Dit zijn de beste promo's voor jouw vakantiepaklijst

Wanneer je op vakantie gaat, moet je over veel zaken nadenken. Hoe laat moet je vertrekken zodat je het vliegtuig niet mist? Wat moet er allemaal mee in de auto onderweg naar de eindbestemming? Wat moet er allemaal mee in het koffer? Neem ik handbagage mee? De vragen zijn eindeloos en er zijn nog veel meer antwoorden. Daarom is het handig om een paklijst samen te stellen zodat je precies weet wat je al in huis hebt en wat je nog moet kopen. Wij helpen je om de perfecte lijst samen te stellen en de beste aanbiedingen te vinden voor alles wat je nog nodig hebt. Dan kun jij zonder stress aan je vakantie beginnen.


De perfecte paklijst

Er zijn veel theorieën over hoe je de perfecte paklijst samenstelt en iedereen vindt een andere manier het fijnst. Wanneer je de lijst gaat opstellen is het handig om met een aantal dingen rekening te houden. Ga je met het vliegtuig, de auto of toevallig met het openbaar vervoer op vakantie? Het antwoord op deze vraag bepaalt namelijk hoeveel je mee mag en kunt nemen en bepaalt bovendien ook wat je nodig gaat hebben op je vakantieadres. De volgende belangrijke vraag gaat het hoe lang je weggaat. Ook dat antwoord is bepalend voor de hoeveelheid bagage en natuurlijk het aantal outfits die je nodig gaat hebben. Maak vervolgens een lijst met alles wat je denkt nodig te hebben en ga vervolgens inventariseren wat je al in huis hebt en wat er nog gekocht moet worden. Maak hier twee losse lijsten van en ga aan de slag met pakken. Maak overzichtelijke stapeltjes en prop niet alles meteen in je koffer. Je zult merken dat je daardoor een stuk rustiger blijft én je ook nog eens meer in je koffer krijgt. Kruip vervolgens achter je laptop, computer of laptop om alles te bestellen wat je niet in huis hebt. Alle onderstaande deals zullen ervoor zorgen dat je snel klaar bent en ook nog eens de hoogste kortingen scoort. 

Paklijst maken


Nog even snel een nieuwe garderobe

Het eerste wat waarschijnlijk in je opkomt, is dat je helemaal geen leuke kleding hebt om mee te nemen op vakantie. Je hebt veel te weinig jurkjes en ook die bikini kan eigenlijk echt niet meer. Daarnaast wil je niet op je laarzen lopen terwijl het heel warm is, dus nieuwe slippers en sandalen zijn ook meer dan welkom. Gelukkig kun je nu profiteren van de zomersolden en kun je voor weinig geld heel veel leuke dingen kopen. Het allerleukste van online winkelen is dat je vaak gebruik kunt maken van een kortingscode. Daarom zochten wij voor jou de allerstrafste kortingscodes die jij kunt gebruiken om leuke jurkjes, bikini's en sandalen van te kopen. 

Dit zijn slechts de acties waarbij je nog meer korting pakt met een kortingscode. Voor meer deals op badmode, zomermode en slippers en sandalen kun je ook hier een kijkje nemen. 


Met de auto op vakantie

Het is deze zomer ongelofelijk druk op de vliegvelden met alle gevolgen van dien. Bovendien zijn veel toffe vakantieadressen ook heel goed met de auto te bereiken. Wanneer je met de auto op reis gaat, is het wel belangrijk dat je dit veilig doet. Je doet er dus goed aan om je auto goed te laten checken. Werkt de airco nog zoals het hoort? Is de motor in orde? Dit kun je heel makkelijk doen door een afspraak te maken bij Auto5. Je krijgt daar nu voordelige tarieven voor dit soort afspraken en bovendien scoor je ook nog eens korting op bijvoorbeeld koelboxen en zonneschermen. Mocht je nog nieuwe banden nodig hebben, dan kun je natuurlijk ook altijd terecht bij Autobandenmarkt. Ben jij niet zo van de auto's en ga je veel liever op avontuur met de motor? Dan zijn de zomersolden bij RAD de perfecte plek om te winkelen voor jou. Je shopt daar nu met tot maar liefst 45% korting op een groot gedeelte van het assortiment. Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om een auto te huren tijdens je vakantie of een auto te huren wanneer je er zelf geen hebt. Met Avis ontvang je overal ter wereld de beste tarieven voor een huurauto. Wanneer je wil gaan kamperen of extra veel spullen mee wil nemen, kun je ook een kijkje nemen bij de bestelwagens van Europcar

Vakantie met de auto
 


Verzamel alles voor je reisapotheek

De grootste uitdaging van het samenstellen van een goede paklijst is voor veel mensen de reisapotheek. Welke favoriete producten heb je echt nodig op vakantie? Het is ook zeker aan te raden om voldoende zonbescherming mee te nemen en natuurlijk mogen middeltjes tegen insecten niet ontbreken. Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, moet je er ook rekening mee houden dat je soms kleinere verpakkingen mee moet nemen. Bovendien zorgen kleinere verpakkingen er ook voor dat je meer ruimte in je reisbagage hebt voor bijvoorbeeld leuke outfits of souvenirs op de terugweg. Bij online apotheken kun je ook nog heel even genieten van de soldenprijzen, dus maak daar nu ook goed gebruik van! Bij bol.com ontvang je tot 50% korting op zonbescherming en het grote online warenhuis is perfect om meteen andere spulletjes van je paklijst ook te bestellen. Bij Pazzox kun je een ultieme box kopen met daarin alles wat je nodig hebt voor de zomervakantie én krijg je ook nog eens tot 60% korting op de rest. Wil je zeker weten dat je zonbescherming koopt zonder veel chemische stofjes erin. Neem dan een kijkje bij Holland and Barrett en Yves Rocher. De natuurlijke producten in het assortiment zijn zeker weten goed voor je huid en het milieu. Bovendien scoor je daar nu ook torenhoge kortingen waarbij de ultieme deal zelfs 70% korting geeft. Je kunt ook een Farmaline kortingscode gebruiken om goedkoop je zonbescherming en andere zaken voor in je reisapotheek kunt bestellen. 


Heb jij alles van je paklijst inmiddels kunnen afstrepen en ben je klaar om te vertrekken? Fijne vakantie! Twijfel je nog of heb je nog niet alles kunnen vinden? Je kunt je reisapotheek bijvoorbeeld verder aanvullen met deze deals. Ben je op zoek naar meer inspiratie voor je paklijst? Kijk dan hier voor de beste deals tijdens deze laatste dagen van de zomersolden. Wie weet wat je nog kunt gebruiken of wat je tegenkomt om je paklijst compleet te maken. Succes!