Wees op tijd voor Sinterklaas met deze voordelige deals

De goedheiligman is weer in het land! Miljoenen kindjes zullen de komende weken hun schoen zetten voor de Sint, in de hoop wat moois te krijgen. Ook mama's, papa's, oma's en opa's worden natuurlijk verwend op 6 december. In deze blog laten we je alvast de beste aanbiedingen zien om op tijd korting te scoren op je Sinterklaasinkopen!


Leuke cadeaus voor de kleintjes

Voor de kinderen is het Sinterklaasfeest, ondanks de lichte spanning, natuurlijk het mooiste feest van het jaar. Veel kinderwinkels en speelgoedzaken spelen hier uiteraard flink op in, en daar kun jij van profiteren. Bij Fnac ontvang je bijvoorbeeld 10% korting op alle spellen, al het speelgoed en alle Disney DVD's! Ook veel andere Sinterklaascadeaus bij de webshop zijn tot 30% afgeprijsd.

Speelgoed doet het altijd goed, en Fun weet dat maar al te goed. De komende dagen krijg je daarom de BTW terugbetaald bij artikelen van diverse grote speelgoedmerken, en scoor je dus 21% korting op speelgoed van bijvoorbeeld LEGO, Pokémon en Playmobil! Zelfs nadat deze aanbieding is afgelopen kun je er bovendien nog terecht voor fantastische Sintcadeaus, zoals 2 + 1 gratis op spellen. Is de klein meer van de bouwsets? Dan heeft de webshop van LEGO ook een mooie aanbieding waarmee je tot 30% korting ontvangt op meerdere bouwpakketten en andere collecties.

Behalve speelgoed is het natuurlijk ook leuk om een leuke verrassing te geven aan je kinderen. Wat dacht je van een bezoekje aan Disneyland Parijs? Je ontvangt tijdelijk tot maar liefst 25% korting plus een cadeaukaart ter waarde van €100,-. Ideaal voor een midweek of weekend naar het betoverende pretpark met het hele gezin. Als je het liever wat dichterbij zoekt is Plopsa nog een goed alternatief. Met een Plopsa kortingscode profiteer je namelijk van 3 + 1 gratis op een FunCard, waarmee je het hele jaar onbeperkt op bezoek kan!

Teddybeer met cadeautjes


Verwennerijen voor haar

Natuurlijk verdienen mama's, tantes en oma's ook een mooi presentje van de Sint. Daarom kun je bij Douglas nu profiteren van tot wel 25% korting op diverse Sinterklaascadeautjes. Wat dacht je van een heerlijk parfum of een uitgebreid pakket met items voor lichaamsverzorging? Ook bij L'Occitane koop je voordelig mooie cadeautjes in, want vanaf €10,- geef je namelijk al een luxe L'Occitane cadeauset! Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij Drogisterij.net, want ook daar geven ze hoge korting op luxe Sintcadeautjes. Denk bijvoorbeeld aan 70% korting op parfums en tot 50% korting op geschenksets! Als je op zoek bent naar een intiemer cadeautje, voor je geliefde bijvoorbeeld, shop dan bij Hunkemöller: daar krijg je elk tweede beautyartikel met 50% korting!

Aangezien het einde van het jaar nabij is, is dit ook het ultieme moment om het afgelopen jaar vast te leggen met de mooiste foto's die zijn gemaakt van speciale momenten. Met de speciale Sinterklaaskorting van Fotofabriek ontvang je nu tot 30% korting op diverse fotovergrotingen en -boeken. Een fotoalbum van 2019 is ongetwijfeld een schot in de roos. Je kunt natuurlijk ook creatief aan de gang met een speciaal cadeau. Ga dan naar YourSurprise, want met onze exclusieve code ontvang je nu 10% op alles!

Vrouw met cadeau


Stoere cadeaus voor hem

Ook de papa's, ooms en opa's worden niet overgeslagen. Om de baard net zo goed te verzorgen als die van de Sint, kunnen ze wellicht wel een presentje van Manandshaving gebruiken. Daar ontvang je nu namelijk 15% korting op veel verschillende cadeautjes die perfect zijn om cadeau te doen: chique scheerzeep, een mooi klassiek scheermes of een lekkere aftershave, bijvoorbeeld.

Vergeet immers niet, ook de echte mannen doen graag hun best om goed voor de dag te komen. Een cadeautje van Body & Fitshop is daarom wellicht ook erg geschikt. Een exclusieve kortingscode komt dan goed van pas, want die geeft je 10% korting op je hele bestelling bij Body & Fitshop. Voor mannen die een klein duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken, kun je ook naar adidas. Met een kortingscode ontvang je daar 25% korting op je bestelling, of 25% extra korting op items uit de outlet!

De beste cadeautjes zijn natuurlijk die waar je zelf nog van mee kunt genieten. Zo ontvang je nu bij MediaMarkt tot €40,- cashback op diverse koffiezetapparaten, zodat ook jij profiteert van de beste kopjes koffie in de koude wintermaanden. Ook BookSpot heeft veel aanbiedingen voor Sinterklaas, zoals tot 20% korting op de nieuwste films en series. Want wat is er nu heerlijker dan samen op de bank een film kijken of een hele serie bingewatchen terwijl buiten een gure wind waait?

Scheermes en kwast


Je leest het al, ook dit jaar zijn er genoeg mogelijkheden voor de Sint om iedereen te voorzien van toffe cadeaus, zonder dat zijn portemonnee er te veel onder lijdt. Als we de goedheiligman tenslotte nog een belangrijke tip mogen geven: wees er op tijd bij! Zo ga je met een gerust hart en zonder stress de eerste feestdagen tegemoet. Op zoek naar nog meer inspiratie? Houd dan onze speciale Sinterklaaspagina in de gaten voor de beste aanbiedingen!


Weet jij al wat er op jouw verlanglijstje staat voor Sinterklaas? Laat het ons weten!