Bespaar deze zomer extra veel geld met onze top 10 kortingscodes van het moment

De tweede volle zomermaand is aangebroken, we zitten alweer in augustus! Hoewel het er niet zo uitziet als je op dit moment naar buiten kijkt. Op de redactie van Deals.be staar ik uit het raam en het enige dat ik zie is grijze bewolking waar zo nu en dan een hevige stortbui uit tevoorschijn komt. De enige manier waarmee ik onze lezer kan opvrolijken is een lijstje met heerlijke kortingscodes waar je de rest van de zomer wel lekker voordelig mee door komt. Lees verder in deze blog!


10. LookFantastic kortingscode voor 20% korting

Is jouw make-upvoorraad compleet uitgedroogd door de hitte van vorige week? Dat is niet erg, want met deze LookFantastic kortingscode krijg je 20% korting op je hele bestelling. Maak een selectie van alles wat je nodig hebt, gooi het in je digitale winkelmand en vul bij het afrekenen de code in. Zo weet je zeker dat je gezicht er niet af smelt bij een volgende hittegolf!


9. Pak 8% korting op je hotelovernachting met een Hotels.com kortingscode

Als je een weekendje weg op de planning hebt staan, doe je er goed aan om gebruik te maken van deze Hotels.com kortingscode. Hiermee pak je namelijk 8% korting op je boeking! Op de website van Hotels.com vind je luxe hotels op alle plekken in de wereld, dus zeker weten dat jij het juiste hotel kunt vinden voor een romantisch, ontspannen of actief weekend.

Relaxen


8. 10% korting op alles bij Tommy Teleshopping

In de webshop van Tommy Teleshopping vind je uiteenlopende producten, van keukenspullen tot fitnessapparaten. Op al deze producten krijg je nu 10% extra korting dankzij een Tommy Teleshopping kortingscode. Zo bestel je alles wat je nodig hebt nu extra voordelig!


7. Voordelig eten bestellen met een HelloFresh kortingscode

Heb je altijd al eens de maaltijdboxen van HelloFresh willen proberen maar hielden de ietwat hoge kosten je tegen? Dan heb je nu geluk, want met onze exclusieve HelloFresh kortingscode krijg je maar liefst drie keer 15 euro korting op je maaltijdbox! Dat betekent dat nieuwe klanten profiteren van 45 euro korting in totaal. Op die manier bestel je bijvoorbeeld drie keer per week heerlijke producten waarmee je verse en gezonde maaltijden kunt bereiden, inclusief stap-voor-stap instructie!


6. About You kortingscode voor 15% korting op alles

Of je nu nog gauw een nieuwe zomeroutfit nodig hebt of alvast er tip top uit wil zien voor de winter, met onze exclusieve About You kortingscode krijg je 15% korting op je complete bestelling. Daarnaast profiteer je ook nog eens van gratis verzending! Je bespaart dus zowel op de verzendkosten als op de kleding die je bestelt. Bij About You shop je al veel items met tot wel 50% korting, dus in combinatie met de kortingscode scoor je zo extra veel voordeel.


5. Exclusieve ZEB kortingscode voor €20,- korting

Heb je de solden gemist maar ben je wel geïnteresseerd om met korting te shoppen bij ZEB? Dan heb je geluk, want we hebben nu een exclusieve ZEB kortingscode voor je waarmee je 20 euro korting ontvangt op items uit de nieuwe collectie. Perfect voor als je alvast nieuwe outfits wil shoppen voor als de zomervakantie weer voorbij is en je weer tiptop op je werk of in de schoolbanken moet verschijnen.


4. Plopsa kortingscode voor €6,- korting op tickets

De leukste uitstap van België beleef je natuurlijk in een van de Plopsa parken! Of je nu een dag plant naar Plopsaland De Panne, Plopsa Coo, Plopsaqua of een van de andere parken, met onze exclusieve Plopsa kortingscode krijg je €6,- korting op tickets. Deze actie duurt nog tot en met eind september, dus je hoeft de uitstap niet eens per se nog in de zomervakantie te plannen. Je kunt ook tickets boeken voor als opstekertje wanneer de scholen weer begonnen zijn!

Yes


3. Shop met een adidas kortingscode met 20% en 25% EXTRA korting

Je bent ongetwijfeld bekend met de drie kenmerkende strepen van adidas! Niet? Haast je dan naar de webshop, want met onze exclusieve adidas kortingscode krijg je 20% korting op nieuwe items en maar liefst 25% korting op items die reeds zijn afgeprijsd! Zo scoor je extra voordelig nieuwe adidas sneakers, T-shirts, sportartikelen of accessoires.


2. VidaXL kortingscode voor 10% extra korting op veel producten

De mogelijkheden bij VidaXL zijn eindeloos. In deze webshop vind je alles wat je je maar kunt bedenken. Producten waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had, verschijnen bij VidaXL spontaan op je beeldscherm. Een zwembadfilter? Check. Een elektische zitmaaier? Yes. Een wandtapijt met Oosterse print? Ja hoor! En op dit alles krijg je met een VidaXL kortingscode nu 10% extra korting.


1. Scoor €5,- korting + gratis verzending op alles met een Farmaline kortingscode

We zijn aanbeland bij de nummer één, de ultieme kortingscode van dit moment. Met onze exclusieve Farmaline kortingscode krijg je maar liefst €5,- korting op je complete bestelling én wordt alles helemaal gratis verzonden. Alle verzorgingsproducten die je van de zomer nodig hebt scoor je zo wel heel voordelig.

Blije mensen


Mis jij een code waar we dit lijstje nog mee kunnen aanvullen? Laat het ons weten in een reactie!