Begin de zomervakantie goed met deze zomerdeals

Volgende week woensdag begint officieel de zomervakantie! Diverse webshops spelen hier dan ook op in en komen met veel aantrekkelijke zomerdeals. Wanneer je deze zomer extra voordelig op pad wil en wil genieten van korting op diverse zomerse activiteiten en producten, dan zijn deze zomeraanbiedingen echt wat voor jou! Lees snel waar jij kunt profiteren van hoge kortingen op de beste zomerse musthaves en uitstapjes.


Dagje aan zee

Wil je deze zomer een paar keer naar zee samen met je gezin of vrienden? Bestel dan nu al je benodigde strandspullen extra voordelig via de zomeraanbiedingen die nu bij diverse webshops lopen. Wanneer je nog op zoek bent naar een leuke bikini of badpak, dan heb je geluk. Je ontvangt nu namelijk tot maar liefst 60% korting op badmode bij Nelly, en tot 50% korting bij Meyer Mode en Marlies Dekkers. Heb je een leuke bikini gevonden, maar wil je dan ook meteen een nieuwe matchende zonnebril shoppen? Neem dan eens een kijkje bij Veepee. Bij de webshop ontvang je tot wel 90% korting op zonnebrillen! Daarnaast is het erg belangrijk om een goede zonnebrand mee te nemen als je naar het strand gaat. Het zou immers vervelend zijn als je je flink verbrand, waar je nog dagen last van kunt hebben. Bovendien hoeft het ook niet heel erg duur te zijn, want bij Farmaline en Viata profiteer je van maar liefst 40% korting op zonnebescherming. Zoek je verder nog andere handige strandartikelen, zoals een bolderkar, strandzetels, parasols en waterspeelgoed? Bezoek dan de website van Fun. Hier ontvang je nu tot 30% korting op van alles voor aan zee.

Strand


Verkoeling in huis

Werk je een groot deel van de zomer thuis en beschik je nog niet over een airco of ventilator? Dan valt het aan te raden om er een aan te schaffen. Het is namelijk niet fijn om thuis in een benauwd kamertje te werken zonder verkoeling, wanneer het buiten zo'n dertig graden is. Bovendien bieden diverse webshops extra voordelige luchtkoelers aan, zodat er voor elk budget wel wat te vinden is. Zo krijg je met deze 50five kortingscode 5% korting op slimme ventilatoren. Bij Ticketveiling ontvang je 70% korting op ventilatoren, bij Fixami krijg je €10,- korting op luchtkoelers en bij HEMA bestel je al een ventilator vanaf €10,-. Check bij de webshops welk apparaat binnen jouw budget valt en aan welke specificaties hij moet voldoen. Wees er enigszins wel op tijd bij voordat de temperaturen omhoog schieten, want de kans is groot dat vele ventilatoren dan uitverkocht zullen raken.


Barbecueën

Wanneer de temperatuur stijgt, wordt het steeds aantrekkelijker om de barbecue tevoorschijn te halen. Heb je nog geen barbecue? Dan kun je er gratis een ontvangen met deze Unigro kortingscode. Ook kun je voor barbecues terecht bij Multi Bazar, waarop je €25,- korting ontvangt. Shop je een gasbarbecue bij Collishop, dan ontvang je een gratis lederen schort! Als je eenmaal een barbecue hebt, dan is het belangrijk om goede stukken vlees in huis te halen die je kunt klaarmaken. Deze kun je het beste bestellen via VakantieVeilingen. Via de webshop biedt je namelijk al vanaf €1,- mee op diverse barbecuepakketten, die bij jou worden thuisbezorgd. De waarde van zulke barbecuepakketten kan oplopen tot wel €180,-, dus hoe fijn is het wanneer je zo'n pakket binnen kunt slepen voor slechts een paar euro! Tot slot is het altijd gezellig en fijn om een lekker drankje te drinken bij je eten. Bij DrankDozijn zijn de zomeraanbiedingen van start gegaan. Op de homepagina van de website vind je diverse categorieën met voordelige zomerse drankjes die heerlijk zijn voor tijdens het barbecueën. Ook op Wijnvoordeel.be kun je je slag slaan. Hier vind je namelijk een speciale categorie met BBQ-wijnen, waarop je tot maar liefst 40% korting ontvangt.

Man achter barbecue


Zomermode

Als je nog op zoek bent naar een paar luchtige kledingstukken, zoals shorts, jurkjes en topjes, dan kun je het beste je slag slaan in een van de vele Summer Sales die momenteel bij diverse webshops van start zijn gegaan. In deze sales ontvang je vaak extreem hoge kortingen op leuke mode-items en schoenen die dit seizoen goed van pas gaan komen. Hieronder hebben we een lijstje voor je opgesteld met de diverse sales die je op dit moment kunt vinden bij vele kleding- en schoenenwinkels.

Vrouw op het strand in zomerse mode


Leuke uitjes

Uiteraard is het ook leuk om een aantal uitjes in te plannen in de zomervakantie, ongeacht of je nu op vakantie gaat of niet. Het is altijd leuk en gezellig om een diertuin, pretpark of museum te bezoeken of af te spreken met je vrienden om op een terrasje van het weer te genieten. Zo profiteer je bijvoorbeeld bij Ticketveiling van tot 70% korting op entree voor diverse dierentuinen en 75% korting op entree voor pretparken. Ook bij Tripper kun je tot maar liefst 70% korting ontvangen bij pretparken. Houd er echter wel rekening mee dat pretparken volgende week pas open gaan in ons land. Dierentuinen en musea zijn al wel geopend. Zoek je tickets voor andere uitjes of attracties? Neem dan een kijkje op de website van Baja Bikes. Hier krijg je namelijk tot €60,- korting op heel veel uitstapjes. Bij Tripper scoor je tot 70% korting op dagjes weg en bij Ticketveiling scoor je tot 80% korting op uitjes. Er valt genoeg te beleven deze zomer en de aanbiedingen op de genoemde websites wisselen regelmatig, dus hou ze goed in de gaten.

Uiteraard zijn er nog veel meer zomerse aanbiedingen. Wil je weten waar je nog meer kunt profiteren van hoge kortingen? Bekijk dan de Summer Deals pagina.