De laatste soldenronde: laatste kans op 80% korting

Tijd voor de derde ronde

Het kan je niet zijn ontgaan—en anders heb je het op weg naar deze blog ongetwijfeld voorbij zien komen: de zomersolden zijn in volle gang. Sterker nog, ze zijn bijna afgelopen! De hele maand juli hebben we massaal kunnen profiteren van korting. Veel korting en vooral hoge korting. We kregen het er maar warm van op de redactie, maar daar kan ook de hittegolf aan bijgedragen hebben. Inmiddels zijn de solden bijna aan hun eind, en traditiegetrouw gebeurt dit met een spetterende afsluiting.

Maar hoe sluit je kortingen nou feestelijk af? Nou, met nóg meer korting natuurlijk. De derde ronde is ingegaan, en dat betekent dat veel winkels en webshops hun waren verder afprijzen. Vaak gaat het om hogere korting op complete collecties en volledige assortimenten, soms oplopend tot wel 70%. Mocht je nog getwijfeld hebben om in te slaan, dan is dit je allerlaatste kans. Om je wat inspiratie te geven, hebben we een paar thema's op een rijtje gezet om je aan leuke ideeën te helpen.


Vakantie met korting

Dat het bijna augustus is, wil niet zeggen dat het te laat is om nog een vakantie te boeken. Integendeel, dit is juist het ideale moment om een voordelige last-minute te scoren! Zo kun je bij Expedia tot 50% besparen op last-minute vakanties. Of gebruik een Connections kortingscode en krijg €15,- van je boeking terug. Vakantieverblijven boek je ook makkelijk met korting. Belvilla biedt bijvoorbeeld last-minute woningen aan met 50% korting, waarmee je tot €300,- kan besparen. En zelfs al ga je niet op vakantie, dan is een zogenaamde ''staycation'' nog altijd een optie: lekker op vakantie in eigen land!

Vakantiestad


Voordelig dagje uit

Om maar even voort te borduren op ''staycationing'', wat dacht je van een dagje uit? Met zo'n lekkere zomer in België is het bijna zonde om de moeite te doen de grens over te gaan. Ga je met de kinderen op pad? Dan breng je dankzij een paar mooie kortingscodes van Plopsa een bezoekje aan Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Coo met €5,- korting. Van plan om vaker te gaan? Gebruik dan de kortingscode voor €15,- korting op een Plopsa FunCard en geniet een jaar lang van gratis toegang tot bijna alle Plopsa pretparken! Ook op VakantieVeilingen vind je leuke deals waarmee je soms tot 50% korting krijgt op tickets naar diverse dierentuinen en attractieparken.


Huis & tuin deals

Heel lekker al die dagjes uit, maar misschien ben jij juist zo'n type dat thuis graag de handen uit de mouwen steekt zodra de vakantie aanbreekt. Je interieur een make-over geven, bijvoorbeeld. En eerlijk gezegd biedt de solden het ideale moment om dit te doen, want grote aankopen zoals meubilair worden ineens veel toegankelijker met hoge kortingen. Zo pak je met een Made kortingscode maar liefst €30,- extra korting op design meubels, bovenop de 50% korting van de sale!

Ook Leen Bakker pakt uit tijdens de solden en biedt tot wel 70% korting op meubels en woonaccessoires. Mocht je daar niets vinden dat aansluit bij je smaak, dan kun je het nog altijd bij VidaXL proberen. Ook daar krijg je met een kortingscode 10% extra korting op geselecteerde deals die soms al met 50% afgeprijsd zijn. Mocht je in de tuin aan de slag willen gaan, dan kun je een kijkje nemen bij Conrad, waar je tot 50% korting kunt krijgen met een speciale kortingscode. Ook binnen klussen hoeft niet per se een straf te zijn. Check bijvoorbeeld eens de solden bij Fixami of Hubo: daar krijg je tot wel 60% korting op elektrisch gereedschap. Ramen open, muziekje op en aan de slag!

Thuis aan de slag


Korting op muziek en films

Over muziek gesproken, wat is er nou heerlijker dan een lekker deuntje op te zetten terwijl je in de zonnestralen zit? Ook de beste speakers shop je tijdens de solden met voordeel. Zo heeft elektronicagigant MediaMarkt ''Extreme Solden'' in het leven geroepen, waardoor je tot 60% korting kunt krijgen op de beste elektronica. Bol.com houdt zich ook niet in, en heeft naast de solden elke dag een nieuwe dagdeal, waar ook regelmatig de beste elektronicamerken voorbijkomen. Van plan om je multimedia bij Conrad in te kopen? Goede keus, want ook daar kun je tot 50% korting scoren op items uit de solden. Bovendien heeft Conrad meerdere kortingscodes waarmee je gratis Bluetooth oordoppen of speakers ontvangt bij je bestelling!

Man met radio


Sportkleding met extra voordeel

Nu het toch mooi weer is, kunnen we daar maar beter optimaal gebruik van maken. Niet dat hardlopen met een sjaal om niet leuk is, maar met deze zachte temperaturen is het toch net fijner om even spontaan de sportschoenen aan te trekken en een blokje om te gaan. Ook sportkleding shop je extra voordelig tijdens de solden, dus er is geen excuus om in juli niet alsnog aan je goede voornemens te werken. Nike en JD Sports geven tijdens de solden bijvoorbeeld tot 50% korting op sportschoenen, -broeken, -T-shirts en nog veel meer. Ook adidas pakt goed uit, en biedt met een kortingscode 25% extra korting op afgeprijsde artikelen uit de sale.


Eenmaal, andermaal…

Genoeg keuze dus, kunnen we wel zeggen. Daarbij maken de bovengenoemde winkels slechts een klein deel uit van het totaal. Op moment van schrijven vind je bijna 150 winkels op Deals.be, en daar komen iedere week nog nieuwe winkels bij. Bovendien zal het nog even duren voordat we opnieuw kunnen profiteren van hoge kortingen zoals deze: de volgende solden is pas weer in januari 2020. Je hebt nog tot en met 31 juli om met hoge kortingen te shoppen, dus sla gauw je slag!