Tonershop kortingscode

Tonershop kortingscodes België

Ontvang korting op inkt en toner met een Tonershop kortingscode voor augustus 2020

 • gemiddelde besparing: €13,22
€5 actie

Scoor Brother cartridges al vanaf €5,- bij Tonershop

Pak deze korting
€1 actie

Bestel een grote selectie kantoorartikelen vanaf €1,- bij Tonershop

Pak deze korting
10% korting

Profiteer van tot 10% korting met de bundels van Tonershop

Pak deze korting
€10 korting

Bespaar tot €10,- met de huismerk cartridges van Tonershop

Pak deze korting
% korting

Ontvang iedere Tonershop kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
20% korting

Ontvang tot 20% korting op je bestelling bij Tonershop

Info

Met de aanbiedingen van Tonershop.

Pak deze korting
10% korting

Tonershop kortingscode voor 10% korting op inkt en toner

 • Code
 • Verloopt vandaag
Info
 1. Alleen geldig op huismerkartikelen.
 2. Geldig vanaf €20,-.
Pak deze code
€90 actie

Bestel laserprinters vanaf €90,- bij Tonershop

 • Verloopt vandaag
Pak deze korting

Recent verlopen Tonershop kortingscodes

Probeer de codes gerust eens uit, soms werken ze nog!
€5 actie

Scoor veel kantoorartikelen voor minder dan €5,- bij Tonershop

 • Verloopt vandaag
Pak deze korting
€50 actie

Inkjetprinters shop je vanaf €50,- bij Tonershop

 • Verloopt vandaag
Pak deze korting
10% korting

Bespaar 10% of meer op printkosten met het Tonershop huismerk

 • Verloopt vandaag
Pak deze korting
€40 actie

Scoor een printer met scanner al vanaf €40,- bij Tonershop

 • Verloopt vandaag
Pak deze korting

Krijg 10% korting op inkt en toner met de beste Tonershop kortingscode

Wanneer je regelmatig inkt of andere printbenodigdheden nodig hebt, kan het fijn zijn om hierop te besparen. De beste Tonershop kortingscode tot op heden gaf je 10% korting op je bestelling. Je ontving deze korting wanneer je inkt en toner van het Tonershop-huismerk bestelde. Ook door je in te schrijven voor de nieuwsbrief van de printspecialist ontvang je direct een kortingscode voor 10% korting.

Zo verzilver je een Tonershop kortingscode

Tonershop kortingscode gebruiken

 1. Wanneer het tijd is om nieuwe inkt of toner voor jouw printer te bestellen, is het altijd prettig als je dat zo voordelig mogelijk kan doen. Een Tonershop kortingscode kan hier uitkomst bieden, want daarmee zou je zomaar extra voordeel kunnen pakken bij jouw bestelling op Tonershop.be.
 2. Zoek de geschikte inkt of toner op door bijvoorbeeld te zoeken op printermerk, -type of -model. Voeg de cartridge vervolgens toe aan je digitale winkelwagentje en kies voor ''Verder met afrekenen''.
 3. Log in met je Tonershop-account of maak deze direct aan. Door een persoonlijk account te gebruiken op Tonershop.be hoef je jouw persoonlijke gegevens niet opnieuw in te vullen bij elke bestelling, en kun je ook eerdere orders bekijken. Controleer altijd of alle adres- en contactgegevens kloppen.
 4. Je krijgt hierna een overzicht van je bestelling te zien. Onder de gekozen producten staat ''Kortingscode''. Klik hierop om een veld te openen waarin je de code kunt invullen. Klik daarna op ''Toevoegen'' om de korting te laten verrekenen. Kies daarna voor ''Plaats bestelling''.
 5. Selecteer de betaalmethode die je wil gebruiken. Tonershop accepteert diverse betaalwijzen, zoals Bancontact, PayPal, creditcard of een handmatige overboeking.
 6. Kies je voor een directe betaling, volg dan de benodigde stappen om je bestelling te plaatsen. In het geval van een betaling per factuur wordt je bestelling direct definitief gemaakt.

Feiten over Tonershop

 1. Voor vragen over je bestelling kun je de telefonische klantenservice bereiken op maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot 18:00 uur.
 2. Naast printers en inkt biedt Tonershop ook een breed aanbod bureaumeubelen en kantoorartikelen zoals papier, batterijen en meer.
 3. Je kunt jouw bestelde producten bij Tonershop.be betalen door middel van Bancontact, creditcard, KBC, Belfius of via een factuur.
 4. Het assortiment van Tonershop bestaat uit toners en inktpatronen van een groot aantal bekende en minder bekende printermerken.
 5. Wanneer je voor €20,- of meer aan inkt en toners van het Tonershop-huismerk bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen voor de levering.
 6. Door inktcartridges van het huismerk van Tonershop te gebruiken, kun je in totaal tot wel 40% besparen op printkosten.
 7. De webshop licht altijd een paar prijsknallers uit, waarmee je ook zonder Tonershop kortingscode korting kunt pakken op inkt en andere artikelen.
 8. Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling, kun je binnen veertien dagen na ontvangst een terugzending aanvragen via de website.
 9. Om een steentje bij te dragen aan een beter milieu, werkt Tonershop met een recyclagesysteem voor originele inktpatronen en toners die opnieuw gebruikt kunnen worden.
 10. Met de filterfunctie kun je in de webshop van Tonershop gemakkelijk zoeken naar geschikte inkt en onderdelen voor jouw printer.