Verbeter je gezondheid met deze handige tips

Heb jij er last van als het weer verandert en merk je dat in je gezondheid? Dan kun je deze blog goed gebruiken. We geven je namelijk handige tips voor het verbeteren van je gezondheid zodat je de lente helemaal fit door kunt komen. Op die manier kun je gewoon genieten van het weer wat beter wordt en hoef je niet meer thuis binnen uit te zieken.


Verbeter je lichamelijke gezondheid met deze deals

Als je vaak ziek bent dan kun je dat vaak verbeteren door bijvoorbeeld wat meer vitamines bij te slikken of door iets beter voor je mentale gezondheid te zorgen. Geen idee waar je moet beginnen? Dan kun je altijd starten met het nemen van een multivitamine. Zo krijg je gelijk van een capsule of gummy extra vitaminen binnen en hoef je niet alles uit te gaan zoeken. Kijk hiervoor bijvoorbeeld bij Pazzox. Daar krijg je met deze kortingscode €5,- korting op je gehele bestelling. De kortingscode is geldig vanaf €49,-, dus je moet wel een aantal producten in je winkelmandje hebben. Je kunt er echter ook voor kiezen om gelijk een groter formaat te bestellen van de vitaminen die je nodig hebt. Zo heb je er gelijk een boel in huis en hoef je er niet meer naar om te kijken! Je kunt ook terecht bij 24pharma voor vitaminen. Daar profiteer je nu tijdens de lentedeals van tot 50% korting op je aankoop. De selectie shop je met één plus één gratis of twee plus één gratis. Zo heb je dus ook gelijk een voorraadje in huis. Wil je er zeker van zijn dat je gezonde vitamines in huis haalt? Dan ben je aan het juiste adres bij Holland and Barrett. Het is daar nu namelijk Megaweek en dat betekent dat als je drie items bestelt, dat je er maar voor eentje hoeft te betalen. Extreme besparing dus! Door hier gebruik van te maken bespaar je flinke centen en heb je ook weer een voorraad in huis voor de rest van de lente. Zitten de vitaminen of supplementen die je zoekt niet tussen het Megaweek assortiment? Geen zorgen, want op een hoop supplementen profiteer je van één plus één gratis.

Vitaminen op een hand


Verbeter je mentale gezondheid met deze deals

Is je fysieke gezondheid helemaal goed, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de gezondheid van je brein? Daar zijn ook een hoop oplossingen voor. Zo kun je bijvoorbeeld magnesium of ashwagandha gaan slikken om jezelf een handje te geven bij stress en slapeloosheid. Je kunt hiervoor een kijkje nemen bij Medi-Market. Je shopt dan met 25% korting of meer op topmerken. Zo ben je lekker voordelig uit en bespaar je jezelf ook nog eens een potje stress. Wil je liever geen supplementen slikken? Dan zijn er ook andere manieren om je mentale gezondheid te verbeteren. Denk hierbij aan sporten. Uit onderzoek is gebleken dat sporten niet alleen gezond is voor je lichaam, maar ook voor je mentale gezondheid. Heb je een zetje in je rug nodig om te beginnen met sporten? Gebruik dan deze exclusieve kortingscode van Myprotein. Je krijgt dan 15% extra korting op je aankoop. Shop bijvoorbeeld een nieuwe gymoutfit of bestel proteïnepoeder om je workout naar een hoger niveau te brengen. Zo kun je er helemaal tegen aan in de gym! Of ga lekker buiten sporten nu het zonnetje zich weer vaker laat zien. De zon is namelijk ook zeer positief voor je mentale gezondheid. Een hoop mensen laten hun seizoensdepressie vallen zodra het warmer weer begint te worden. Ben je echt geen fan van sporten? Dan kun je ook al je zorgen laten vallen met een dagje wellness. Zo’n dagje weg hoeft helemaal niet duur te zijn:


Verbeter je eetgewoonten met deze deals

Gek op lekker eten? Dan weet je waarschijnlijk al te goed dat het soms niet heel gezond voor je is al dat lekkers. Gelukkig kun je ook met handige maaltijdboxen of foodprepping gezonder eten zonder dat je moet inleveren op smaak. Kijk bijvoorbeeld eens op Foodbag.be. Daar bestel je gezonde maaltijdboxen en alle gerechten zijn gewoon hartstikke lekker. Wil je korting om zo’n box een keer te proberen? Dan zijn er voldoende kortingscodes die je kunt gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor €60,- korting op je eerste drie bestellingen of ga voor 10% korting op één maaltijdbox. Geen zin om lang in de keuken te moeten staan? Dan kun je ook kiezen voor Factor. Bij deze maaltijdboxleverancier hoef je alleen nog maar je gerecht op te warmen en je kunt gelijk genieten van je gezonde maaltijd. Met deze exclusieve kortingscode pak je €116,- korting op maaltijden. Als je gek bent op sporten en alles goed bij wil houden, dan kun je ook kiezen voor Fuelyourbody. Daar plaats je met deze kortingscode een bestelling met €7,49 korting. Bij Fuelyourbody shop je kant-en-klare maaltijden, maar je kunt ook losse ingrediënten bestellen.

Kip met broccoli


Hoe ga jij je gezondheid verbeteren dit seizoen? Je kunt natuurlijk al hartstikke gezond zijn, maar soms is een extraatje altijd fijn voor je lichaam.