Scoor vandaag extra veel korting op je online aankopen tijdens Cyber Monday

Het afgelopen weekend kon je bij talloze winkels profiteren van hoge kortingen tijdens Black Friday en Black Weekend, maar het feest houdt nog niet op! Vandaag is het namelijk Cyber Monday, dé dag waarop je extra veel kunt besparen op al je online aankopen. Ontdek in deze blog waar jij vandaag kunt genieten van de beste kortingen. 


Cyber Monday in België

Black Friday valt altijd op de vrijdag na Thanksgiving en Cyber Monday op de maandag na Thanksgiving. Omdat Black Friday en Cyber Monday zo dicht op elkaar zitten, gelden de meeste Black Friday acties en kortingscodes dan ook het hele weekend. Dit weekend wordt ook wel Black Weekend of Cyber Weekend genoemd. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen deze twee actiedagen? Black Friday is een actiedag waarop je zowel online als in de winkels kunt profiteren van torenhoge kortingen. Cyber Monday is juist een dag waarop je voornamelijk korting ontvangt op je online aankopen. Vaak gaat het hierbij ook om exclusieve aanbiedingen, waar je ook echt alleen online van kunt profiteren. Houd hier dus rekening mee! Als je je favoriete winkel bezoekt, kan het namelijk best zijn dat je korting misloopt. In deze blog hebben we de allerbeste aanbiedingen en kortingscodes voor je op een rijtje gezet, zodat je niet heel onze website hoeft af te speuren. Veel shopplezier!

Cyber Monday


Veel korting op kleding en schoenen

Net als op Black Friday ontvang je vandaag bij diverse kledingwinkels extra veel korting op je bestelling middels een goede aanbieding of een kortingscode. Mis deze kans dus niet en kijk of je de items op je wenslijstjes vandaag extra voordelig in huis kunt halen. 


Bespaar op beautyproducten

Ben je op zoek naar beautyapparaten of zeer voordelige cosmetica? Neem dan snel een kijkje bij de onderstaande webwinkels, waar momenteel acties en kortingscodes actief zijn voor extra veel korting op je aankoop.  

Cash onder laptop


Haal je sportartikelen extra voordelig in huis

Heb je je voorgenomen om meer te gaan sporten en ben je dus op zoek naar een nieuwe sportoutfit of sportbenodigdheden? Shop dan bij de onderstaande webshops. Zo kun je voordelig al je benodigdheden in huis halen voor je nieuwe sport. Ook als je geen nieuwe sport beoefend en bijvoorbeeld al jaren hardloopt of tennist, is het natuurlijk altijd leuk om een extra outfit in de de kast te hebben hangen. 


Nog meer aantrekkelijke Cyber Monday aanbiedingen en kortingscodes

Uiteraard zijn er nog veel meer aantrekkelijke Cyber Monday aanbiedingen. Heb je in deze blog geen actie of kortingscode kunnen vinden voor jouw favoriete webshop? Bezoek dan de Cyber Monday-pagina op Deals.be of neem een kijkje op de actiepagina van de webshop. Hieronder hebben we nog een aantal goede acties en codes voor je op een rijtje gezet, waar jouw favoriete winkel misschien ook wel tussen staat.

Sale ballonnen