Laudius kortingscodes voor België

Ontvang Laudius korting op een cursus of opleiding met een kortingscode – september 2023

  • gemiddelde besparing: €32,75
5% korting

Laudius kortingscode voor 5% korting

Kortingscode
Pak deze code
50% korting

Ontvang wel 50% korting op een talencursus bij Laudius

Pak deze korting
50% korting

Bekijk hier alle Laudius aanbiedingen van september

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van een GRATIS proefperiode bij Laudius

Info

Iedere cursus of opleiding kun je veertien dagen gratis proberen.

Pak deze korting
€160 actie

Start in september met een marketing en verkoop cursus voor slechts €160,- bij Laudius

Pak deze korting
€60 actie

Volg al voor €60,- een beauty en lifestyle cursus bij Laudius

Pak deze korting
Gratis actie

Profiteer van 5 jaar gratis cursussen met je inschrijving bij Laudius

Info

Met een Laudius Premium Card kun je gedurende vijf jaar gebruikmaken van drie gratis cursussen.

Pak deze korting
10% korting

Ontvang 10% korting met de laagste-prijsgarantie bij Laudius

Verloopt morgen
Info

Als je een vergelijkbare studie elders goedkoper vindt, kun je 10% korting ontvangen op die cursus bij Laudius.

Pak deze korting
10% korting

Ontvang vandaag 10% korting met deze Laudius kortingscode

Exclusieve code
Pak deze code
10% korting

Profiteer nu van 10% korting op ALLES met deze Laudius kortingscode

Exclusieve code
Pak deze code
10% korting

Laudius kortingscode voor 10% korting op je bestelling

Exclusieve code
Pak deze code

Recent verlopen Laudius kortingscodes

5% korting

Laudius kortingscode voor 5% korting op ALLES

Exclusieve code
Pak deze code
5% korting

Laudius kortingscode voor 5% korting op je bestelling

Exclusieve code
Pak deze code
5% korting

Laudius kortingscode voor 5% korting

Exclusieve code
Pak deze code
€50 actie

Leer al vanaf €50,- van alles over boekhouden en financiën bij Laudius

Pak deze korting
€80 actie

Laudius voordeel: start een kinderen en opvoeding cursus voor maar €80,-

Pak deze korting

Profiteer van 10% korting op je cursus met de hoogste Laudius kortingscode

Met een kortingscode van Laudius kun je met korting een thuiscursus of -opleiding volgen. De beste kortingscode die we tot nu toe hebben kunnen aanbieden was een code die exclusief bij Deals.be verkrijgbaar was. Met die code ontving je 10% korting op je inschrijving bij Laudius. Ook zijn er diverse exclusieve codes voor 5% korting voorbijgekomen. Houd deze actiepagina dus goed in de gaten als je van plan bent om een studie te volgen bij de de opleidingsaanbieder.

Profiteer van nog meer korting en gratis voordelen bij Laudius

Gratis Laudius Premium Card

Bij het merendeel van de cursussen ontvang je gratis een Laudius Premium Card. Deze kaart wordt automatisch geactiveerd in je eigen digitale leeromgeving, ongeveer een jaar na inschrijving voor de eerste cursus. De Premium Card geeft vijf jaar lang het recht op één tot drie gratis cursussen per jaar. Zo helpt deze kaart je aan mogelijk duizenden euro's aan korting op studiekosten.

Gratis digitale boeken

Bij geselecteerde cursussen ontvang je kosteloos toegang tot de e-bibliotheek van Laudius. Deze online bibliotheek is gevuld met meer dan honderd praktische en educatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen. Van persoonlijke ontwikkeling tot software en communicatieve vaardigheden tot boekhouden: je vindt er informatie over in de uitgebreide bibliotheek. Je krijgt niet alleen toegang tot boeken met betrekking tot het onderwerp van je cursus, maar ook educatieve boeken op andere vlakken.

Profiteer altijd van voordeel met de laagste prijsgarantie

Laudius garandeert altijd de meest gunstige prijs. Een opleiding hoort volgens Laudius namelijk geen privilege te zijn; voor iedereen moet het mogelijk zijn om nieuwe dingen te leren en zichzelf te ontwikkelen. Om deze reden kun je contact opnemen met Laudius als je een vergelijkbare thuisstudie tegen het lijf loopt bij een andere aanbieder voor een lagere prijs. Deze prijs wordt niet alleen overgenomen door Laudius, je ontvangt zelfs een extra korting van 10% op de laagste prijs.

Veertien dagen vrijblijvend uitproberen

Voordat je een cursus bij Laudius gaat volgen kun je deze eerst testen. Je hebt veertien dagen de tijd om een cursus waarin je geïnteresseerd bent uit te proberen. Als je er vervolgens binnen die periode achter komt dat de cursus toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je deze kosteloos annuleren. Dit gaat eenvoudig en snel via je persoonlijke account op Laudius.be. Mocht je een papieren cursus volgen, dan is het ook mogelijk om deze gratis te annuleren. De proefperiode geldt voor alle cursussen.

Over Laudius

Over Laudius

Bij Laudius kun je terecht voor honderden thuisstudies, van accountmanagement tot Zweeds voor beginners. Het bedrijf is een door de Vlaamse overheid geregistreerde opleider en heeft meer dan veertig jaar internationale ervaring. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit cursussen en opleidingen van de beste docenten. Ook klanttevredenheid staat hoog in het vaandel; het aanbevelingspercentage van maar liefst 99% laat zien dat velen je met plezier voorgingen om een diploma te halen als ondersteuning van werk of hobby. Op Laudius.be vind je meer dan driehonderd veelgevraagde studies waarmee je binnen één minuut kunt starten. Bovendien profiteer je met een thuisstudie van Laudius van het voordeel om te studeren waar en wanneer je wil. Zo kun je op jouw eigen tempo een diploma halen dat perfect bij jou past.

Ga naar laudius.be

Een kortingscode verzilveren bij Laudius doe je zo

Laudius kortingscode gebruiken

  1. Een kortingscode van Laudius maakt het nog voordeliger om een cursus of opleiding te volgen. Hier lees je hoe je een kortingscode gebruikt op Laudius.be. Begin met het uitkiezen van je gewenste thuisstudie.
  2. Op de pagina van jouw gekozen studie zie je verschillende pakketten. Zo heb je de mogelijkheid om een cursus zelfstandig te volgen, met hulp van een docent of met docent en extra hulpmiddelen zoals toegang tot de digitale bibliotheek. Maak je keuze en ga verder met je bestelling.
  3. In het volgende scherm vul je jouw persoonlijke gegevens in. Wordt jouw cursus of opleiding betaald door je werkgever? Vergeet dit dan niet aan te vinken.
  4. Op de laatste pagina kies je op welke manier je jouw lesgeld wil betalen. Je hebt de mogelijkheid om dit in één keer of in termijnen te doen.
  5. Onder "Actiecode" kun je jouw kortingscode invullen. Na het invullen van de code wordt deze automatisch gecontroleerd door de webshop. Als je de kortingscode fout hebt ingevuld, of hij is niet geldig, zal je een foutmelding zien.
  6. Kies tenslotte welke betaalmethode je wil gebruiken, bijvoorbeeld Bancontact, PayPal of een betaling achteraf. In het volgende scherm zal je de betaling kunnen doen om je bestelling af te ronden.

Andere voordelen van een cursus volgen bij Laudius

Direct toegang tot je cursus

Heb je een online cursus uitgezocht? Dan ontvang je binnen één minuut na inschrijving je persoonlijke inloggegevens in je inbox. Met deze gegevens kun je direct via Laudius.be inloggen en heb je toegang tot de online campus. Naast het digitale cursusmateriaal kun je ook onmiddellijk gebruikmaken van andere studiematerialen. Indien je gekozen hebt voor papieren cursusmateriaal ontvang je dit binnen enkele werkdagen thuis. Dit wordt volledig gratis bij je thuisbezorgd.

Ontvang een gratis informatiefolder

Weet jij nog niet zeker welke cursus je wil volgen? Vraag dan de gratis informatiefolder aan om meer te weten te komen over een specifieke cursus. Als je na ontvangst van de flyer nog vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice. Ook kun je de cursus die je op het oog hebt natuurlijk gratis uitproberen om te ervaren of het is wat je zoekt.

Officieel diploma of getuigschrift

Aan het einde van de thuisstudie word je beloond voor jouw prestaties. Je hebt hard gewerkt en wil jouw nieuwe vaardigheden kunnen onderbouwen met een officieel papier. Er zijn meerdere manieren om een cursus met een diploma of getuigschrift af te sluiten. Op de desbetreffende cursuspagina zie je de mogelijkheden.

Diverse betaalmogelijkheden

Bij Laudius is het mogelijk om zowel het gehele bedrag in één keer te betalen als in termijnen. Een eenmalige betaling is een voordeligere keuze, maar als je het bedrag niet in een klap kunt missen is het prettig dat er ook termijnen aangeboden worden. Je betaalt de cursus vooraf met Bancontact, PayPal of creditcard. Als je na de proefperiode van veertien dagen besluit om niet verder te gaan met de cursus, krijg je het bedrag weer teruggestort. Het is ook mogelijk om de cursus achteraf te betalen. Je ontvangt na de proefperiode een factuur toegestuurd. Heb je een kortingscode gevonden? Vergeet deze dan niet in te vullen bij de betaling.

10 redenen om een cursus te volgen bij Laudius

Als je een thuisstudie volgt bij Laudius, ontvang je altijd toegang tot de digitale bibliotheek, waar je ruim honderd e-books kunt raadplegen.

Via Laudius.be kun je gratis een inhoudsopgave en voorbeeldles aanvragen voor de studie of cursus waarin je geïnteresseerd bent.

Tijdens de proefperiode heb je veertien dagen de tijd om een cursus vrijblijvend te proberen; binnen deze periode kun je deze kosteloos annuleren.

Je bent voor geen enkele studie inschrijfgeld à €30,- kwijt; zo profiteer je zelfs zonder Laudius kortingscode van voordeel op je inschrijving.

Wanneer je na twee keer examen doen nog niet bent geslaagd ondanks het inleveren van je huiswerk, ontvang je jouw lesgeld terug.

Met de Laudius Premium Card mag je binnen de eerste vijf jaar na inschrijving nog drie gratis cursussen volgen.

Door aanspraak te maken op KMO-subsidie, kun je als werkgever 20% tot 30% besparen op de Laudius-cursus van jou of een werknemer.

Dankzij de laagste-prijsgarantie van Laudius ontvang je 10% korting op je inschrijving wanneer je elders een vergelijkbare studie voor een lagere prijs vindt.

Wanneer je ervoor kiest om gedrukt cursusmateriaal thuis te ontvangen, hoef je daar via Laudius nooit verzendkosten voor te betalen.

Laudius.be geeft de mogelijkheid om een voorleesfunctie te gebruiken; hiermee neem je de leerstof nog sneller en gemakkelijker op.

Nieuws

Wie luistert zal slim worden

Het is tegenwoordig zo makkelijk om in je eigen tijd je kennis aan te vullen met de opleidingen van Laudius. Vooral wanneer je gebruikmaakt van een tablet en de premium kaart. Je kunt het jezelf nu nog makkelijker maken door ook gebruik te maken van de voorleesfunctie. Je kunt dan gewoon in je luie stoel achterover zakken en de tekst komt vanzelf zo je oren tegemoet. Het was nog nooit zo makkelijk om je kennis te vergroten. Succes!

Een positieve instelling voor meer successen

Steeds meer mensen ervaren meer stress door bijvoorbeeld de klimaatcrisis en inflatie. Dit uit zich vaak in slecht slapen, problemen op werk en stress in thuissituaties. Laudius legt uit dat een positieve instelling er juist voor kan zorgen dat je minder last hebt van de uitwerkingen van stress. Wil je hier meer over leren dan alleen de tips uit een blog? Dan kun je via Laudius.be een geschikte cursus volgen om je leven een stuk aangenamer te maken.

Een proefperiode met een cursus bij Laudius

Je hoeft je geen zorgen te maken om ergens aan vast te zitten bij Laudius; er is namelijk een proefperiode. Deze proefperiode duurt veertien dagen en hierdoor heb je de mogelijkheid om een cursus vrijblijvend te proberen. Na de twee weken kun je de cursus annuleren, bij een digitale cursus is dit geheel kosteloos en bij een cursus met gedrukt cursusmateriaal hoef je alleen de retourkosten te betalen.