Zo maak je jouw tuin of balkon goedkoop klaar voor het warmere weer

De lente is eindelijk begonnen en dat betekent dat we vaker tijd buiten zullen besteden. Als jouw tuin wel wat extra liefde kan gebruiken, dan is dit ook het uitstekende moment om eraan te beginnen. Naast wat aandacht voor het groen in de buitenomgeving, kun je je tuin of balkon natuurlijk ook gezelliger maken met meubelen of decoratie. In deze blog vind je de beste aanbiedingen om dat voor elkaar te krijgen.


De beste deals voor het groen

Een gezellige tuin start bij wat groen. Wist je dat je hier de fauna in je omgeving ook heel blij mee maakt? Meer dan genoeg redenen dus om er een aantal tegels uit te wippen! Heb je zelf niet echt groene vingers en weet je niet waar je moet beginnen? Kijk dan eens naar de Groen Gazon Service van Moowy. Hiermee krijg je elk seizoen de juiste producten toegestuurd én een persoonlijk behandelplan. Ben je geïnteresseerd? Dan ben je dat zeker na het gebruiken van deze kortingscode, want daar krijg je 10% korting mee op een jaar lang service. Als je geen service nodig hebt en wel groene vingers hebt, dan kun je ook gewoon zelf je benodigde artikelen bestellen. Denk hierbij aan meststoffen of tuingereedschap. Je kunt hiervoor ook terecht bij Amazon. Daar scoor je items om je tuin een make-over te geven met tot wel 30% korting. Bestel bijvoorbeeld een handige tuinboor of een zaaidispenser om je leven wat makkelijker te maken. Wil je nóg meer korting? Kijk dan bij Groupon. Daar scoor je tot 80% korting op patio en tuin deals en kun je je tuin lekker goedkoop groen maken. Je shopt er bijvoorbeeld kiwiplanten, vijgenplanten of kleurrijke klimplanten. Met allerlei soorten planten maak je een waar tropisch paradijs van je buitenruimte en geniet je van heerlijke geuren en mooie kleuren. Ook maak je de bijen en vlinders in de buurt heel vrolijk met al die planten.

Groene planten


De beste deals voor meubelen en decoratie

Een tuin of balkon is natuurlijk pas compleet als je een plekje hebt om te zitten en als je het helemaal af wil maken dan hoort er ook wat decoratie bij. De beste plek daarvoor is Leen Bakker. Je shopt deze week een hele hoop loungesets en -stoelen met korting bij de webshop; zo zit je nóg lekkerder dan zonder korting. Je kunt voor veel meer dan alleen zitmeubelen terecht bij Leen Bakker. Zo shop je er ook comfortabele kussens, zonwering en barbecues. Op een hele hoop producten zitten korting zodat je je tuin of balkon voordelig kunt aanpassen voor de lente en zomer. Je kunt ook een kijkje nemen bij VidaXL. Daar profiteer je nu namelijk van tot 10% korting op alles voor in je tuin. De actie is geldig op bij voorbeeld kampeerartikelen, tuinstoelen, bloempotten en plantenbakken. Wil je nog extra besparen? Gebruik dan deze kortingscode voor 10% extra korting én gratis verzending. Zo kun je je tuin of balkon heel voordelig inrichten. Is je tuin of balkon al helemaal ready, maar mis je nog verlichting voor de late avonden? Kijk dan in de Magazijnopruiming van Lampenlicht. Daar scoor je namelijk tot 80% korting op allerlei verlichting voor zowel binnen als buiten. Ga bijvoorbeeld voor leuke sfeerverlichting in je tuin en zorg ervoor dat je niet in het donker komt te zitten met je vrienden en familie. Als je gek bent op een landelijke stijl of een vintage look, dan kun je een kijkje nemen bij LOBERON. Daar shop je verlichting voor buiten met tot 50% korting. Mocht je je nog niet ingeschreven hebben voor de nieuwsbrief, dan is dat verstandig wan je pakt er €15,- welkomstkorting mee. Zo ben je extra goedkoop uit!


De beste deals voor binnen

Heb je geen balkon of tuin? Dan kun je het ook gewoon gezellig groen in huis maken! Zo kun je kiezen voor kamerplanten of een mooi boeket voor op de eettafel. Voor een bos bloemen zit je bij bloomon goed. Daar vind je de mooiste boeketten en met deze kortingscode geniet je ook nog eens van 10% of 15% korting. Je krijgt als nieuwe klant 15% korting, maar als je al eens eerder besteld hebt bij bloomon dan krijg je ook nog gewoon 10% korting. Wil je geen bloemen bestellen omdat ze snel doodgaan bij jou thuis? Kies dan voor droogbloemen! Deze blijven voor altijd mooi, dus je kunt er het hele jaar door van genieten.

Paars boeket


Is je tuin of balkon al helemaal klaar voor het betere weer? Dan kun je ook nog een kijkje nemen op onze “Spring Deals”-pagina. Deze pagina wordt constant geüpdatet met de beste aanbiedingen kortingscodes voor de lente. We hopen natuurlijk dat het weer snel wat warmer wordt en dat de zon zich iets vaker laat zien!