De lekkerste cadeautjes voor Internationale Chocoladedag

Vandaag is de mooiste dag van het jaar voor chocoladeliefhebbers: Internationale Chocoladedag! Wil jij een ander of jezelf eens lekker verwennen met dit heerlijke snoepgoed? Je kunt bij diverse winkels nu heerlijke chocoladecadeautjes kopen. Wij hebben de lekkerste voor je op een rijtje gezet. Smakelijk!


Greetz

Greetz staat bekend om de leuke kaarten en fotocadeautjes. Je kunt er echter ook heel lekkere chocoladecadeaus kopen. Je kunt deze heerlijke geschenken personaliseren met een lieve tekst of leuke foto. Greetz verkoopt chocolade van bekende merken, zoals Merci, Tony’s Chocolonely, Lindt en Milka. Daar maak je elke chocoladeliefhebber blij mee!


YourSurprise

Greetz is niet de enige winkel waar je lekkere chocoladecadeaus kunt kopen. Dat kan ook bij YourSurprise. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld pralines of een chocolade kaart met foto bestellen. Ook kun je kiezen voor een Milka hart van chocola ode Verkade giftbox. Alles kan worden voorzien van een mooie foto en/of een aardige tekst. Je bestelt alle chocoladecadeaus nu extra voordelig bij YourSurprise. Je krijgt tot wel 33% korting!

 

Internationale Chocoladedag


Domino’s Pizza

Wellicht vraag je je af wat Domino’s Pizza in dit rijtje doet. De pizzeria heeft echter ook iets ontzettend lekkers voor alle chocolade-lovers. Je kunt er nu namelijk de overheerlijke Chocca Lotta pizza. Deze pizza is overgoten met de lekkerste Belgische chocolade. Internationale Chocoladedag is uiteraard dé dag om deze pizza eens te bestellen. Er zijn ook nog enkele andere gerechten voor chocoladeliefhebbers, zoals chocolate chip cookies, hot choco cakes en (onze favoriet) de lava cake.


Pizza Hut

Pizza Hut mag natuurlijk niet achterblijven bij concurrent Domino’s Pizza. Je kunt er helaas geen pizza met chocolade bestellen, maar ze hebben wel heel lekkere desserts met chocolade die je bij je pizza kunt bestellen. Denk aan de chocolademousse en mini-brownies. Om je vingers bij af te likken!

 

Chocolade


Protislank

Ben jij gek op chocolade, maar past het eigenlijk niet helemaal in je dieet? Nu kun je voor Internationale Chocoladedag natuurlijk sowieso een uitzondering maken, maar er is ook nog een andere oplossing: Protislank. Bij deze winkel vind je proteïne repen in de lekkerste smaken. Zo koop je bij Protislank bijvoorbeeld proteïne repen met chocolade en karamel, chocolade en praline of chocolade en pinda. Of kies voor de proteïne chocolade wafels. Krijg jij ook al honger? Bestel ze nu snel extra voordelig met tot wel 5% korting!


Weight Watchers

Voor iedereen die op zijn of haar gewicht let is er ook nog Weight Watchers. Sla speciaal voor deze feestdag de lekkerste én gezondste chocolade in. Kies bijvoorbeeld voor de chocolade brownies. Koop 2 dozen en je krijgt maar liefst 20% korting! Dat is nog eens een mooie deal voor chocoladeliefhebbers.


Welke chocolade vind jij het lekkerst? Deel het met ons!