Flyer.be kortingscodes België

Drukwerk met korting laten drukken kan met een werkende Flyer.be kortingscode voor oktober 2020

€0,60 actie

Flyer.be voordeel: betaal slechts €0,60 per folder

Info

Geldig op geselecteerde folders.

Pak deze korting
10% korting

Bestel kalenders met tot 10% korting met deze Flyer.be kortingscode

Code
Pak deze code
€5,80 actie

Vanaf €5,80 shop je de bestsellers bij Flyer.be

Pak deze korting
25% korting

Flyer.be korting: bekijk hier alle promoties van oktober 2020

Info

Op deze pagina zie je meteen welke Flyer.be kortingscodes en promoties beschikbaar zijn.

Pak deze korting
€5,50 actie

Bestel promotiemateriaal bij Flyer.be vanaf €5,50

Pak deze korting
€6 actie

Shop flyers bij Flyer.be voor minder dan €6,-

Pak deze korting
€16 actie

Laat stickers afdrukken bij Flyer.be voor minder dan €16,-

Verloopt morgen
Pak deze korting
Gratis actie

Krijg GRATIS gepersonaliseerde layouts bij Flyer.be

Pak deze korting
Gratis verzending actie

Gratis verzending bij Flyer.be

Info

Bestellingen afhalen bij een afhaalpunt of thuis laten leveren is volledig gratis.

Pak gratis verzending
10% korting

Ontvang iedere Flyer.be kortingscode via de nieuwsbrief

Pak deze korting
15% korting

Flyer.be kortingscode voor 15% zomerkorting

Code
Pak deze code
35% korting

Bedruk magneten met 35% korting met deze Flyer.be kortingscode

Code
Pak deze code
10% korting

Flyer.be code voor 10% korting op flyers

Code
Pak deze code

Recent verlopen Flyer.be kortingscodes

10% korting

Flyer.be kortingscode: bestel bedrukte vlaggen met 10% korting

Code
Pak deze code
10% korting

Scoor 10% korting op immoborden met deze Flyer.be kortingscode

Code
Pak deze code
10% korting

Flyer.be kortingscode voor 10% korting op reclameborden en panelen

Code
Pak deze code
10% korting

Profiteer van 10% korting op ALLE roll-ups met deze Flyer.be kortingscode

Code
Pak deze code
10% korting

Bestel L- en X-banners met 10% korting met deze Flyer.be kortingscode

Code
Pak deze code

De hoogste Flyer.be kortingscode geeft 30% korting op promotiemateriaal

Tot op heden kon je met de hoogste Flyer.be kortingscode maar liefst 30% besparen op promotiemateriaal. Deze korting gold wel op een specifiek product, namelijk gepersonaliseerde drankbonnen voor bijvoorbeeld evenementen. Daarnaast kun je bij Flyer.be vaak 5% of 10% korting krijgen op flyers, folders, beachvlaggen en roll-up banners. Zo hoef je nooit de volle mep te betalen voor jouw essentiële marketingproducten.

Over Flyer.be

Over Flyer.be

Flyer.be biedt online drukwerk voor iedereen aan. Flyer.be maakt kwalitatief hoogstaand drukwerk voor een zeer scherpe prijs. Reeds meer dan veertien jaar is Flyer.be actief als online drukkerij. Ruim 100.000 klanten lieten reeds hun drukwerk produceren door Flyer.be. Je kunt bij de online drukkerij terecht voor de meest uiteenlopende drukopdrachten. Je kunt onder meer kiezen uit spoeddrukwerk, drukwerk voor bedrijven, voor evenementen en voor persoonlijk drukwerk. Flyer.be produceert drukwerk in alle mogelijke vormen en formaten, bijvoorbeeld affiches, naamkaartjes, flyers en dergelijke. Op de website kun je handig alle producten en formaten selecteren, de aantallen doorgeven en een drukklaar bestand aanleveren. Enkele dagen later wordt je bestelling geleverd. Nog nooit was drukwerk bestellen zo gemakkelijk! Dringend iets laten drukken? Bezoek Flyer.be en plaats vandaag nog je order!

Ga naar flyer.be

Zo verzilver je een Flyer.be kortingscode

Flyer.be kortingscode gebruiken

  1. Wil jij drukwerk bestellen bij Flyer.be? Gebruik dan een kortingscode voor extra korting op je bestelling. Met deze handleiding lukt het jou eenvoudig om je code te verzilveren.
  2. Selecteer eerst het product dat je wilt bestellen. In onze handleiding hebben we gekozen voor visitekaartjes. Selecteer hoeveel je wilt bestellen en geef eventueel nog extra voorkeuren door (zoals het type bedrukking kleur en afwerkingen zoals een boorgat). Daarna kun je je bestand(en) met je eigen ontwerp(en) selecteren en uploaden.
  3. Ga daarna verder met bestellen. Als je al een account hebt, kun je nu inloggen. Wanneer dat nog niet het geval is, kun je nu snel een account aanmaken. Als je dat hebt gedaan, kun je vervolgens al je gegevens invullen, zoals je naam, gsm-nummer, adres en postcode. Als je een bestelling plaatst voor een bedrijf, kun je dit hier ook aangeven. Je kunt hier ook al je BTW-nummer invullen.
  4. Vervolgens geef je aan of je factuuradres gelijk is aan je leveradres. Geef hier ook aan of je een verpakking zonder logo van Flyer.be wenst te ontvangen.
  5. Je kunt nu ook je Flyer.be kortingscode invullen. Doe dit in het daarvoor bestemde invoerveld. De korting zal meteen worden verwerkt. Daarna kun je betalen.
  6. Bij Flyer.be kun je kiezen voor verschillende betaalmethodes: Bancontact, VISA, per overschrijving, via een betaallink via de mail, MasterCard en PayPal. Als je eerder vergeten bent je kortingscode in te vullen, kan dit alsnog hier. Vink dan “Kortingscode” aan en er verschijnt meteen een invoerveld hiervoor. Daarna kun je de bestelling afronden.

Feiten over Flyer.be

Wanneer je je bestelling dringend nodig hebt, kun je kiezen voor een bestelling met spoed; je ontvangt het drukwerk dan de volgende dag.

Al het drukmateriaal dat je bij Flyer.be bestelt, wordt gratis geleverd aan huis of bij een afhaalpunt.

Je kunt bij bijna zeventig FlyerStores terecht voor advies over drukwerk, samples, of om je bestelling gratis af te halen.

Om je te helpen bij je bestelling kun je bij Flyer.be gratis papierstalen aanvragen waarmee je alle papiersoorten en afwerkingen kunt zien.

Alle flyers, visitekaartjes en ander drukwerk dat voor 12:00 uur is besteld, wordt dezelfde dag nog in productie genomen.

Op Flyer.be kun je gratis duizenden lay-outs voor diverse producten uitkiezen en verder personaliseren naar jouw smaak.

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen en elke Flyer.be kortingscode.

Via de website en klantenservice van Flyer.be kun je uitgebreid geholpen worden bij het aanleveren van een drukklaar bestand.

Je aangeleverde bestand wordt standaard met een automatische controle gecheckt op veelvoorkomende fouten.

Je kunt er voor kiezen om de digitale bestanden van je drukwerk voor €5,- professioneel te laten nakijken voordat het wordt gedrukt.

Nieuws

Alles voor een veilige horeca bij Flyer.be

De horeca is dan wel terug open, maar met een grote lijst maatregelen om rekening mee te houden. Op Flyer.be vind je een overzicht van de producten waarmee je jouw horecazaak op een veilige manier kunt runnen en toch jouw huisstijl kunt blijven uitdragen. Zo bestel je wegwerpbare placemats en bierviltjes of bijvoorbeeld transparante roll-ups voor bij je balie of tussen verschillende tafels. Zo bescherm je zowel je personeel als je klanten.

Ontdek de mondmaskers van Miss België

Ook Miss België kiest voor de mondmaskers van Flyer.be om stijlvol voor de dag te komen. Ze heeft bovendien zelf een aantal ontwerpen gemaakt, die je via de webshop kunt bestellen. Er is echter maar een beperkte voorraad beschikbaar van de nieuwe maskers van Miss België. Wil je er graag een bemachtigen? Dan valt het dus aan te raden om er tijdig een te bestellen, voordat ze op zijn. Op dit moment zijn er zes verschillende ontwerpen te verkrijgen.

Flyer.be opent eigen naaiatelier

Om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar mondmaskers, heeft Flyer.be een eigen naaiatelier geopend. Met tien overlock- en acht naaimachines kunnen de medewerkers van het atelier ruim 360 maskers per uur maken, wat per dag neerkomt op meer dan 5.500 exemplaren. De maskers worden geproduceerd met twee lagen voor extra bescherming, en ondergaan een controle op losse draadjes. Dankzij de aanpasbare aansluiting kunnen ze moeiteloos de hele dag gedragen worden, waarna ze te wassen zijn tot wel 90 graden. Je vindt het totale aanbod maskers op Flyer.be.