Singles Day 2021: profiteer vandaag van hoge kortingen bij diverse webshops

Het is Singles Day! Dit betekent dat je vandaag heel veel korting ontvangt bij allerlei webshops. Bezoek dus snel jouw favoriete webwinkel en check hoe jij kunt profiteren op je favoriete producten. Je kunt natuurlijk ook deze blog even doorlezen, want hier zetten we voor je op een rijtje waar je terecht kunt voor aantrekkelijke Singles Day aanbiedingen en kortingscodes. Veel shopplezier! 

Waar komt Singles Day vandaan? 

Singles Day, ook wel Vrijgezellendag genoemd, is overgewaaid uit China. Deze actiedag valt altijd op de elfde dag van de elfde maand, omdat de nummer één symbool staat voor alleen zijn. In China wordt deze dag uitbundig gevierd door jongeren die trots zijn op hun vrijgezellenleven. Na verloop van tijd heeft deze feestdag veel online belangstelling gekregen, waardoor het nu is uitgegroeid tot een van de grootste online winkeldagen. Singles Day wordt ook buiten China steeds populairder. Zo kun je ook in België jaarlijks profiteren van aantrekkelijke kortingen op 11 november. Elk jaar doen er steeds meer winkels mee, waardoor deze actiedag ook in ons land steeds groter wordt. Of je nu vrijgezel bent of niet, iedereen kan wel wat korting gebruiken. Verwen jezelf vandaag bijvoorbeeld met je favoriete parfum, een heerlijk dagje uit of een nieuwe outfit. 

Vrouw met twee truien in haar handen


Singles Day kortingscodes

Tijdens Singles Day zijn er vaak ontzettend veel kortingscodes actief waarmee je korting kunt krijgen op je gehele bestelling bij allerlei webwinkels. Vaak profiteer je dan van 11%, 22% of 20% korting op je gehele aankoop. Ook zijn er altijd wel een paar kortingscodes waarmee je bijvoorbeeld profiteert van extra korting, gratis verzending of gratis cadeaus. Hieronder hebben we de allerbeste codes voor je op een rijtje gezet. Houd er wel rekening mee dat deze codes alleen vandaag geldig zijn. Wacht dus niet te lang met beslissen. 

Singles Day aanbiedingen

Naast kortingscodes, zijn er natuurlijk ook heel veel aanbiedingen waar je vandaag gebruik van kunt maken. Zag je geen kortingscode voor jouw favoriete winkel? Dan is dat nog geen reden tot paniek, want bij veel winkels kun je profiteren van hoge kortingen op het assortiment zonder dat je daar een kortingscode voor nodig hebt. Ben je alvast op zoek naar een outfit voor de feestdagen? Of wil je alvast een paar leuke cadeautjes in huis halen voor Sinterklaas of Kerstmis? Neem dan een kijkje bij de onderstaande winkels.
Ondanks dat dit al een hele hoop kortingscodes en acties zijn, zijn er nog veel meer aanbiedingen die we niet in deze blog hebben opgenomen. Het valt daarom zeker aan te raden om de actiepagina van je favoriete winkels te bekijken, zodat je weet van welke promoties en codes je vandaag kunt profiteren.

Sale met cadeau


Singles Day gemist? Wacht dan met bestellen tot Black Friday

Heb je Singles Day gemist, doet jouw favoriete winkel niet mee aan deze actiedag of vind je de aanbiedingen en kortingscodes niet zo spectaculair? Dat is niet erg, want het is bijna Black Friday! Dit is dé actiedag van het jaar, een dag waarop je extreem hoge kortingen scoort bij talloze winkels. Black Friday valt dit jaar op 26 november, maar vaak kun je in de week naar aanloop van de actiedag al profiteren van pre-Black Friday kortingscodes en acties. Ook na deze actiedag is het feest nog niet voorbij. Op 29 november is het namelijk Cyber Monday! Hierdoor worden de meeste acties en kortingscodes over het gehele weekend getrokken, waardoor jij extra lang kunt profiteren van korting. Noteer deze data dus zeker even in je agenda!