Het festivalseizoen is begonnen: scoor al jouw festival essentials met korting!

In Nederland is Pinkpop net voorbij en bij ons staat Rock Werchter alweer voor de deur: het festivalseizoen is eindelijk begonnen! Ben jij een echte festivaltijger en is jouw lijstje met de feesten die je dit jaar gaat afstruinen compleet? Dan is het nu alleen nog tijd om al je benodigde festival essentials te scoren. Van hippe zonnebril tot handige buideltas; scoor alles wat je nodig hebt voor een perfect feestweekend met korting bij deze shops!


Back to basics

Buiten dat een festivalweekend super leuk is en je het zo gek kunt maken als je zelf wil, kan het soms ook behoorlijk afzien zijn. Je gaat weer even helemaal back to basics, met te veel spullen in een te kleine tent en weinig mogelijkheid om je tussendoor op te frissen. Als het regent lijkt het alsof je spullen nooit meer droog zullen worden en bij mooi weer brandt je 's ochtends meteen je tent uit. Wat doen we onszelf eigenlijk nog aan als je het zo bekijkt? Gelukkig kun je een hoop dingen doen om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. En dat hoeft niet eens zo duur te zijn!

Kamperen


Voordelige festival essentials

Waar denk jij het eerst aan als je het woord ''festival'' hoort? Als je een weekender pakt, is het eerste dat je nodig hebt natuurlijk: een tent! Een tijdelijk onderdak van waterdicht nylon is wel zo prettig wanneer je een aantal nachten op een terrein vol andere feestgangers verblijft. Of je nu een pop-up tent zoekt die binnen een minuut staat (en die je pas na drie uur prutsen weer weet op te vouwen op een onmogelijke manier) of een koepeltent voor meerdere personen nodig hebt, in de webshop van VidaXL vind je een uitgebreid aanbod kampeerspullen. En met een VidaXL kortingscode ontvang je nu 20% korting op geselecteerde artikelen! Ook bij Collishop kun je terecht voor camping artikelen, zoals tenten van topmerken als Coleman en High Peak en warme slaapzakken. Met de juiste tent en scheerlijnen weet je in ieder geval zeker dat je tent het hele weekend blijft staan!


Zien en gezien worden

Op een festival draait het uiteindelijk niet allemaal alleen maar om de muziek. Het is ook altijd een beetje zien en gezien worden! Misschien ontmoet jij in de moshpit of terwijl je bij je favoriete DJ staat te raven wel de liefde van je leven in het feestgedruis. Daarom wil je er natuurlijk wel flitsend uitzien gedurende het weekend. Bij de volgende winkels shop je de mooiste festival outfits bij elkaar én profiteer je ook nog eens van hoge kortingen. De mid season sale is ondertussen begonnen, wat betekent dat veel winkels koppelverkoop houden. Bij HEMA krijg je nu bijvoorbeeld 20% korting op alles voor de vakantie. Je complete partyoutfit scoor je bij de volgende winkels nu extra voordelig:

Festival


Naar welke festivals ga jij deze zomer? Laat het ons weten in een reactie!