Ga goedkoop op reis tijdens de krokusvakantie met deze deals

Ben je de winter stiekem al wel weer zat? Dan is er niets zo lekker als even kunnen ontsnappen aan de kou. Gelukkig staat er binnenkort een vakantie voor de deur. Op die manier kun je er even tussenuit! Van 12 tot en 18 februari is het namelijk krokusvakantie. Of dat nu naar de zon of juist naar de sneeuw is, met onderstaande aanbiedingen en kortingscodes kun je de krokusvakantie voordelig beleven.


Blijf lekker in eigen land

Als je geen groot budget hebt of geen tijd hebt om vrij te nemen van werk, dan kun je natuurlijk ook gewoon lekker erop uitgaan in eigen land. Er zijn namelijk een hoop activiteiten te beleven in België, voor jong en oud. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Tripper.be. Daar kun je uitjes scoren met tot 70% korting. Denk aan museumtickets of een bezoek aan een pretpark. De keuze is er reuze en het assortiment kan ook nog weleens wisselen. Geen aanbieding gevonden die je trekt? Dan kun je ook kijken bij ActievandeDag. Daar kun je tot 75% korting pakken op dagjes uit in België. Ga bijvoorbeeld lekker uit eten in je eigen buurt met tot €50,- of ga een avondje uit met tot 60% korting. De kinderen hebben natuurlijk ook vakantie en wat is dan leuker dan een pretpark bezoeken. Als jouw kleintjes dol zijn op K3, Bumba en Maya de Bij, dan moet je eigenlijk wel naar Plopsa. Duur hoeft dit niet te zijn, want er zijn een hoop kortingscodes waar je gebruik van kan maken om te besparen op de tickets. Gebruik bijvoorbeeld deze kortingscode voor €5,- korting op alle entreetickets. Heb je een iets groter budget en wil je iets langer weg? Kijk dan eens bij Holiday Suites. Daar kun je een perfecte vakantie scoren aan de Belgische kust en in Limburg. De vakantieappartementen kun je boeken met minstens 10% korting. Je krijgt al korting vanaf twee nachten en hoe langer je blijft, hoe hoger de korting. Ga bijvoorbeeld heerlijk uitwaaien en kom helemaal tot rust aan de kust of kies juist voor een verblijf in het Brugse Ommeland waarbij je binnen vijftien minuten in het centrum van Brugge bent.


Zoek de sneeuw op voor wintersport fun

Gek op wintersport? Dan is de krokusvakantie het ultieme moment om op vakantie te gaan. Je hebt dan vaak namelijk het mooiste weer te pakken in je vakantieland en het is dus ook het beste ski en snowboard moment. Als je al een tijdje niet meer geskied of gesnowboard hebt, dan kan het soms even spannend zijn. Je kan echter ook een skipas met korting bestellen bij HLN Shop. Zo kun je meerdere uren even de piste op met tot 40% korting. Genoeg geoefend of nog lang niet verleerd? Boek dan een winters verblijf bij Interhome met tot 30% korting. Je kan daar vakantiehuizen en villa’s boeken in mooie omgevingen waar jouw winterhart warm van zal worden. Verblijf bijvoorbeeld in een knusse chalet met vrienden of kies voor een budgetvriendelijk appartement met je partner. Als je al een wintersportvakantie geboekt hebt, maar wel nieuwe gear kan gebruiken dan kun je terecht bij Stoked Boardshop. Daar kun je namelijk bijvoorbeeld een compleet snowboard huren voor minder dan €100,- maar ook voor kleding zit je er goed. Pak bijvoorbeeld tot 30% korting op thermokleding of bestel een snowboardbroek met 20% korting. Het enige wat je dan nog nodig hebt is vervoer. Indien je eigen auto te klein is voor het meenemen van alle personen en materialen dan kun je er ook voor kiezen om een auto te huren met z’n allen. Huur bijvoorbeeld bij Europcar een auto met tot 30% korting. Op deze manier houd je geld over voor de après-ski en kun je gewoon veilig naar je bestemming toe reizen.

Man op wintersportvakantie


Reis naar de zon toe om bij te komen

Er zijn een hoop mensen helemaal klaar met de kou en als dat het geval is bij jou, dan zit er maar één ding op: op reis gaan naar de zon. Kijk je daar intens naar uit? Dan moet je snel naar Booking.com surfen. Je pakt daar met de Begin 2024 Deals 15% korting of meer op je vakantie. Ga bijvoorbeeld naar Spanje of boek een reis naar Portugal. Je kan natuurlijk ook voor verre bestemmingen terecht bij deze online reisorganisatie. Heb je nog een vlucht nodig na het boeken van een verblijf? Kijk dan bij CheapTickets. Daar boek je met deze kortingscode een vlucht met €10,- korting. Zo ben je toch een stukje goedkoper uit en op bepaalde kortere vluchten kun je een hoop besparen. Je krijgt de kortingscode in je mailbox nadat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief is overigens ook handig als je nog niet helemaal zeker weet waar je naar toe wil gaan deze krokusvakantie. Er zijn overigens ook een hoop last minute vakanties te boeken bij CheapTickets. Je hebt dus nog wel even om een keuze te maken.

Een wit strand met blauwe zee