Met deze deals en tips creëer je een opgeruimde en schone woning

De lente is dan misschien al wel een tijdje bezig, maar als je zelf nog geen tijd hebt gehad voor de lenteschoonmaak dan kan dat natuurlijk ook nog later. Doe het bijvoorbeeld als het flink regent buiten, zet een muziekje op en voor je het weet is je huis weer blinkend schoon. Hoe je dit zo voordelig mogelijk doet? Dat leggen we je graag uit in deze blog.


Hier shop je voordelige schoonmaakmiddelen

Het wordt natuurlijk pas écht schoon met goede schoonmaakmiddelen zoals schoonmaakazijn, allesreiniger en bleek. Het shoppen van deze soort middelen is dus de eerste stap in het krijgen van een schoon huis. Een van de beste plekken om al je schoonmaakmiddelen te bestellen? Dat is Plein.be. Je shopt nu met €5,- korting op je hele bestelling met onze exclusieve kortingscode. Deze kun je gebruiken op bestellingen van €50,- of meer, maar als je een hoop nodig hebt dan is dit niet zo’n lastig bedrag. Bestel bijvoorbeeld een badkamerreiniger van The Pink Stuff, ovenreiniger van HG en een handige ontstopper en voor je het weet zit je mandje al aan het minimumbedrag om onze kortingscode te gebruiken. Genoeg schoonmaakmiddelen in huis, maar heb je nog wel schoonmaakartikelen nodig? Die vind je ook bij Plein.be. Je kunt echter ook een kijkje nemen bij de HEMA. Daar shop je voordelige schoonmaakartikelen zoals een vloertrekker en wasbare sponzen. Wil je extra voordelig winkelen bij deze winkel? Dat kan met een van de actiecodes die je op onze website vindt. Zo kun je bijvoorbeeld met deze voucher €15,- korting pakken op je aankoop. Met de schoonmaakartikelen van HEMA kun je je huis helemaal schoon schrobben en boenen, zonder dat het pijn doet aan je portemonnee.


Met de juiste apparaten wordt het nóg schoner

Zelf schrobben en boenen kan een hoop energie vragen van je lichaam, dus elk beetje hulp is mooi meegenomen. Dit kun je het beste met apparatuur doen. Denk hierbij aan robotstofzuigers en vaatwassers. Deze vind je beide bij Bosch en met deze kortingscode krijg je 10% korting op alles. Deze kortingscode is echter niet geldig op afgeprijsde artikelen, maar dit hoeft niet heel veel te betekenen want je kan in de outlet tot 40% korting scoren. Soms ben je dus goedkoper uit in de outlet dan met de kortingscode die we net met je gedeeld hebben. Groot fan van Dyson? Dan bestel je producten voor de voorjaarsschoonmaak met tot 25% korting. Deze korting kun je pakken op draadloze steelstofzuigers en luchtreinigers. Met zo’n luchtreiniger zit je ook in een schoner huis, want het haalt tot 99,95% aan allergenen uit de lucht. Dit is dus fantastisch voor als je hooikoorts hebt want zo kun je het aanzienlijk verlichten.

Een robotstofzuiger


Geen stress dankzij een handig stappenplan

Heb je alles in huis? Dan kun je beginnen aan het maken van een planning. Zo’n grote schoonmaak kan namelijk best imposant zijn om aan te beginnen en met een stappenplan maak je het jezelf een stuk makkelijker. Begin eerst met het maken van een checklist en verdeel dit in een tijdsplanning. Doe niet al te gek en wees realistisch! Het kan anders alleen maar tegenvallen. Verdeel de schoonmaak anders in twee dagen of zelfs twee weekenden en bespaar jezelf een hoop stress. Planning gemaakt? Dan kun je van start gaan.

Checklist voor schoonmaak


Na het schoonmaken komt het opruimen

Bijna iedereen is er wel schuldig aan: onnodige dingen bewaren. Bij zo’n grote schoonmaak hoort toch ook wel dat je bepaalt of je deze items nog wil bewaren of liever wil doneren of weg wil gooien. Ben je van plan om artikelen te bewaren? Geef ze dan een mooi plekje met handige opbergers. Shop ze bijvoorbeeld bij Leen Bakker waar je altijd tot 50% korting kan pakken met de aanbiedingen. Voor kleinere opbergers zoals acryl bakjes voor make-up of haarspullen kun je terecht bij AliExpress. Daar shop je met een van deze kortingscodes tot €20,- korting op je winkelmandje. Dit is geldig bovenop alle andere aanbiedingen die je in de webshop kan vinden. Zo ben je dus extra voordelig klaar! Wil je het liever wat sneller in huis hebben? Kijk dan op bol.com. Daar pak je tot 70% korting in de outlet en er zijn ook elke dag nieuwe dagaanbiedingen bij deze webshop. Heb je meerdere stuks nodig van een bepaalde opberger? Op sommige artikelen profiteer je van stapelkorting. Dan krijg je dus voordeel op de stukprijs en ben je iets voordeliger uit; altijd mooi meegenomen!


Hopelijk hebben we je genoeg informatie en tips kunnen geven om lekker in huis aan de gang te gaan. Voor je het weet is je huis weer spic en span. Ben je nog op zoek naar andere goede aanbiedingen en kortingscodes die je kan gebruiken voor je grote schoonmaak? Die vind je dan op onze “Spring Deals”-pagina. Deze wordt constant geüpdatet met de beste deals zodat je nooit korting mis kan lopen.