Begin het nieuwe jaar voordelig met deze aanbiedingen

Dit jaar is zoals altijd weer voorbijgevlogen en hoe kun je het nou beter eindigen, dan met de beste eindejaarsdeals? In deze blog delen we waar je het beste kan shoppen tijdens de laatste week van 2023, of dat nou met een kortingscode of aanbieding is. Dus ga lekker zitten, pak je betaalpas erbij en surf snel naar je favoriete winkels om 2024 goed te beginnen met de aankomende pakketjes van jouw goedkope aankopen.


Shop nieuwe winteroutfits zonder veel te betalen

Het is pas een aantal keren echt koud geweest in ons land, maar dat betekent niet dat er geen flinke kou meer aan kan komen. Het is daarom wel zo fijn als je zo warm mogelijk aangekleed bent tegen de koude lucht. Mocht je nog een aantal winteroutfits missen in je kledingkast, dan vind je bij deze winkels de beste deals:


Haal voordelig een voorraad in huis voor oudejaarsavond

Ben je van plan om een feestje te geven tijdens oudejaarsavond? Dat hoeft de bank helemaal niet te breken! Er zijn namelijk een hoop manieren waardoor je voordelig alles kan inkopen, van decoratie tot aan de drank. Zo scoor je met deze Wijnvoordeel kortingscode de tweede doos helemaal gratis voor de feestdagen. Je shopt hier je favoriete wijnsoorten, maar ook je lievelingsbubbels. Heb je al voldoende drank in huis voor al je gasten? Dan is het natuurlijk ook wel belangrijk dat je iets te eten in huis hebt. Als je gasten blijven eten, dan is Foodbag misschien wel een goed idee. Je bestelt dan een maaltijdbox en je kiest zelf het menu uit. Er zijn een hoop kortingscodes die je kunt gebruiken bij Foodbag, maar met deze code krijg je €45,- korting op je bestelling. Let er wel op dat deze code alleen geldig is voor nieuwe klanten. Indien je gasten niet blijven eten, maar wel dol zijn op snacks, dan kun je een kijkje nemen bij Albert Heijn. In de bonus kun je namelijk tot maar liefst 50% korting scoren op allerlei snacks en andere producten! Bestel bijvoorbeeld heerlijke aperitiefhapjes of chips en nootjes om op diverse tafels neer te zetten. Houd er wel rekening mee dat de bestelwagens van Albert Heijn sneller vol zitten tijdens de feestdagen, dus het is slim om bijtijds te bestellen. Het laatste wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje is uiteraard leuke decoratie voor in huis. Dit kun je shoppen bij Xenos en daar krijg je met deze kortingscode 10% korting op je bestelling. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen bij HEMA. Daar scoor je namelijk tot 30% korting op heel veel items. Dat is precies wat je nodig hebt om het jaar voordelig te eindigen.

Een fles champagne en confetti


Zo bespaar jij op de kosten in 2024

De kosten blijven maar stijgen en als je graag goedkoper uit wil zijn tijdens het nieuwe jaar, dan is het slim om te investeren in energievriendelijke apparaten. Denk aan een koelkast met een goed energielabel of een nieuwe televisie die niet veel verbruikt. Bij deze winkels shop je energievriendelijke apparaten, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten:


We wensen je alvast een mega gelukkig nieuwjaar! Hopelijk brengt 2024 ons heel veel moois en straffe kortingen, zodat het een budgetvriendelijk jaar wordt voor iedereen. Je kunt ook nog snel een kijkje nemen op onze speciale pagina, welke dagelijks geüpdatet wordt. Op die manier weet je zeker dat je geen enkele deal of kortingscode zal missen. Geniet van je oudejaarsavond met familie en vrienden en dan zien we je volgend jaar weer terug op Deals.be.

Proosten op het nieuwe jaar