Sluit de zomer af met de beste kortingscodes van het moment

De zomer zit er bijna op. Had je liever nog wat langer willen genieten van het zonnetje? Of sta je juist te poppelen om je sweaters en fleece dekentjes uit de kast te halen voor een comfortabele herfst? In beide gevallen kun je vast een paar goede kortingscodes gebruiken! Zo kun je op een leuke en voordelige manier de zomer afsluiten en jezelf voorbereiden op de herfst. 


Sluit de zomer af met een extra voordelige barbecue  

Wil je nog één keer genieten van het zonnetje? Bel dan snel je vrienden of familie op en organiseer nog voor de laatste keer een lekkere en gezellige barbecue. Dit kan nu extra voordelig bij HelloFresh! Stel je maaltijdbox samen en voeg hier de speciale Barbecuebox aan toe. Gebruik vervolgens deze HelloFresh kortingscode, waarmee je maar liefst €45,- korting krijgt op je box. Dat is pas voordelig barbecueën!

Barbecue met worstjes


Boek een last minute zomervakantie of een verblijf tijdens de herfstvakantie

Ben je nog niet op vakantie geweest of wil je juist het vakantiegevoel langer vasthouden door nog last minute een paar daagjes weg te gaan? Of wil je juist alvast een nieuwe vakantie plannen voor tijdens de herfstvakantie? Dan kun je nu extra korting pakken op je boeking bij een aantal vakantieaanbieders. Zo zijn er bij Belvilla diverse kortingscodes actief waarmee je tot 25% of tot €200,- korting krijgt op je boeking. Ook bij Center Parcs kun je terecht voor hoge kortingen op je boeking. Zo is er een Center Parcs kortingscode actief voor maar liefst 50% korting op je vakantie. Er zijn echter nog veel meer codes actief waarmee je korting krijgt op je toekomstige vakantie. Zo ontvang je 8% korting met een Hotels.com kortingscode, 10% korting met een Evancy kortingscode, €100,- korting met een Connections kortingscode en €50,- korting met een Pierre et Vacances kortingscode.


Een voordelig dagje uit

Wil je binnenkort een dagje weg met je vrienden of met het hele gezin? Dat kan nu extra voordelig, wat er zijn een hele hoop kortingscodes actief waarmee je korting ontvangt bij attractieparken, dierentuinen, musea en andere activiteiten. Zo is er een Ticketveiling kortingscode actief waarmee je €5,- korting krijgt op talloze uitstapjes. Het fijne is dat je bij Ticketveilig sowieso al zelf je korting bepaald door mee te bieden op de veilingen. Je kunt met deze kortingscode dus nog voordeliger uit zijn! Daarnaast is er ook een Bongo kortingscode actief voor 20% extra korting op uitstapjes en overnachtingen. Deze code geldt dus ook op reeds afgeprijsde dagjes weg. Wil je een unieke VR-experience boeken bij The Park? Doe dat dan met 15% korting middels een The Park kortingscode. Ook zijn er codes actief voor attractieparken. Zo is er een Bobbejaanlaand kortingscode actief voor 50% korting op tickets en er zijn diverse Plopsa kortingscodes waarmee je tot 35% korting krijgt op entree.

Trein met reisspullen


Scoor nieuwe outfits met korting

We krijgen natuurlijk nooit genoeg van kleding of het nu zomer, herfst, winter of lente is. Gelukkig zijn er dan ook vaak goede kortingscodes te vinden waarmee je flink kunt besparen op mode voor vrouwen, mannen en kinderen. De beste kortingscodes van het moment delen we dan ook graag met je. Bij zowel H&M als Otrium is er momenteel een kortingscode actief voor 15% korting op je bestelling. Met deze C&A kortingscode profiteer je van drie plus één gratis op reeds afgeprijsde items, waardoor je dus extra voordelig een nieuwe outfit kunt samenstellen. Ook bij About You kun je nu flink besparen. Hier ontvang je namelijk 10% korting én gratis verzending door middel van een kortingscode. Bij Peter Hahn is er een code actief waarmee je maar liefst €20,- korting ontvangt op je bestelling, maar hou er wel rekening mee dat je hiervoor een order met een waarde van minstens €75,- moet plaatsen. Wil je liever niet aan een minimale bestelwaarde voldoen? Gebruik dan deze NAKD kortingscode voor 20% korting op alles. De beste kortingscode vind je momenteel bij The Founded, waarmee je 30% korting scoort op je order.


Overige kortingscodes die je niet wil missen

Natuurlijk zijn er nog veel meer aantrekkelijke kortingscodes, die je niet over het hoofd wil zien. Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet. De beste deals en kortingscodes kun je ook terugvinden op de Summer Deals-pagina op Deals.be.

Schoenen shoppen