Zo bereid je je voordelig voor op zomerkamp

Een tijdje geleden kwam voor veel kinderen het verlossende nieuws dat de zomerkampen gewoon door kunnen gaan, ondanks het coronavirus. Nu de zomervakantie is aangebroken, zijn er ook al diverse kampen van start gegaan. Ga jij deze maand of volgende maand op zomerkamp en heb je nog wat benodigdheden nodig? Lees dan waar je deze zo voordelig mogelijk kunt inslaan.


Zomerkampen 2020

Dit jaar zullen de kampen er iets anders uitzien dan voorgaande jaren. Zo worden de kampen onder andere ingedeeld in zogenaamde "Contactbubbels" van maximaal vijftig leden. Binnen zulke bubbels hoeven de kinderen en begeleiders geen afstand te houden van elkaar. Daarnaast zullen er diverse hygiënemaatregelen worden genomen op basis van de leeftijd van de kinderen. Ook mogen buitenlandse kampen doorgaan binnen 150 kilometer van de Belgische grens. Op deze manier kunnen ouders snel ingrijpen, mocht dit nodig zijn. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat de kinderen met veel plezier op kamp kunnen en hier met een fijn gevoel op terug kunnen kijken. Is jouw kind nog niet ingeschreven voor een zomerkamp? Er worden de hele zomer lang kampen georganiseerd van paarden- en zeemeerminnenkampen tot pretparkweken en racingkampen. Het is dus nog niet te laat om je kind in te schrijven voor haar of zijn droomkamp!


Zomerkamp checklist

Raak je elk jaar in de stress wanneer je de koffer van je kind moet inpakken voor zomerkamp? Neem dan een kijkje op de website van Bristol, zodat je zonder zorgen kunt beginnen met inpakken. Hier vind je namelijk een checklist met alle benodigdheden voor een geslaagd zomerkamp. Zo weet je dus honderd procent zeker dat je kind alles bij heeft en dus een goede en leuke week tegemoet gaat. Je vindt er een checklist voor kleding, schoenen en overige benodigdheden zoals een tent, slaapzak en een zaklamp. Het kan natuurlijk voorkomen dat er ook spullen op de lijst staan die je wellicht niet nodig hebt voor het kamp waar jouw kind naar toe gaat. Mochten er echter belangrijke items ontbreken aan de lijst, neem dan contact op met Bristol, zodat ze de lijst aan kunnen passen. In deze blog zullen we een paar belangrijke benodigdheden van de checklist bespreken en vertellen we waar je ze goedkoop kunt inslaan. Uiteraard kun je de meeste spullen ook bij Bristol inslaan. Gebruik hiervoor de Bristol kortingscode voor €5,- korting.

Checklist


Kleding

Het is erg belangrijk om voldoende ondergoed, sokken en outfits in te pakken. Pak voor de zekerheid altijd wat reserve kleding in, mocht je kindje overdag vies worden en een extra outfit nodig hebben. Wanneer je wat extra kleding in wil slaan, kun je het beste shoppen bij HEMA. Hier profiteer je namelijk van tot 60% korting op kinderkleding, ondergoed en pyjama's. Naast kleding is het ook altijd goed om wat sportkleding, zwemkleding en eventueel een regenpak in te pakken, mocht het slecht weer worden. Sportkleding shop je met tot maar liefst 70% korting bij Decathlon. Zwemkleding voor kinderen kun je met tot 50% korting shoppen bij Zalando.


Schoenen

Het ligt er natuurlijk aan op wat voor soort kamp je zoon of dochter gaat, maar een extra paar schoenen meenemen is nooit verkeerd. Daarnaast kan het zo zijn dat hij of zij een paar stevige wandelschoenen, sportschoenen of regenlaarzen nodig heeft. Bij vanHaren ontvang je nu maar liefst 75% korting bij aankoop van twee paar schoenen! Hier kun je dus meteen een leuk paar sneakers kopen, maar ook sportschoenen of regelaarzen, zodat je direct profiteert van veel korting.


Overige benodigdheden

Gaat je kindje kamperen? Dan zijn benodigdheden als een tent, slaapzak, kussen en een luchtbed essentieel. Hiervoor kun je het beste terecht bij Decathlon. Shop je via de outlet, dan ontvang je tot wel 70% korting. Zijn de benodigdheden niet in de outlet te vinden? Dan hoef je nog steeds niet duur uit te zijn. Zo koop je bij de Decathlon al een complete tent voor slechts €25,-.
Gaan de kinderen op pad? Haal dan een handige rugzak bij DreamLand, waar je kind zijn of haar lunch in kan meenemen. Bij de webshop koop je al een rugzak vanaf €8,-.

Koffer met kleding


Praktische tips

Wanneer je de koffer van je kind inpakt, dan valt het altijd aan te raden om dit samen met hem of haar te doen. Zo weten ze wat ze meenemen en kunnen ze snel bepaalde voorwerpen herkennen, zodat ze weten waar ze het kunnen vinden wanneer ze het nodig hebben. Daarnaast is het handig om de kleding op te rollen in plaats van ze op te vouwen. Dit bespaart veel ruimte en bovendien zal de kleding minder snel kreuken! Ook is het fijn om een linnen of plastic zak mee te geven aan je kind, waar hij of zijn de vieze was in kan doen. Zo blijven deze kledingstukken goed gescheiden van de schone kleding. Tenslotte, is het nooit verkeerd op de spullen van je kind te labelen. Zo weet iedereen van wie het is, mocht er een knuffel of handdoek verloren raken. Zulke handige labels shop je bij Goedgemerkt.