Sla je slag tijdens de eerste week van de wintersolden

Het is eindelijk weer zo ver: de wintersolden zijn begonnen! Van 3 tot en met 31 januari kun je genieten van straffe kortingen bij je favoriete winkels. Toch kunnen al die kortingen je ook iets te veel worden, als dat het geval is dan zit je goed bij deze blog. We delen namelijk de beste aanbiedingen en kortingscodes met je, zodat je een handig overzicht hebt.


Geen stress om het misgrijpen

De solden is nu pas begonnen dus de kans dat je misgrijpt is nog niet heel erg aanwezig. Het kan echter wel gebeuren dat sommige winkels de deals nóg beter maken aan het einde van de solden. Je zal dus moeten beslissen of je zeker wil zijn dat je je favoriete items kan bestellen met korting, of dat je nog even afwacht of de kortingen omhoog zullen gaan.


Bij deze winkels shop je de voordeligste mode

Het gaat de komende tijd weer flink zakken in temperatuur en niets is dan minder lekker als het koud hebben. Het is dus wel zo fijn als je warme kleding hebt om de koude wind te trotseren! Tijdens de solden kun je bij veel mode winkels mega goede deals scoren, dus je hebt gelukkig veel keus. Bij deze winkels kun je het beste shoppen tijdens januari:


Bij deze winkels shop je de voordeligste elektronica

Als je al genoeg kleding in de kast hebt hangen, dan zijn de solden niet meer nodig voor jou om inkopen te doen. Gelukkig kun je ook op elektronica straffe kortingen scoren bij diverse winkels. Surf bijvoorbeeld naar MediaMarkt. Daar krijg je tot 30% voordeel op elektronica van topmerken tijdens de supersolden. Shop bijvoorbeeld een nieuwe QLED 4K smart televisie van Samsung of bestel eindelijk die smartphone die je op het oog had. Je kunt ook huishoudelijke apparaten bestellen met korting. Handig moment om een energievriendelijk artikel te kopen zodat je in 2024 ook nog eens gaat besparen op je energiekosten! Kun je niets vinden bij MediaMarkt? Dan kun je ook een kijkje nemen bij Fnac. Daar pak je wel 50% korting tijdens de wintersolden. Tussen de massa’s kortingen vind je vast een item waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Denk aan een iPhone 15 met 10% korting of een gaming laptop met tot 20% korting. De keuze is er reuze en je kunt ook nog een kijkje nemen tussen de tweedehandsaanbiedingen. Dat is een fijne categorie als je dit nieuwe jaar wat duurzamer wil winkelen.

Veel elektronica op bureau


Bij deze winkels shop je de voordeligste voornemens

Heb je als voornemen aangenomen om meer te gaan sporten voor het nieuwe jaar? Dan kan het soms prijzig zijn om alle artikelen te bestellen die je nodig hebt voor het sporten. Neem daarom een kijkje bij adidas. Daar scoor je tijdens de End of Season Sale tot 50% korting op alles wat je nodig kan hebben om te sporten. Je kan kiezen uit diverse soorten sporten, zodat je makkelijk kan zien wat je nodig hebt. Ga bijvoorbeeld voor golfuitrusting of een badpak voor het zwemmen. Je kunt ook shoppen bij Gymshark. Je krijgt daar 60% korting + €15,- extra korting op alles dankzij deze exclusieve kortingscode. Je shopt bij dit merk de mooiste sportkleding setjes voor zwel vrouwen als mannen. Heb je sportvoeding nodig voor bij je work-out? Kijk dan even bij Body en Fit. Daar pak je met deze kortingscode 20% korting op alles. Bestel bijvoorbeeld je favoriete eiwitpoeder of heerlijke proteïnerepen. Bij deze winkel kun je overigens ook sportkleding bestellen. Dat is wel handig want dan ben je op één plek klaar en hoef je niet verder te zoeken.


De wintersolden duren nog tot en met 31 januari. Je hebt dus nog even de mogelijkheid om op een later moment te shoppen; wie weet scoor je nog hogere korting ook. Als bovenstaande deals je hart niet lieten kloppen, dan kun je ook een kijkje nemen op onze “Wintersolden”-pagina. Daar vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes en de pagina wordt constant geüpdatet. Geen budget om deze solden te winkelen? Geen zorgen, want de volgende solden zijn alweer in juli.