Ontvang griezelige kortingen rond Halloween

Het is alweer bijna Halloween, een feestdag die op 31 oktober valt. Dit jaar valt deze datum op een zaterdag. Super handig, want dan kun je de hele dag lekker griezelen! Wil jij wat leuks doen op Halloween, maar wil je er ook niet al te veel geld aan kwijt zijn? Lees dan snel deze blog en ontdek hoe je lekker voordelig kunt spoken.


Halloween vieren tijdens de coronacrisis

Halloween, ook wel All Hallow's eve(ning) genoemd, is een feestdag die voornamelijk in Ierland, Engeland, Canada en de Verenigde Staten wordt gevierd. Toch kun je ook in België ook op diverse plekken deze feestdag vieren. Wil je liever binnen blijven in verband met de coronacrisis? Ook dan zijn er een aantal leuke dingen die je kunt doen om toch in de Halloween sfeer te komen. Je leest het allemaal in deze blog.  


Halloween night in de bioscoop

Veel bioscopen organiseren rond Halloween speciale horroravonden, waarop ze klassieke horrorfilms draaien. Ben jij een groot fan van enge films? Dan is dit wellicht wel de perfecte manier om Halloween door te brengen. Zo kun je bij Kinepolis op 31 oktober kiezen uit twee horrorfilms: Peninsula en The Craft: The New Sisterhood. Ook Pathé, een bioscoopketen in Nederland, organiseert een horror night. Hier kun je op 30 oktober kijken naar Insidious.

Pennywise


Spoken in huis

Kijk je liever thuis een enge film? Dat kan natuurlijk ook en het is bovendien een stuk voordeliger. Vooral wanneer je al wat horrorfilms in huis hebt. Maak het 's avonds lekker donker, maak een flinke bak popcorn en plof samen met je bubbel op de bank om je favoriete horror films te herbeleven. Vind je horror wat te eng? Kies dan voor een thriller. Heb je geen enge films in huis? Bestel er dan een bij BookSpot. Hier bestel je namelijk horrorfilms met tot 50% korting!


Griezelen in pretparken

Wil je de deur uit? Bezoek dan een pretpark! Bij diverse parken kun je nu lekker griezelen. Heb je kinderen? Dan is het leuk om naar Bellewaerde te gaan. Hier wordt een Trick or Treat-tocht georganiseerd, waarvoor kinderen zich mogen verkleden. Dit jaar ga je op pad met een avonturenkaart. Onderweg kom je allemaal leuke en spannende opdrachten tegen. Voer je ze goed uit? Dan krijg je een stempel. Wanneer je aan het einde van de tocht weer naar huis gaat, dan ontvang je een leuk geschenkje. Wist je dat kinderen gratis toegang krijgen tot het park en dat volwassen tot 30% korting krijgen op entree? Het is dus zeker de moeite waard om langs te gaan. Ook in Disneyland Parijs kun je lekker rond spoken tijdens het Halloween Festival. Het hele park is versierd met herfst- en Halloween decoratie en al jouw favoriete Disney-figuren dragen een toepasselijke Halloween-outfit. Ga met beruchte Disney schurken op de foto en vergeet niet om de griezelige snacks uit te proberen! Je ontvangt nu bovendien tot 40% korting op je gehele verblijf, dus waar wacht je nog op?! Wil je ontdekken waar je nog meer naar toe kunt gaan met Halloween? Kijk dan op de website van ActievandeDag. Hier krijg je tot 40% korting op diverse Halloween activiteiten. Denk aan Halloween in Bobbejaanland, Movie Park Germany of Wunderland Kalkar.


Maak heerlijke Halloween recepten

Blijf je volgende week zaterdag gewoon thuis? Ga je wellicht een horrorfilm kijken, een spannend boek lezen of griezelige spelletjes spelen met je familie? Dan wil je daar wellicht een paar lekkere en toepasselijke snacks voor hebben. En wat is er nou leuker dan ze zelf maken? Op de website van Albert Heijn vind je diverse Halloween recepten. Denk aan skullkoekjes, doodshoofdlollies, horror halloweencake en nog veel meer. Bovendien scoor je bij Albert Heijn tot wel 50% korting op je boodschappen.

Halloween koekjes


Geef een Halloween feestje

Wil je een Halloween feestje organiseren? Voor volwassenen zou dit nu helaas niet gaan in verband met de coronamaatregelen. Wel kunnen kinderen jonger dan 12 jaar samen komen. Een kinderfeestje met Halloween thema zou dus wel kunnen. Is jouw kindje uitgenodigd voor een feestje of organiseer je er zelf een? Neem dan eens een kijkje op de website van Fun. Hier scoor je namelijk tot 50% korting op Halloween kostuums voor kinderen en profiteer je van twee plus één gratis op Halloween tafeldecoratie.


Overige Halloween acties

Uiteraard zijn er nog veel meer manieren om te besparen tijdens Halloween. Dit doe je bijvoorbeeld met de volgende deals: