Besteed jouw vakantiegeld verstandig met deze top 10 kortingscodes!

Yes, alweer bijna de tijd om jouw vakantiegeld te innen is aangebroken. Misschien heb jij het wel allang binnen, misschien moet jij het nog ontvangen. Het maakt niet uit want een ding is zeker: jij kan heel wat centjes in je zak houden met jouw vakantiegeld. Of je het nu uitgeeft aan een daadwerkelijke vakantie of aan een ander goed doel zoals jouw nieuwe huis, een nieuwe zomergarderobe of gewoon voor leuke dagjes uit, wij hebben alles voor jou op een rijtje gezet. Mocht je dus nog twijfels hebben over de eindbestemming van jouw vakantiegeld, dan kan deze blog hier waarschijnlijk verschil in maken! Bekijk waar jij je vakantiegeld aan uit kan geven met de top 10 beste kortingscodes van dit moment!


1. De Bijenkorf: 3+1 GRATIS op heel veel woonaccessoires
Heb jij een onlangs een nieuw huisje of appartementje gekocht en kun jij hier wel de nodige accessoires voor gebruiken? Dan ben je bij De Bijenkorf aan het juiste adres! Hier kun je namelijk gigantisch inslaan omdat je nu kan profiteren van 3+1 gratis op heel veel woonaccessoires. Zo kan jij jouw huisje dus nog leuker aankleden zodat jouw crib weer wat knus en gezelligheid uitstraalt!


2. Sarenza: Ontvang 25% korting op je bestelling
Geef jij jouw vakantiegeld niet graag uit aan een vakantie omdat je misschien al geboekt hebt of misschien wel omdat jij veel liever shopt? Dat snappen wij maar al te goed. Bij Sarenza kun je jouw winkelmandje alvast volgooien met jouw favoriete spullen want je profiteert niet iedere dag van 25% korting op je gehele bestelling. Kies dat nieuwe paar sneakers maar alvast uit of vul jouw mandje met nieuwe badpakken zodat je ook goed voorbereid je vakantie tegemoet kan gaan!

jurkjes


3. About You: Scoor 15% korting op alles
Wist je dat je bij About You kan profiteren van 15% korting op alles met de exclusieve kortingscode? Hiermee kan jij dus nog goedkoper jouw garderobe bij elkaar shoppen. Sla die nieuwe kleedjes voor de zomer dus maar alvast in want deze exclusieve kortingscode mag je zeker niet aan je voorbij laten gaan! Let er wel op dat de kortingscode geldig is vanaf €75,-.


4. Albelli: Pak 20% korting op alle wanddecoratie
Zit jij ook al een tijdje met die ene favoriete vakantiefoto in je hoofd, die je maar al te graag op een prachtig canvas ziet stralen? Dan klinkt deze kortingscode jou vast als muziek in de oren! Je kunt bij Albelli nu namelijk profiteren van 20% korting op alle wanddecoratie. Van aluminium, tot aan canvas en van plexiglas tot aan forex, je creëert het hier allemaal! Geef jouw vakantiegeld dus uit aan een prachtige vakantiefoto voor op de wand!


5. Interhome: Boek jouw vakantie met 10% korting
Bij Interhome moet je momenteel wezen als je met korting jouw vakantie wilt boeken. Je kunt nu namelijk profiteren van 10% korting op jouw boeking. Let er wel op dat je hiervoor minimaal negen maanden van te voren dient te boeken wil je deze kortingscode kunnen gebruiken. Zo kun je nu alvast jouw vakantie boeken voor aankomende voorjaarsvakantie bijvoorbeeld!

vakantiehuisje


6. Hunkemöller: Ontvang 10% korting met deze exclusieve kortingscode
Heb jij nog nieuwe lingerie, sportkleding of badmode nodig? Dan zit je bij Hunkemöller natuurlijk als de beste. Hier heb je een super breed aanbod in deze categorieën zodat er altijd wel iets voor je bij moet zitten. Dus heb jij nog een nieuwe bikini nodig om de show mee te stelen tijdens jouw vakantie? Dan kun jij jouw vakantiegeld natuurlijk ook uitgeven aan een gloednieuwe bikini van Hunkemöller. Gebruik de exclusieve kortingscode en jij bespaart weer 10% op jouw totale aankoop!


7. Lenovo: Scoor 15% korting op veel laptops
Begin jij aankomend studiejaar een nieuwe studie en kun jij op alle beetjes wel besparen? Neem dan eens een kijkje bij alle laptops van Lenovo. Hier vind je namelijk heel veel laptops waarbij jij 15% korting kunt krijgen. Zo kost die ene laptop dus een stuk minder geld! Ideaal voor als je een nieuwe studie begint en jij jouw vakantiegeld uit moet geven aan jouw studie. Alle beetjes helpen ten slotte he ;-)!


8. YourSurprise: Pak 8% korting op je bestelling met deze exclusieve kortingscode
Heb jij binnenkort een verjaardag op de planning staan en moet je daar nog een cadeautje voor verzinnen? Dan is deze exclusieve kortingscode de oplossing! Je kunt bij YourSurprise namelijk super veel leuke cadeautjes vinden die jij zelf kan personaliseren. Wat dacht je van bijvoorbeeld een koffiemok met de leukste foto van jullie twee?! Daarbij kun je dankzij de kortingscode weer 8% besparen! Verras de jarige dus met een super leuk cadeau en bespaar weer wat geld! 


9. Plopsa: Ga met €6,- korting naar alle parken
Hoe leuk is het om jouw vakantiegeld op te maken aan een heerlijk uitje in een van de Plopsa parken?! Ga er eventjes tussen uit met jouw gezin en geniet van de vele attracties in de parken. Of je nu kiest voor Plopsaland De Panne of voor Plopsaqua De Panne, de korting is bij alle parken geldig! Hiermee bespaar je toch weer €6,- op de toegangsprijs!

rollercoaster


10. VidaXL: Ontvang €20,- korting op tuinmeubelen
En last but not least, VidaXL. De perfecte webshop als jij jouw tuintje eens grondig aan wilt pakken. Kan jouw tuin dus ook wel een opfrisbeurt gebruiken en staat een mooie loungeset absoluut niet verkeerd? Dan ben je bij VidaXL aan het juiste adres aangezien je hier €20,- scoort op alle tuinmeubelen. Tover jouw tuintje om tot een waar paradijsje en jij houdt weer wat geld in je portemonnee!


Waar ga jij jouw vakantiegeld aan uit geven? Laat het ons weten in een reactie hieronder! Wij zijn benieuwd! :)