Het begin van het mooie weer voordelig vieren doe je zo

Yes, de lente is nu dan eindelijk officieel begonnen en ook buiten beginnen we te merken dat de zon haar gezicht nog durft te laten zien. Tijd om die vitamientjes buiten op te snuiven en van het mooie weer te gaan genieten! Een middagje op het terras zitten, blijven hangen om een hapje te eten en daarbij de nodige biertjes of wijntjes achteroverslaan kan natuurlijk best hoog oplopen in kosten. En dan is het écht mooie weer nog niet eens begonnen! In deze blog lees je meer over onze beste lente-bespaartips en vier je het begin van het mooie weer extra voordelig.


Zet de bloemetjes buiten

Het voorjaar is hét moment waarop je volop in de tuin bezig kunt zijn. Na een donkeren en koude winterperiode moet het gazon weer grasgroen worden en de bloemetjes vrolijk en kleurrijk. Kan jouw gazon wel een opkikkertje gebruiken? Bij Makro bestel je heel veel graszoden extra voordelig online. Jouw gazon onderhouden en weer gezond maken doe je ondertussen met alle tuinbenodigdheden die je in de Makro shop kunt vinden. Zo kun je gemakkelijk en snel alles wat je nodig hebt op één plek bestellen! Is de tuin gereed voor de eerste barbecue van het jaar, maar heb je geen tuinmeubelen om al jouw gasten een plek te geven? Bij VidaXL krijg je met een kortingscode het hele weekend 10% extra korting op heel veel tuinmeubelen. Door jouw tuin tot heerlijke loungeplek om te toveren, hoef je niet eens per se naar het terras te verplaatsen en bespaar je veel kosten op eten en drinken door gewoon lekker thuis in de achtertuin te blijven. Heb je geen tuin maar een balkon? Ook dan vind je bij VidaXL de beste oplossingen voor een kleine ruimte, zoals hang- en opklaptafels die je aan de reling kunt hangen. Heerlijk eten voor jezelf en je gasten op tafel zetten doe je met deze Foodbag kortingscode, waarmee je maar liefst €20,- korting krijgt op je eerste maaltijdbox.

Zonneschijn


Is het al rokjesdag?

Je kent het fenomeen wel: de eerste warme dag van het jaar breekt aan en ineens loopt iedereen buiten in korte rok of broek. Is jouw voorjaarsgarderobe nog niet helemaal up-to-date met het mooie weer? Dan heb je geluk, want bij JBC krijg je nu 20% korting bij aankoop van vier items uit de gehele nieuwe collectie! Ook bij Klingel zijn ze gek op het voorjaar, want hier krijg je €10,- korting op je bestelling met een kortingscode. Bij MONA Mode doen ze er zelfs nog een schepje bovenop, want met een kortingscode krijg je in de webshop maar liefst €15,- korting op je complete bestelling. Jouw voorjaarsoutfit is natuurlijk niet compleet zonder een nieuw paar muiltjes aan je voeten. In de webshop van Torfs is het momenteel feest, want het bedrijf is voor de tiende (!) keer uitgeroepen tot ‘’Great Place to Work’’. Het bedrijf is verkozen tot beste werkgever van België! Dat viert de schoenengigant met 10% korting op de gehele website. Zin in nog meer feestjes? Bij Hunkemöller is het Bra Party, waarbij je de derde beha gratis krijgt en met een kortingscode ook nog 17% korting op je bestelling ontvangt. Parfumerie ICI PARIS XL heeft al helemaal veel zin om de lente te vieren, want met een kortingscode krijg je hier maar liefst 21% korting op bíjna alles in de e-shop.

Rokje en schoenen


De grote schoonmaak

Een écht voorjaarsgevoel heb je pas als je huis er ook weer fris en netjes bij staat, net als je nieuwe voorjaarsgarderobe! Daarom vind je in veel shops alles wat je nodig hebt voor de grote lenteschoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan 15% korting op huishoudartikelen van Leifheit bij Collishop. Verder kun je bij Collishop terecht voor echt alles wat je nodig hebt om het jezelf tijdens het schoonmaken een stuk gemakkelijker te maken. Met een elektrische raamwisser van Kärcher bijvoorbeeld, die lapt de ramen praktisch voor jou! Is je interieur helemaal opgeruimd en merk je dat je wel weer plaats hebt voor wat nieuwe woondeco en accessoires? In de altijd leuke shop van HEMA krijg je met een kortingscode nu 5% korting op je complete bestelling. Ook in de webshop van meubelzaak Leen Bakker wordt de lente goed ingezet. Hier krijg je namelijk nog het hele weekend 21% BTW-korting op heel veel woonartikelen.

Schoonmaken


Hoe ga jij het mooie weer vieren? Laat het ons weten in een reactie!