekkere tussendoortjes tijdens het studeren tot tips en trucs om jouw studie of opleiding tot een succes te maken. Wist je bijvoorbeeld dat het helpt om hetzelfde parfum op te doen, iedere keer wanneer je gaat studeren? Door dit parfum vervolgens voor je examen op te spuiten, wordt je geheugen weer geactiveerd. Je vindt Laudius als @Laudius.be op Facebook.

Laudius aangesloten bij KMO-regeling

Wist je dat je een aanspraak kunt doen op de KMO-portefeuille van de Vlaamse overheid wanneer je ingeschreven bent voor ene cursus of opleiding bij Laudius? Opleidingen met directe interactie met een docent komen in aanmerking voor een KMO-subsidie van 20% of 30%. De precieze grootte van de subsidie is afhankelijk van de grootte van de onderneming waar je werkt, maar kent altijd een plafond van €7.500,-. Kijk voor meer informatie over deze portefeuille en hoe je de subsidie aanvraagt op Laudius.be of KMO-Portefeuille.be.