De beste Cyber Monday aanbiedingen van 2023

Ben je al helemaal bijgekomen van Black Friday? Eigenlijk heb je die kans niet, want je krijgt vandaag bij veel winkels nog steeds korting. Het is namelijk Cyber Monday! Dat betekent dat het helemaal niet erg is als je die ene aanbieding bent misgelopen afgelopen vrijdag, want bij sommige online winkels kun je nu nóg meer korting krijgen. In deze blog vind je de beste Cyber Monday aanbiedingen en kortingscodes.


Wat is Cyber Monday precies?

Dit jaar kun je op 27 november genieten van de Cyber Monday gekte. Deze dag was een antwoord van online retailers op Black Friday. Op het begin was het namelijk nog zo dat Black Friday alleen in de winkels was. Tegenwoordig kun je de Black Friday aanbiedingen vaak ook gewoon online shoppen en dus lopen de aanbiedingen vaak in elkaar over. De eerste keer dat je iets over Cyber Monday kon vinden was in 2005, dat is dus al wel even geleden. In 2016 boekte Cyber Monday de hoogste omzet ooit met online sales, namelijk 3,45 miljard dollar in de Verenigde Staten.

Online aan het afrekenen


Blijf online dankzij deze straffe Cyber Monday kortingen

Het blijft alsmaar duurder worden tegenwoordig, en als je na dit jaar geen enkele deal wil missen dan kan het slim zijn om het nieuwste elektronica in huis te halen. Met deze aanbiedingen weet je zeker dat je het beste, maar ook goedkoopste elektronica kunt bestellen:


Kleed je stylish aan zonder de bank te breken

Nu het bijna december is, begint het nadenken over wat je tijdens de feestdagen aan zal trekken. Ga je voor een glitterjurkje of toch gewoon een lekker warme en comfortabele outfit? Met de deals van Cyber Monday hoef je eigenlijk niet te kiezen, want het is allemaal hartstikke betaalbaar. Je kunt uiteraard ook voor winteroutfits gaan kijken deze dag als je geen feestdagen viert deze maand. De kou begint namelijk echt te komen en op sommige plekken wordt zelfs al een beetje sneeuw verwacht. Hier shop je de mooiste en fijnste outfits voor december:


Hier shop je de goedkoopste cadeaus

Ben je al bezig met Sinterklaas en Kerstmis? Dan is de kans groot dat je al cadeautjes aan het bestellen bent. Als je nog graag een last minute sinterklaascadeau wil bestellen, dan zijn er een hoop winkels waar je dat het beste kan doen. Bij deze winkels kun je uiteraard ook terecht voor een tijdige kerstbestelling. Je weet immers niet hoe druk het zal zijn bij de postbedrijven tijdens december. Bij deze winkels shop je de goedkoopste cadeaus:


Ga jij vandaag nog een bestelling plaatsen bij een van je favoriete online winkels? Of is je portemonnee na Black Friday er al wel weer klaar mee? Na deze dag zul je wel weer even moeten wachten tot een groot kortingsmoment. Op 3 januari beginnen namelijk pas weer de solden, dus tot dan zul je waarschijnlijk niet veel straffe kortingen vinden bij je lievelingswinkels. Mocht je nog graag andere Cyber Monday deals willen bekijken, dan kun je die op een speciale pagina vinden. Deze pagina houden we de hele dag voor je bij, zodat je verzekerd bent van de beste aanbiedingen en kortingscodes tijdens Cyber Monday.