Bij deze winkels scoor je de beste deals tijdens de laatste week van de sperperiode

Het is zo ver! De laatste week van de sperperiode is begonnen en dat betekent dat je nog maar heel even hebt om te shoppen met straffe kortingen. Na deze week beginnen echter de zomersolden. Tijdens de hele maand juli kun je dan ook nog profiteren van allerlei kortingen, zoals een koppelverkoop, bij je favoriete winkels. Kun je echt niet wachten tot juli begint? Dan vind je in deze blog de beste en allerlaatste deals van de sperperiode.


Zo geniet je voordelig van de zon

Het leek lang te duren, maar de zon laat zich eindelijk weer eens zien. De temperatuur is flink gestegen en als je daar vrolijk van wordt, dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk buiten zijn voordat het weer voorbij is. Voor allerlei tuinmeubelen en -accessoires kun je het beste terecht bij Leen Bakker. Daar shop je bijvoorbeeld loungemeubelen, ligbedden of palletbanken met leuke kortingen zodat het geen pijn doet aan je portemonnee om van het zonnetje te kunnen genieten. Op de "Aanbiedingen"-pagina vind je alle deals, maar ook op de categoriepagina's kun je weleens korting vinden op artikelen die je wil shoppen. Als je eenmaal je tuin of balkon vol hebt gezet met meubelen, dan wil je natuurlijk ook wel dat het er gezellig uit ziet. Met wat bloemen en planten en goede gazonverzorging lukt dat zeker! Daarvoor kun je deze zomer het beste bij Moowy terecht. Heb je hier nog nooit eerder besteld? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief. Op deze manier pak je namelijk 10% korting op je bestelling dankzij een persoonlijke kortingscode. Je kunt ook deze kortingscode gebruiken voor een gratis zwenksproeier. Zo hoef je niet veel uit te geven om ervoor te zorgen dat je tuin en gazon er mooi bij liggen deze zomer. Liggen die er al perfect bij? Neem dan een kijkje bij Amazon. Je shopt hier nu namelijk de Zomer Essentials met tot 50% korting. Tussen het assortiment vind je van alles voor tuinfeestjes, boeken en buitenspeelgoed. Zo kunnen jijzelf en de kinderen heerlijk genieten van het zonnetje! Je kunt trouwens ook bij DreamLand terecht voor entertainment voor de kinderen tijdens het warme weer. Je koopt hier momenteel trampolines en zwembaden met tot 50% korting en op schommels krijg je wel 35% korting. Zo hoeven de kinderen zich niet te vervelen en kunnen ze al hun energie kwijt op deze toestellen en zwembaden. Heb je geen kinderen, maar wel huisdieren? Houd er dan rekening mee dat zij het ook snel warm hebben. Als je ze wil afkoelen, dan kun je een van deze twee kortingscodes gebruiken voor een gratis ijsvorm bij je aankoop bij Zooplus.


Ga er goedkoop op uit deze zomer

Geen eigen balkon of tuin? Geen zorgen, want er zijn ook voldoende aanbiedingen en kortingscodes deze sperperiode waarmee je ook buiten de deur voordelig kunt genieten van het zonnetje. Ga bijvoorbeeld een dagje weg om in de zon te zijn of ga lekker buiten in de zon sporten. Er is een hoop te beleven buiten de deur; zorg er alleen voor dat je goed ingesmeerd bent tegen de zon. Bij deze winkels vind je alles wat je nodig kunt hebben voor de zomer:


Bespaar op je online aankopen tijdens de sperperiode

Geen fan van de zon en blijf je liever binnen als het zo warm is? Dat is geen enkel probleem, want ook dan kun je profiteren van mega goede aanbiedingen en kortingscodes. Het is immers nog steeds de sperperiode! Bij deze winkels kun je nog de beste deals scoren:


Dus, ga jij nog iets kopen tijdens de sperperiode? Je kunt uiteraard ook nog een paar dagen wachten en dan beginnen de solden alweer. Als je tot die tijd wil zien wat de beste deals zijn, dan vind je die hier. Deze pagina wordt constant geüpdatet totdat de solden beginnen. Dan vind je de beste aanbiedingen en kortingscodes op een speciale solden-pagina.