NordVPN kortingscodes voor België

Profiteer van NordVPN korting op een VPN-abonnement met een kortingscode – februari 2023

  • gemiddelde besparing: €90,35
33% korting

NordVPN kortingscode voor 33% korting op je abonnement

Kortingscode
Pak deze code
€4 actie

Betaal nog geen €4,- per maand op je NordVPN abonnement

Pak deze korting
50% korting

Ruim 50% korting op een standaard abonnement bij NordVPN

Pak deze korting
Gratis cadeau actie

Ontvang een GRATIS ad blocker bij je pakket van NordVPN

Pak deze korting
€250 korting

Ontvang tot wel €250,- korting op je eerste paar jaar bij NordVPN

Pak deze korting
60% korting

Surf een jaar lang veilig met tot 60% korting bij NordVPN

Pak deze korting
Gratis actie

Probeer een VPN service 30 dagen gratis bij NordVPN

Info

De eerste dertig dagen kun je NordVPN gratis uitproberen.

Pak deze korting
15% korting

Ontvang 15% extra korting op je abonnement bij NordVPN

Info
  1. Als student profiteer je van 15% extra korting op een driejarig abonnement.
  2. Meld je op de website aan met StudentBeans voor een speciale kortingscode.
Pak deze korting
50% korting

Bekijk hier alle NordVPN aanbiedingen van februari

Pak deze korting
60% korting

Ontvang tot 60% korting met deze NordVPN kortingscode

Kortingscode
Pak deze code
83% korting

Scoor 83% korting met deze exclusieve NordVPN kortingscode

Exclusieve code
Pak deze code
61% korting

NordVPN kortingscode: 61% korting op een abonnement voor 20 maanden

Kortingscode
Pak deze code

Recent verlopen NordVPN kortingscodes

Gratis actie

NordVPN kortingscode voor je eerste maand GRATIS

Kortingscode
Pak deze code
70% korting

NordVPN kortingscode voor 70% korting op je abonnement

Kortingscode
Pak deze code
70% korting

NordVPN kortingscode voor 70% korting op een driejarig abonnement

Kortingscode
Pak deze code
33% korting

NordVPN kortingscode: pak 33% korting op een halfjaar abonnement

Kortingscode
Pak deze code
70% korting

NordVPN kortingscode voor 70% korting op je VPN-abonnement

Kortingscode
Pak deze code

Bespaar 70% op je abonnement met de beste NordVPN kortingscode

NordVPN maakt vaak gebruik van een kortingscode om jou een VPN-abonnement aan te kunnen bieden met korting. De hoogste kortingscode die je tot op heden kon gebruiken gaf maar liefst 70% korting op een driejarig plan. Het kan dus een heleboel schelen om even te checken of er een kortingscode te verkrijgen is, voordat je een abonnement neemt voor VPN-toegang.

Ultieme service bij NordVPN

Veilig online betalen

Je kunt je abonnement gemakkelijk en veilig afsluiten. Je hebt een ruime keuze aan betaalmogelijkheden waarmee je online veilig af kunt rekenen. Betaal bijvoorbeeld direct via de bank of maak gebruik van een creditcard. Ook kun je met diverse cryptovaluta betalen voor je abonnement. Bij het aanmaken van een eigen account kun je direct jouw betalingsvoorkeuren doorgeven. Vergeet bij het betalen niet een eventuele kortingscode in te voeren om te profiteren van een actie.

Dertig dagen bedenktijd

Bij NordVPN zit je nooit direct vast aan je abonnement. Zo heb je eerst dertig dagen bedenktijd om te bepalen of het abonnement bij je past en of deze vorm van beveiliging aansluit bij jouw wensen. Als je toch niet tevreden bent over de resultaten of liever een ander abonnement afsluit bij NordVPN kun je het proefabonnement binnen dertig dagen stopzetten. Je hoeft geen kosten te betalen voor de dagen dat je wel gebruik hebt gemaakt van het abonnement. Dit is een laagdrempelige manier om te testen of de dienst van NordVPN wat voor jou is.

Gratis mobiele app

Met de mobiele app van NordVPN kun je ook op je telefoon veilig op internet. De app is verkrijgbaar voor verschillende apparaten en is te vinden in zowel de Google Play Store als de App Store. Zeker als je vaak gebruikmaakt van openbare wifi-hotspots, kun je niet zonder de gebruiksvriendelijke app. Hierdoor geniet je altijd en overal van een betrouwbare, veilige en snelle VPN-verbinding.

Toegang met meerdere apparaten

Met één account bij NordVPN.com beveilig je maar liefst zes apparaten op hetzelfde moment, ongeacht het besturingssysteem. NordVPN heeft apps voor alle verschillende platformen, waaronder iOS, Android en Android TV. Zelfs voor Chrome en Firefox zijn er versleutelde proxy-extensies beschikbaar. Je hoeft dus maar één account af te sluiten om al je apparaten te beveiligen.

Over NordVPN

Over NordVPN

NordVPN is in 2012 opgericht door vier jeugdvrienden. Zij zagen hoe in veel delen van de wereld het internet streng gecensureerd en gecontroleerd werd door overheden, en wilden daar iets aan doen. Het internet biedt zoveel mogelijkheden, en daar hoort volgens de oprichters volledige vrijheid bij. Een VPN-verbinding (Virtual Private Network) kan daarbij helpen door een veilige en versleutelde tunnel tussen de gebruiker en diens internettoegang te creëren. Hun eerste VPN-service leverde positieve reacties op, en spoorde hen aan om door te zetten met dit plan. Vandaag de dag worden de diensten van NordVPN.com door meer dan twaalf miljoen internetgebruikers ingezet om hun internettoegang te beschermen. NordVPN dus hard aan de weg om iedereen een vrij en veilig internet te bieden—precies zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Ga naar nordvpn.com

Check hier hoe je een kortingscode gebruikt bij NordVPN

NordVPN kortingscode gebruiken

  1. Met een NordVPN kortingscode kun je mogelijk profiteren van extra korting op je VPN-abonnement. Om een kortingscode te gebruiken, zorg je eerst dat je het plan naar keuze uitgekozen hebt. Dit doe je simpelweg door het aan te klikken.
  2. Heb je nog geen account op NordVPN.com? Dan kun je deze in de stap eronder direct aanmaken. Dit is verplicht wanneer je een abonnement wil nemen.
  3. In de derde stap kies je voor de betalingsmethode die je wil gebruiken om te betalen voor je VPN-plan. Je hebt diverse en uiteenlopende mogelijkheden, zoals iDEAL (wanneer je een Nederlandse bank gebruikt), creditcard, Amazon Pay en Alipay. NordVPN.com biedt zelfs de mogelijkheid om met cryptovaluta te betalen.
  4. Voordat je overgaat tot de betaling, check je het overzicht van je bestelling. Onder het totaalbedrag staat de tekst ''Heeft u een waardebon?''. Klik dit aan om een veld te openen waarin je jouw kortingscode kunt invullen. Vergeet niet hierna op ''Pas toe'' te klikken om de korting te verrekenen.
  5. Als de korting juist is verrekend in het overzicht, vul je de eventuele benodigde gegevens in voor de gekozen betalingsmethode, en klik je op de knop om door te gaan. Je wordt dan doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving.
  6. Is de betaling gelukt? Dan is je bestelling definitief. Let op dat het bedrag in Amerikaanse dollars wordt afgeschreven, en dit mogelijk kosten met zich meebrengt, afhankelijk van je bank. Veel plezier met je abonnement!

Nog meer extra opties bij NordVPN

Uitgebreid netwerk van servers

NordVPN heeft servers over de hele wereld en je kiest zelf waar je gebruik van maakt. Zo heb je de keuze uit meer dan vijfduizend servers, verdeeld over 57 landen. Met ieder NordVPN-abonnement kun je gebruikmaken van al deze servers, zowel handmatig als via een service waarbij je automatisch een aanbevolen server gebruikt.

Kill Switch blokkade

Op het moment dat jouw VPN-verbinding onverwacht wegvalt, blokkeert de Kill Switch direct de internettoegang van je apparaat. Ook is het mogelijk om de Kill Switch alleen in te stellen op door jou geselecteerde apps. Hierdoor weet je zeker dat jouw informatie altijd privé blijft.

Uitgebreide klantenservice beschikbaar

Wanneer je vragen hebt over jouw NordVPN, kun je altijd hulp inschakelen. Zo kun je op NordVPN.com live chatten met de klantenservice die altijd voor je klaar staat of een e-mail sturen met je vraag. NordVPN doet zijn best om zo snel mogelijk met een antwoord bij je terug te komen. Via het helpcentrum kun je ook zelf op zoek gaan naar een antwoord op je vraag.

Een informatieve blog

De blogsectie van NordVPN staat boordevol gratis informatie over internetbeveiliging. Ook geeft het bedrijf in de blog tips over hoe jij zo veilig mogelijk online kunt en vind je relevante informatie over de diverse abonnementen die je bij NordVPN af kunt sluiten, inclusief tips en trucs over het gebruik van een VPN-verbinding.

Andere voordelen van NordVPN

Je kunt vaak gebruikmaken van speciale aanbiedingen waarmee je een hoge korting ontvangt op je abonnement bij NordVPN.

Met een NordVPN-abonnement kun je op verschillende apparaten en besturingssystemen gebruikmaken van de beveiligingsservices.

Je hebt op NordVPN.com de keuze uit verschillende plannen, afhankelijk van de gewenste duur van je abonnement.

Om op je mobiele apparaat gebruik te maken van NordVPN, kun je de app downloaden in de Google Play Store of App Store.

Met een brede keuze aan veilige betaalmogelijkheden kun je jouw abonnement betalen op een manier waar jij je prettig bij voelt.

Op social media lees je over alle aanbiedingen en iedere kortingscode waarmee je voordelig een abonnement afsluit.

De ervaren medewerkers van de NordVPN-klantenservice staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om je vragen te beantwoorden.

NordVPN hanteert een geld-terug-garantie, wat inhoudt dat je binnen dertig dagen na de aankoopdatum je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Studenten kunnen een NordVPN kortingscode aanvragen om extra korting te ontvangen op een VPN-abonnement.

In de blog op NordVPN.com lees je artikelen over internetveiligheid en tips om verschillende apps en diensten veilig te gebruiken.

Nieuws

Betreed de metaverse met NordVPN

Het internet blijft zich altijd ontwikkelen en uiteindelijk zal dit de metaverse worden. Dit is een virtuele realiteit die werk, entertainment en sociale activiteiten zal combineren. NordVPN deelt in hun blog wat het precies inhoudt, hoe het werkt en of het een bedreiging is voor jouw privacy. Vooralsnog bestaat de metaverse nog niet en het is ook de vraag of het echt gerealiseerd zal worden.

NordVPN Black Friday

Het kan tegenwoordig fijn zijn om veilig te kunnen internetten en met NordVPN is dat mogelijk. Ze hebben vaak acties lopen, maar met Black Friday kun je waarschijnlijk nog net iets betere deals verwachten. In 2021 kon je namelijk tot 70% korting krijgen en drie maanden gratis profiteren van de software. De aanbiedingen van dit jaar voor Black Friday zijn nog niet bekendgemaakt.

Voorkom gehackte accounts met NordVPN

Het komt steeds vaker voor dat persoonsgegevens en wachtwoorden gehackt worden en een van de methodes die hackers gebruiken is een brute-force attack. Met deze methode probeert de persoon meerdere wachtwoordcombinaties in een snelle tijd tot er eentje werkt. Deze methode wordt voornamelijk gebruikt op persoonlijke accounts in de hoop er persoonlijke gegevens te vinden. In een blogpost legt NordVPN jou uit hoe je zo’n aanval kunt herkennen en voorkomen.