Wat ga jij doen op 1 mei? Deze uitjes zijn nu extra voordelig

Op 1 mei vieren we het Feest van de Arbeid. Weet jij nog niet wat je op deze vrije dag gaat doen? Wij hebben voor jou een aantal leuke uitjes bedacht waar de Dag van de Arbeid goed mee door kunt komen. Je krijgt op al deze dagjes weg korting met een aanbieding op Deals.be.


Nickelodeon Fandays bij Plopsaland De Panne

In België vind je heel veel leuke pretparken die gewoon open zijn op de Dag van de Arbeid. Zo kan je bijvoorbeeld naar Plopsaland De Panne. Daar vinden van 28 april tot en met 1 mei de Nickelodeon Fandays plaats. Je kunt dan je favoriete Nickelodeon helden, zoals SpongeBob en Patrick, The Teenage Mutant Ninja Turtles en Dora en Diego ontmoeten. Met deze Plopsa kortingscode krijg je €5,- korting op je entreeticket voor Plopsaland De Panne.

 

Pretpark


Naar Walibi met de hele familie

Je maakt nu kans op Walibi Family tickets bij MediaMarkt. Als je bij de winkel een JBL draagbare luidspreker koopt, kan je al één van de tickets winnen. Meteen nadat je je JBL draagbare luidspreker heb gekocht, krijg je te zien welk cadeau je hebt gewonnen. Met een beetje geluk kan je daarna gratis naar Walibi op 1 mei.


Bezoekje aan Pairi Daiza met korting

Ben jij gek op dieren? Dan zal jij je zeker een dagje vermaken in één van de grootste en mooiste dierentuinen van België, Pairi Daiza. Je krijgt nu maar liefst 29% korting op een ticket voor de dierentuin én een hotelovernachting in de buurt bij TravelBird. Boek deze deal snel en jij kunt 1 mei al genieten van een heerlijk dagje tussen de wilde beesten.

 

Dierentuin


Plezier voor jong en oud in Disneyland Parijs

Je kunt ook wat verder van huis een pretpark bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar Disneyland Parijs, hét grootste en mooiste pretpark van heel Europa. Voor de jongere fans is er het Piraten en Prinsessen festival. Oudere bezoekers kunnen in het Walt Disney Studios Park alle superhelden van Marvel ontmoeten tijdens de Marvel Summer of Super Heroes. Je krijgt nu tot wel 35% korting op je verblijf bij Disneyland Parijs. Daarnaast mogen kinderen tot en met 11 jaar gratis naar binnen.


 Lekker ontspannen op je vrije dagje

Geen zin in pretparken, dierentuinen of andere drukke dagjes weg? Je kunt natuurlijk ook gewoon een dagje ontspannen. Ga bijvoorbeeld naar een spa of sauna. Ook kan je deze dag aangrijpen om eens naar de schoonheidssalon te gaan voor een manicure, peeling of massage. Op veel van deze behandelingen krijg je met de Treatwell kortingscode maar liefst 12% korting.

 

Wellness


Een paar vakantiedagen extra

Je kunt deze nationale feestdag natuurlijk ook gebruiken voor een vakantie. Je hoeft zo minder van je vakantiedagen op te nemen. Bij Roompot boek je voor de week van 1 mei bij veel vakantieparken extra voordelig een vakantie.


Overige uitjes met korting

Er zijn nog heel veel andere mogelijkheden voor een voordelig dagje uit. Er zijn er simpelweg te veel om op te noemen. Zo kan je via VakantieVeilingen vanaf €1,- l bieden op tickets voor onder andere dierentuinen, musea, pretparken, speeltuinen en workshops. Ook via Groupon regel je heel voordelig een dagje weg. Zo kan je vouchers krijgen voor een goedkoop etentje, een dagje wellness of een theatervoorstelling. Ook activiteiten als indoor skiën, paintballen, ballonvaren, bungeejumpen of een helikoptervlucht boek je met korting bij Groupon. Keuze genoeg dus voor de Dag van de Arbeid!


Heb jij al leuke plannen voor 1 mei of nog wat goede tips voor een dagje uit? Laat het ons dan weten in de reacties!