Shop hier goedkoop een outfit voor de feestdagen!

Wil jij er tijdens de feestdagen ook op en top uitzien? Dan is het de hoogste tijd om een party outfit aan te schaffen? Kies voor een chique jurkje, mooi kostuum of een foute kersttrui. Alles mag met Kerst en Oud en Nieuw! Maar natuurlijk is het wel prettig als je niet te veel geld kwijt bent aan je nieuwe outfit. December is immers al duur genoeg. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de beste kortingsacties bij diverse webshops. Hieronder sommen we de beste acties voor je op. En we geven je ook nog wat onmisbare styling tips!


Voor thuis tijdens de kerstbrunch

Wat is er lekkerder dan in de ochtend en middag lekker met de hele familie aan tafel te schuiven voor een overheerlijke kerstbrunch. Dan wil je natuurlijk het liefst een comfortabele outfit dragen. Om helemaal in kerststemming te komen, is een kersttrui perfect voor de kerstbrunch met familie. Kies voor een zo opvallend en gek mogelijk exemplaar. Bij de volgende webshops koop je ze extra voordelig:

HEMA – tot wel 30% korting op kersttruien voor jong en oud.

Bonprix – kersttruien vanaf €7,99.

C&A – schattige kersttruien voor kinderen vanaf €5,-.

Large – kersttruien voor scherpe prijzen.

Brantano – tot wel 50% korting op Happy Socks kerstsokken.

 

Kerst outfit


Voor de kerstwandeling door de bossen

Ga jij graag met kerst de natuur in? Dan moet je je natuurlijk wel goed aankleden. Het kan flink koud zijn en misschien (met een beetje geluk) ligt er wel een dik pak sneeuw. Dan is een warme en comfortabele outfit essentieel. Zorg voor een dikke trui of vest, een warme winterjas en de juiste accessoires zoals een sjaal, muts en handschoenen. Daarnaast is het belangrijk de juiste schoenen aan te trekken. Kies stevige boots die lekker warm zijn en waar je comfortabel op kunt lopen. Waar vind je die? Je shopt ze onder andere bij de volgende winkels:

Sarenza – UGG laarzen met 20% korting.

Bristol – snow boots vanaf €19,99.

Large – tot wel 36% korting op winterjassen.

De Bijenkorf – tot maar liefst 30% korting op winterjassen.

adidas – damesjassen met tot wel 30% korting

Mango – truien en vesten met tot wel 45% korting.

C&A – fleece truien vanaf €10,-.

About You – tot 33% korting op truien.

De Bijenkorf – tot 30% korting op mutsen voor kids.


Voor tijdens het kerstdiner in een chique restaurant

Ga je met je vrienden en/of familie naar een chique restaurant voor een uitgebreid kerstdiner? Dan wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien. De dames kiezen dan ook het beste voor een elegant jurkje of rokje. En je kunt ook een stel prachtige pumps dragen. Je zit toch de hele avond, dus je hoeft ook niet bang te zijn voor pijnlijke voeten. Voor heren is de keuze simpel. Trek een chique pak aan en je bent klaar om te gaan. Is zo’n pak niets voor jou? Een net overhemd met stropdas kan natuurlijk ook! De mooiste kerstoutfits vind je hier:

About You – tot 71% korting op cocktailjurkjes.

C&A – feestcollectie voor dames en heren vanaf €19,-.

Forever 21 – de ideale kerstjurk vanaf slechts €6,-

Torfs – chique schoenen en accessoires voor kerst voor een zacht prijsje.

 

Oud en Nieuw outfit


Voor op dat toffe Oud & Nieuw feestje

Oud & Nieuw is hét feest van het jaar. Zorg er dan ook voor dat je er oogverblindend uitziet. Glitters, pailletten, kan, metallic items; het kan allemaal op de laatste dag van het jaar. Hoe feestelijker, hoe beter! Zorg dat je opvalt als de klok 12 uur slaat. Ga jij nog even naar buiten om wat vuurwerk de lucht in te knallen? Dan is het wel belangrijk dat je geen kou vat. Zorg dan ook dat jij over je jurkje een warme jas aantrekt. Wil je niet dat je jas je outfit verpest? Kies dan voor een stijlvol model, zoals een elegante trenchcoat of een over the top faux fur jas! De ideale party outfit vind je onder andere bij de volgende webshops:

Forever 21 – party items met tot wel 30% korting.

ASOS – scherp geprijsde partycollectie.

ZEB – een party outfit voor een heel voordelige prijs.

About You – voordelige outfit voor Oud & Nieuw.

Brantano – tot wel 50% korting op pumps.

Sarenza – afgeprijsde party schoenen voor feestjes.


Weet jij al wat je aan gaat trekken met kerst en Oud & Nieuw? Deel het met ons!