Black Friday 2021: ontvang torenhoge kortingen bij je favoriete webshops

Morgen is het dan eindelijk Black Friday! Dit is je vast en zeker niet ontgaan, gezien je bij diverse webshops al kon profiteren van aantrekkelijke pre-Black Friday deals. Deze week kon je namelijk bij heel veel webwinkels terecht voor hoge Black Week aanbiedingen, maar morgen is het dé dag waarop je de beste kortingen scoort. Wil je weten welke deals en kortingscodes je zeker niet mag missen? Lees dan snel verder.


Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is een actiedag die vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid naar Europa. Deze dag valt altijd op de dag na Thanksgiving. Black Friday wordt in Amerika ook wel gezien als dag waarop het seizoen van de kerstaankopen van start gaat. Gezien de meeste Amerikanen vrij zijn op Black Friday, is dit natuurlijk het perfecte moment om alvast lekker voordelig kerstcadeautjes te shoppen. Tegenwoordig hoef je echter de deur niet meer uit om te profiteren van extra veel korting. Naast fysieke winkels, doen namelijk ook heel veel webwinkels mee aan Black Friday. 


Black Friday: ook in België het grootste shopfestijn van het jaar 

De populariteit van Black Friday is niet onopgemerkt gebleven in ons land. Ook in België kun je op deze dag vaak profiteren van aantrekkelijke kortingen en kortingscodes. Veel webshops houden het echter niet alleen bij Black Friday zelf. Zo kun je vaak al weken van te voren profiteren van pre-Black Friday en Black November kortingen. Tijdens de week van Black Friday, ook wel Black Week genoemd, profiteer je doorgaans al van hele hoge kortingen. Uiteraard profiteer je op de actiedag zelf van de beste codes en kortingen. Maar na Black Friday is het feest niet direct afgelopen. Op maandag 29 november is het namelijk Cyber Monday, een dag waarop je veel korting kunt scoren op online aankopen. Daarom trekken veel webwinkels de Black Friday-acties over het hele weekend, ook wel Cyber Weekend genoemd, zodat je extra lang van de beste acties kunt profiteren! Heb je vrijdag geen tijd om te shoppen? Geen zorgen, want je kunt dus het gehele weekend genieten van de allerbeste kortingen! 

Black Friday online


Shop voordelige cadeaus voor de feestdagen

In zowel Nederland als België is Black Friday vooral een populaire dag om goedkope cadeaus te kunnen kopen voor Sinterklaas of Kerstmis. Naast dat je op deze dag veel korting krijgt op je aankopen, is er nog een reden waarom het slim is om nu alvast cadeaus in te slaan. December is namelijk een erg drukke maand, waarin veel online aankopen worden gedaan. Het kan dus voorkomen dat je bestellingen wat vertraging oplopen. Shop je nu, dan blijf je de drukte voor! Profiteer dus van korting én van snelle levering op al je Sinterklaas- en kerstaankopen. Check hier snel waar je tijdens Black Friday je voordeel kunt pakken: 


Extra veel korting op outfits

Naast cadeaus voor de feestdagen, zijn we vaak ook op jacht naar een leuke, feestelijke outfit. Heb je de afgelopen tijd je wenslijstjes bij je favoriete modewinkels aangevuld, zodat je de outfits vandaag met extra veel voordeel in huis kunt halen? Dan is het nu tijd om de items te verplaatsen naar je winkelmandje, want je kunt nu bij de volgende winkels gebruikmaken van fantastische aanbiedingen en kortingscodes: 

Black Friday actie


Scoor korting op heel veel elektro

Korting op cadeaus en outfits is natuurlijk fijn, maar korting op grote uitgaven is natuurlijk pas echt fantastisch! Is je wasmachine hoognodig aan vervanging toe? Wil je een nieuwe Dyson stofzuiger of heb je een laptop nodig voor je studie of werk? Bespaar dan al snel honderden euro's op je bestelling tijdens Black Friday! 


Profiteer van korting op je favoriete beautyproducten

Is je favoriete parfum bijna op, is er een bepaalde dagcrème die je graag gebruikt of wil je een nieuwe foundation proberen? Bestel je beautyproducten dan extra voordelig tijdens Black Friday! Wanneer je bovendien een paar favoriete producten hebt, zoals crèmes of geurtjes, dan is het wellicht verstandig om hiervan alvast een voorraadje aan te leggen. Zo bespaar je al snel veel geld én zit je binnenkort niet zonder je lievelingsproducten. 

Online Black Friday


Vind de beste deals en kortingscodes op de Black Friday pagina

Er zijn natuurlijk nog veel meer aanbiedingen en kortingscodes waar je tijdens Black Friday gebruik van kan maken. Bovendien wordt de Black Friday-pagina op Deals.be constante up-to-date gehouden met de allerbeste acties. Bekijk deze pagina dit weekend dan ook regelmatig, zodat je geen aantrekkelijke kortingscodes of aanbiedingen misloopt. Hieronder sommen we nog een paar overige goede deals voor je op!