Online eten bestellen: hier pak je korting op lekker eten

Het is de hamvraag van de Deals.be redactie, we staan er mee op en gaan ermee naar bed, het eeuwenoude vraagstuk waar we nooit hetzelfde antwoord op krijgen…: wat eten we vanavond?! Het is vrijdag, we hebben de hele week hard gewerkt, geen zin om ons vanavond uit te sloven in de keuken, dus we pakken de laptop erbij en bestellen een pizza, friet, Thais of sushi online. Maar waar doe je dit nu het meest voordelig? In deze blog lees je alles over online eten bestellen in België!


Iedere soort keuken

Of je nu houdt van pittig, mild, knapperig, doorbakken, rauw of gefrituurd; online heb je ruime keuze uit verschillende keukens en gerechten die je gewoon tot aan de voordeur kunt laten bezorgen. Nog nooit was het zo gemakkelijk om slechts één vinger uit te hoeven steken om een maaltijd voor je neus te krijgen. Een heel verschil met onze voorouderen, die jaren hebben geploeterd door weer en wind en met lange, zware speren moesten werpen om zich van eten te voorzien. De bezorgbedrijven schieten als paddestoelen uit de grond en op een gegeven moment zie je door de Deliveroo fietsen en Takeaway.com scooters het bos niet meer. Gelukkig ben je bij ons altijd aan het juiste adres om je de weg te wijzen in het land van online eten bestellen. En dan uiteraard ook nog eens bij de meest voordelige restaurants!

Burger


Van alle gemakken voorzien

Het handige aan online eten bestellen is natuurlijk dat je geen boodschappen hoeft te doen, er geen bergen met afwas ontstaan en dat je vanuit je luie zetel kunt wachten tot de bezorger op de stoep staat. Je bent eigenlijk van alle gemakken voorzien wanneer je besluit om je maaltijd van vanavond door je favoriete restaurant aan huis te laten leveren. Zelfs drinken en een dessert kunnen worden meegeleverd. Ook als je vegetarisch of veganistisch eet kun je tegenwoordig uit veel opties een keus maken. De vraag is echter bij welke bezorgdiensten je lekker voordelig kunt bestellen, of misschien zelfs kunt besparen op de bezorgkosten! Wij zetten alle lekkere, gemakkelijke en voordelige aanbiedingen voor je op een rij.


Online eten bestellen met korting

Met het oog op ecologisch verantwoord bestellen en vanuit een enigszins milieubewust oogpunt jouw maaltijd te laten bezorgen (de biefstuk of kipsaté die de bestelling dan misschien bevat even daargelaten) ben je bij Deliveroo aan het juiste adres. Hier zorgen koeriers er namelijk per fiets voor dat jouw eten warm op je bordje terechtkomt. En wat bestellen bij de lichtblauwe bezorgdienst extra leuk maakt is dat je met onze exclusieve Deliveroo kortingscode €2,50 op de bezorgkosten bespaart! Is oranje meer jouw kleur? Dan ben je bij Takeaway.com aan het juiste adres, want hier spaar je met iedere bestelling voor 10% korting én kun je al vanaf maar €5,- heerlijke gerechten bestellen. Denk bijvoorbeeld aan Indisch, Japans, pizza, kip en Chinees. De keuze is reuze! Is pizza het enige dat jou blij kan maken na een lange dag? Bestel dan met een Pizza Hut kortingscode twee large pizza's voor maar €25,- of maak gebruik van een van de andere overheerlijke en ovenverse aanbiedingen!

Kip met rijst


Maaltijdboxen met korting

Heb je een hekel aan boodschappen doen maar hou je juist wel van zelf koken? Dan kun je ervoor kiezen om niet eten online te bestellen, maar wel alle ingrediënten voor de meest lekkere en verse gerechten! Dit doe je bijvoorbeeld bij Foodbag, waar je met een kortingscode €20,- korting ontvangt op je eerste maaltijdbox. Een mooie manier om eens kennis te maken met dit bedrijf en de verse producten die je in de box krijgt geleverd! Ook HelloFresh voorziet jou graag van gezonde producten waarmee je tot vijf keer in de week zelf kunt koken. Hier krijg je nu maar liefst twee keer 50% korting op een maaltijdbox. Het gemak van de maaltijdboxen is dat je ook niet zelf hoeft te bedenken wat je wil eten, want de recepten komen gewoon mee met de bijbehorende ingrediënten.


Uit eten met korting

Het weekend vieren, geen zin om binnenshuis te blijven maar wél hongerig? Ga dan eens lekker op restaurant! Er zijn genoeg deals te vinden die jou voorzien van korting op een avondje uiteten. Met een Groupon kortingscode krijg je dit weekend bijvoorbeeld tot wel 30% korting op lokale deals! Zo kun je extra voordelig eens dat restaurantje in de buurt ontdekken waar je al een tijdje naartoe wil. Ook bij VakantieVeilingen vind je in de categorie ''Eten en drinken'' deals waarmee je tot wel 50% korting kunt krijgen op zes-gangendiners, pannenkoekrestaurants, daghappen en zelfs ontbijtjes.

Op restaurant


Onze magen beginnen al te rommelen hier op de redactie. Wat (of waar) ga jij eten vanavond?!