Tijdens de laatste soldenweek shop je bij deze winkels de beste deals

Het einde van de solden zijn weer in zicht en dus willen we graag nog een laatste keer de beste deals en kortingscodes van de wintersolden met je delen. Het is namelijk vaak zo dat winkels de kortingspercentages omhoog gooien als de wintersolden bijna voorbij zijn. Lees je mee waar je de strafste kortingen gaat vinden?


Hier shop je de beste soldendeals voor mode en beauty

De extreme kou lijkt weer plaats te maken voor zachter winterweer en dus dien je daar ook je kledingkast op aan te passen. Al die mega dikke truien kunnen dus weer de kast in verdwijnen en je kan op sommige dagen zelfs weer een tussenjas aantrekken. Shop bijvoorbeeld in de Grote Uitverkoop van Meyer Mode met tot 70% korting. Dat was echter nog niet het enige, want met deze kortingscode pak je ook nog eens 40% extra korting tijdens de solden. Zo ben je extreem voordelig uit met je bestelling bij de webshop. Kun je niets vinden bij Meyer Mode? Kijk dan eens bij Farfetch. Daar shop je tijdens de wintersolden met tot 70% korting en tijdens de laatste ronde krijg je ook nog eens 20% extra korting. Bij Farfetch shop je de mooiste designermerken zoals Stella McCartney, Jacquemus en Versace en dat nu allemaal voor een fractie van de originele prijs. Om van de extra korting te profiteren heb je geen kortingscode nodig; het is namelijk al in de prijs verwerkt. Heb je al voldoende kleding, maar kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken? Kijk dan even bij Yves Rocher. Daar krijg je tot 60% korting op de Eindereeksen. Dit zijn dus oudere collecties die jij mega goedkoop kan bestellen. Als je geen fan bent van dit merk, dan kun je bij deze winkels ook de mooiste deals scoren:


Hier shop je de beste soldendeals voor elektra

Geen fan van kleding of beauty? Dan kun je tijdens de solden ook hartstikke goedkoop elektronica bestellen. Koop bijvoorbeeld een nieuwe laptop bij ASUS en profiteer van wel 30% korting tijdens de wintersolden deals. Deze korting is niet alleen geldig op laptops, maar ook een aantal gaming handhelds, monitoren en desktops zijn in de aanbieding deze maand. Geen laptop of monitor nodig? Kijk dan eens bij de MediaMarkt. Daar shop je alles wat je nodig kan hebben aan elektra. Denk aan een koelkast of een televisie. Tijdens de Supersolden scoor je daar tot wel 30% voordeel op topmerken. Shop bijvoorbeeld een Galaxy S21 van Samsung met €120,- korting of een wasmachine van AEG met €200,- korting. De keuze is er reuze, maar het kan wel zo zijn dat producten online zijn uitverkocht. Gelukkig kun je dan altijd nog kijken of er voorraad is bij jouw lokale MediaMarkt winkel. Dit kun je makkelijk en snel bekijken via de productpagina. Mocht er echt geen voorraad zijn, dan kun je ook een kijkje nemen bij Fnac. Daar geniet je van wel 50% korting tijdens de solden. Wie weet is jouw favoriete artikel dus ook nog eens een stukje goedkoper bij deze winkel.


Hier shop je de beste soldendeals voor in huis

Tijdens een nieuw seizoen zijn er een hoop mensen die het interieur een beetje willen veranderen. Zo is het bijvoorbeeld heerlijk om een frisse wind door huis te laten waaien door alles even op te ruimen met de clipboxen van Xenos. Deze boxen shop je nu met 30% korting en zijn perfect om alles netjes op te bergen. Het handigste aan deze clipboxen? Ze zijn doorzichtig, dus je ziet nog steeds wat er allemaal in de dozen zit. Daarnaast bescherm je je spullen tegen bijvoorbeeld vocht en kun je de dozen makkelijk opstapelen voor optimaal gebruik van je ruimte. Al genoeg opgeruimd in huis aan het begin van de maand? Kijk dan eens bij Leen Bakker. Daar shop je tijdens de Super Solden met tot 50% korting op meer dan 1.500 artikelen. Denk hierbij aan zetels, hanglampen en tapijten met korting. Zo kun jij hartstikke voordelig je huis opnieuw inrichten en zit je in februari in een mega gezellig huis.

Vrouw aan het online winkelen


Als je geen interessante deals hebt gevonden in deze blog, dan kun je ook nog een kijkje nemen op onze speciale wintersolden pagina. Hier vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes waarmee je de laatste week van de solden kan shoppen. Houd deze pagina dus ook zeker in de gaten, want wie weet veranderen de kortingspercentages nog of er komt een kortingscode voorbij voor extra korting.