NordVPN kortingscodes België

Profiteer van NordVPN korting op een VPN-abonnement met een kortingscode – september 2022

  • gemiddelde besparing: €90,35
  • laatst bijgewerkt: gisteren
33% korting

NordVPN kortingscode voor 33% korting op je abonnement

Kortingscode
Verloopt vandaag
Pak deze code
60% korting

Ontvang een uniek IP-adres met 60% korting bij NordVPN

Pak deze korting
70% korting

Kies voor malware bescherming met tot 70% NordVPN korting

Pak deze korting
€5 actie

Scoor een abonnement voor al minder dan €5,- per maand via NordVPN

Pak deze korting
70% korting

Profiteer nu van tot 70% korting + 3 maanden GRATIS bij NordVPN

Pak deze korting
60% korting

Bescherm je inloggegevens met ruim 60% korting via NordVPN

Pak deze korting
Gratis actie

Probeer een VPN service 30 dagen gratis bij NordVPN

Info

De eerste dertig dagen kun je NordVPN gratis uitproberen.

Pak deze korting
15% korting

Ontvang 15% extra korting op je abonnement bij NordVPN

Info
  1. Als student profiteer je van 15% extra korting op een driejarig abonnement.
  2. Meld je op de website aan met StudentBeans voor een speciale kortingscode.
Pak deze korting
50% korting

Bekijk hier alle NordVPN aanbiedingen van september

Pak deze korting
83% korting

Scoor 83% korting met deze exclusieve NordVPN kortingscode

Exclusieve code
Pak deze code
61% korting

NordVPN kortingscode: 61% korting op een abonnement voor 20 maanden

Kortingscode
Pak deze code
Gratis actie

NordVPN kortingscode voor je eerste maand GRATIS

Kortingscode
Pak deze code

Recent verlopen NordVPN kortingscodes

70% korting

NordVPN kortingscode voor 70% korting op je abonnement

Kortingscode
Pak deze code
70% korting

NordVPN kortingscode voor 70% korting op een driejarig abonnement

Kortingscode
Pak deze code
33% korting

NordVPN kortingscode: pak 33% korting op een halfjaar abonnement

Kortingscode
Pak deze code
70% korting

NordVPN kortingscode voor 70% korting op je VPN-abonnement

Kortingscode
Pak deze code
80% korting

NordVPN kortingscode: 68% korting + 3 maanden gratis

Kortingscode
Pak deze code

Bespaar 70% op je abonnement met de beste NordVPN kortingscode

NordVPN maakt vaak gebruik van een kortingscode om jou een VPN-abonnement aan te kunnen bieden met korting. De hoogste kortingscode die je tot op heden kon gebruiken gaf maar liefst 70% korting op een driejarig plan. Het kan dus een heleboel schelen om even te checken of er een kortingscode te verkrijgen is, voordat je een abonnement neemt voor VPN-toegang.

Over NordVPN

Over NordVPN

NordVPN is in 2012 opgericht door vier jeugdvrienden. Zij zagen hoe in veel delen van de wereld het internet streng gecensureerd en gecontroleerd werd door overheden, en wilden daar iets aan doen. Het internet biedt zoveel mogelijkheden, en daar hoort volgens de oprichters volledige vrijheid bij. Een VPN-verbinding (Virtual Private Network) kan daarbij helpen door een veilige en versleutelde tunnel tussen de gebruiker en diens internettoegang te creëren. Hun eerste VPN-service leverde positieve reacties op, en spoorde hen aan om door te zetten met dit plan. Vandaag de dag worden de diensten van NordVPN.com door meer dan twaalf miljoen internetgebruikers ingezet om hun internettoegang te beschermen. Het bedrijf timmert dus hard aan de weg om iedereen een vrij en veilig internet te bieden—precies zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Ga naar nordvpn.com

Zo verzilver je een NordVPN kortingscode

NordVPN kortingscode gebruiken

  1. Met een NordVPN kortingscode kun je mogelijk profiteren van extra korting op je VPN-abonnement. Om een kortingscode te gebruiken, zorg je eerst dat je het plan naar keuze uitgekozen hebt. Dit doe je simpelweg door het aan te klikken.
  2. Heb je nog geen account op NordVPN.com? Dan kun je deze in de stap eronder direct aanmaken. Dit is verplicht wanneer je een abonnement wil nemen.
  3. In de derde stap kies je voor de betalingsmethode die je wil gebruiken om te betalen voor je VPN-plan. Je hebt diverse en uiteenlopende mogelijkheden, zoals iDEAL (wanneer je een Nederlandse bank gebruikt), creditcard, Amazon Pay en Alipay. NordVPN.com biedt zelfs de mogelijkheid om met cryptovaluta te betalen.
  4. Voordat je overgaat tot de betaling, check je het overzicht van je bestelling. Onder het totaalbedrag staat de tekst ''Heeft u een waardebon?''. Klik dit aan om een veld te openen waarin je jouw NordVPN kortingscode kunt invullen. Vergeet niet hierna op ''Pas toe'' te klikken om de korting te verrekenen.
  5. Als de korting juist is verrekend in het overzicht, vul je de eventuele benodigde gegevens in voor de gekozen betalingsmethode, en klik je op de knop om door te gaan. Je wordt dan doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving.
  6. Is de betaling gelukt? Dan is je bestelling definitief. Let op dat het bedrag in Amerikaanse dollars wordt afgeschreven, en dit mogelijk kosten met zich meebrengt, afhankelijk van je bank. Veel plezier met je abonnement!

Feiten over NordVPN

Je kunt vaak gebruikmaken van speciale aanbiedingen waarmee je een hoge korting ontvangt op je abonnement bij NordVPN.

Met een NordVPN-abonnement kun je op verschillende apparaten en besturingssystemen gebruikmaken van de beveiligingsservices.

Je hebt op NordVPN.com de keuze uit verschillende plannen, afhankelijk van de gewenste duur van je abonnement.

Om op je mobiele apparaat gebruik te maken van NordVPN, kun je de app downloaden in de Google Play Store of App Store.

Met een brede keuze aan veilige betaalmogelijkheden kun je jouw abonnement betalen op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Op social media lees je over alle aanbiedingen en iedere kortingscode waarmee je voordelig een abonnement afsluit.

De ervaren medewerkers van de NordVPN-klantenservice staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om je vragen te beantwoorden.

NordVPN hanteert een geld-terug-garantie, wat inhoudt dat je binnen dertig dagen na de aankoopdatum je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Studenten kunnen een NordVPN kortingscode aanvragen om extra korting te ontvangen op een VPN-abonnement.

In de blog op NordVPN.com lees je artikelen over internetveiligheid en tips om verschillende apps en diensten veilig te gebruiken.

Nieuws

NordVPN ontwikkelt nieuwe functie

NordVPN blijft ontwikkelen voor de online veiligheid en vrijheid. Met de nieuwe functie van het bedrijf, Meshnet, is een verbinding met een specifiek apparaat waarmee eerder een verbinding is gemaakt mogelijk. Meshnet zorgt ervoor dat jouw verbinding er eentje is die je vertrouwt, of het er nou een is van jezelf of vrienden. Je kunt het zien als een DIY-privénetwerk en is vrij om te gebruiken voor iedere abonnee.

Kies voor de juiste en beste bescherming

De online aanvallen op systemen en persoonlijke gegevens houden maar niet op en lijken soms zich vaker voor te doen. Zelfs het Eurovisie Songfestival is niet meer veilig, zo bleek afgelopen weken. Je werkt zelf gelukkig met kleinere systemen, maar NordVPN is de beste optie ongeacht met welk systeem je werkt. Met de speciale Threat Protection worden trackers en malware moeiteloos geblokkeerd en zul je haast onvindbaar zijn. Bovendien krijg je op deze dienst nu tot ruim 50% korting. Dat is nog eens mooi meegenomen.

NordVPN legt uit hoe je optimaal gebruikmaakt van je VPN

Op de blogpagina van NordVPN lees je allerlei handige artikelen over IP-adressen, VPN-verbindingen en meer. Wil jij graag een VPN gebruiken, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat het is en hoe je er optimaal gebruik van maakt? Lees dan de uitgelichte blog van NordVPN. Hierin vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt. Na het lezen weet je precies wat een VPN is, hoe je het gebruikt en wat alle voordelen ervan zijn.