NordVPN kortingscode

NordVPN kortingscodes België

Profiteer van korting op een VPN-abonnement met een NordVPN kortingscode - september 2020

 • gemiddelde besparing: €90,35
80% korting

NordVPN kortingscode: 80% korting + 3 maanden gratis

Code
Pak deze code
€2,66 actie

Voeg extra software toe aan je lidmaatschap voor slechts €2,66 per maand bij NordVPN

Pak deze korting
25% korting

Scoor minimaal 25% korting op een abonnement bij NordVPN

Pak deze korting
50% korting

Profiteer van tot 50% korting op een NordVPN lidmaatschap

Pak deze korting
€10 actie

Abonneer jezelf op NordVPN vanaf €10,- per maand

Pak deze korting
Gratis actie

Probeer een VPN service 30 dagen gratis bij NordVPN

Info

De eerste dertig dagen kun je NordVPN gratis uitproberen.

Pak deze korting
15% korting

Ontvang 15% extra korting op je abonnement bij NordVPN

Info
 1. Als student profiteer je van 15% extra korting op een driejarig abonnement.
 2. Meld je op de website aan met StudentBeans voor een speciale kortingscode.
Pak deze korting
% korting

Bekijk hier alle NordVPN aanbiedingen van september

Pak deze korting
70% korting

NordVPN kortingscode voor 70% korting

Code
Verloopt vandaag
Info

Geldig op een driejarig plan.

Pak deze code
70% korting

Pak 70% korting op een tweejarig plan met deze NordVPN kortingscode

Code
Verloopt vandaag
Pak deze code

Recent verlopen NordVPN kortingscodes

Probeer de codes gerust eens uit, soms werken ze nog!
€80 korting

Ontvang tot €80,- korting op een lidmaatschap bij NordVPN

Verloopt vandaag
Pak deze korting
€15 korting

Profiteer maandelijks van €15,- korting of meer bij NordVPN

Verloopt vandaag
Pak deze korting
25% korting

Krijg minstens 24% korting op je NordVPN lidmaatschap

Verloopt vandaag
Pak deze korting
70% korting

NordVPN zomeruitverkoop: pak tot 70% korting op je abonnement

Verloopt vandaag
Pak deze korting

Bespaar 70% op je abonnement met de beste NordVPN kortingscode

NordVPN maakt vaak gebruik van een kortingscode om jou een VPN-abonnement aan te kunnen bieden met korting. De hoogste kortingscode die je tot op heden kon gebruiken gaf maar liefst 70% korting op een driejarig plan. Het kan dus een heleboel schelen om even te checken of er een kortingscode te verkrijgen is, voordat je een abonnement neemt voor VPN-toegang.

Over NordVPN

Over NordVPN

NordVPN is in 2012 opgericht door vier jeugdvrienden. Zij zagen hoe in veel delen van de wereld het internet streng gecensureerd en gecontroleerd werd door overheden, en wilden daar iets aan doen. Het internet biedt zoveel mogelijkheden, en daar hoort volgens de oprichters volledige vrijheid bij. Een VPN-verbinding (Virtual Private Network) kan daarbij helpen door een veilige en versleutelde tunnel tussen de gebruiker en diens internettoegang te creëren. Hun eerste VPN-service leverde positieve reacties op, en spoorde hen aan om door te zetten met dit plan. Vandaag de dag worden de diensten van NordVPN.com door meer dan twaalf miljoen internetgebruikers ingezet om hun internettoegang te beschermen. Het bedrijf timmert dus hard aan de weg om iedereen een vrij en veilig internet te bieden—precies zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Ga naar nordvpn.com

Zo verzilver je een NordVPN kortingscode

NordVPN kortingscode gebruiken

 1. Met een NordVPN kortingscode kun je mogelijk profiteren van extra korting op je VPN-abonnement. Om een kortingscode te gebruiken, zorg je eerst dat je het plan naar keuze uitgekozen hebt. Dit doe je simpelweg door het aan te klikken.
 2. Heb je nog geen account op NordVPN.com? Dan kun je deze in de stap eronder direct aanmaken. Dit is verplicht wanneer je een abonnement wil nemen.
 3. In de derde stap kies je voor de betalingsmethode die je wil gebruiken om te betalen voor je VPN-plan. Je hebt diverse en uiteenlopende mogelijkheden, zoals iDEAL (wanneer je een Nederlandse bank gebruikt), creditcard, Amazon Pay en Alipay. NordVPN.com biedt zelfs de mogelijkheid om met cryptovaluta te betalen.
 4. Voordat je overgaat tot de betaling, check je het overzicht van je bestelling. Onder het totaalbedrag staat de tekst ''Heeft u een waardebon?''. Klik dit aan om een veld te openen waarin je jouw NordVPN kortingscode kunt invullen. Vergeet niet hierna op ''Pas toe'' te klikken om de korting te verrekenen.
 5. Als de korting juist is verrekend in het overzicht, vul je de eventuele benodigde gegevens in voor de gekozen betalingsmethode, en klik je op de knop om door te gaan. Je wordt dan doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving.
 6. Is de betaling gelukt? Dan is je bestelling definitief. Let op dat het bedrag in Amerikaanse dollars wordt afgeschreven, en dit mogelijk kosten met zich meebrengt, afhankelijk van je bank. Veel plezier met je abonnement!

Feiten over NordVPN

 1. Je kunt vaak gebruikmaken van speciale aanbiedingen waarmee je een hoge korting ontvangt op je abonnement bij NordVPN.
 2. Met een NordVPN-abonnement kun je op verschillende apparaten en besturingssystemen gebruikmaken van de beveiligingsservices.
 3. Je hebt op NordVPN.com de keuze uit verschillende plannen, afhankelijk van de gewenste duur van je abonnement.
 4. Om op je mobiele apparaat gebruik te maken van NordVPN, kun je de app downloaden in de Google Play Store of App Store.
 5. Met een brede keuze aan veilige betaalmogelijkheden kun je jouw abonnement betalen op een manier waar jij je prettig bij voelt.
 6. Op social media lees je over alle aanbiedingen en iedere kortingscode waarmee je voordelig een abonnement afsluit.
 7. De ervaren medewerkers van de NordVPN-klantenservice staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om je vragen te beantwoorden.
 8. NordVPN hanteert een geld-terug-garantie, wat inhoudt dat je binnen dertig dagen na de aankoopdatum je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.
 9. Studenten kunnen een NordVPN kortingscode aanvragen om extra korting te ontvangen op een VPN-abonnement.
 10. In de blog op NordVPN.com lees je artikelen over internetveiligheid en tips om verschillende apps en diensten veilig te gebruiken.

Nieuws

Altijd duidelijkheid met de tutorials van VPN

Handig natuurlijk, om je laptop of misschien wel al je apparaten binnen jouw netwerk te beveiligen. Toch kan het zijn dat je een beetje hulp nodig hebt bij het instellen van je VPN-beveiliging op verschillende platforms. Gelukkig kun je op NordVPN.com terecht voor uitgebreide tutorials, waarin je leert hoe je NordVPN installeert en gebruikt op ieder denkbaar apparaat en besturingssysteem. Je vindt de handleidingen op support.NordVPN.com.

Belgische internetgebruiker loopt hoog risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit

Bij de Cyber Risk Indicator, een onderzoek naar het risico om slachtoffer te worden van cybercriminaliteit, is België op de dertiende plaats geëindigd van in totaal vijftig landen. Uit het onderzoek, dat uitgevoerd werd door NordVPN, kregen landen een indicator tussen 0 en 1 toebedeeld, die aangeeft hoe hoog het risico is voor burgers uit dat land om slachtoffer te worden van criminele online activiteiten. België behaalde een score van 0,621, en valt daarmee net in de categorie landen met een hoog risico. Volgens NordVPN is vooral verbetering te halen op het individuele niveau van internetgebruikers.