Begin het voorjaar goed met de Spring Deals

Morgen is het officieel lente! Je hebt vast al gemerkt dat de temperatuur langzaam wat omhoog gaat en de tulpen en narcissen tevoorschijn komen. Om het voorjaar nog beter te beginnen hebben we een aantal leuke acties en kortingscodes voor je op een rijtje gezet, zodat je flink kunt besparen op nieuwe voorjaarsoutfits, uitjes en essentiële benodigdheden voor de voorjaarsschoonmaak.


De voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak is door de jaren heen een jaarlijks ritueel geworden, maar waar komt dit vandaan? Vroeger hadden we nog geen elektrische verwarming en moesten huizen worden verwarmd met open haarden en kachels. Deze warmtebronnen brachten veel troep en stofjes met zich mee. Gezien in de winter de kachel dagelijks aanstond, kon je zelfs na het poetsen weer stof in huis vinden. Wanneer de lente aanbrak, werd het geleidelijk aan ook steeds warmer waardoor de kachels niet meer aan hoefden. Daarom was dit dé ideale periode om een grote schoonmaak in te plannen. Inmiddels worden de meeste huizen verwarmd met elektrische verwarmingen, maar toch is de voorjaarsschoonmaak nog steeds een traditie. Het is namelijk nog altijd belangrijk om eens in de zoveel tijd je huis een flinke opfrisbeurt te geven, gezien het goed is voor je gezondheid. Om de juiste producten hiervoor in huis te halen, kun je terecht bij Collishop. Bij de webwinkel profiteer je nu namelijk van 25% korting alles voor de lenteschoonmaak. Wil je het opknappen van je huis wat serieuzer aanpakken? Bezoek dan Lampenlicht. Hier profiteer je momenteel van 80% korting tijdens de klusmaand. Zoek je naast verlichting ook nog nieuwe meubelen en accessoires om je interieur wat aan te passen? Profiteer dan van 50% korting op meubilair bij Made.

Man en kind aan het schoonmaken


Leuke voorjaarsuitjes

Wil je binnenkort een dagje weg of ben jij meteen op het terras te vinden, wanneer de zon begint te schijnen? Dan is het altijd mooi meegenomen als je kunt profiteren van wat korting. Wanneer je bijvoorbeeld veilingsites bezoekt als Ticketveiling en VakantieVeilingen, kun je zelf bepalen hoeveel geld je uit wil geven aan bepaalde uitjes. Je kunt namelijk al vanaf €1,- mee bieden op uitstapjes, diners en producten. Een andere manier om flink te besparen op voorjaarsuitjes is via Groupon. Hier vind je veel leuke lokale activiteiten, maar je kunt ook diverse stedentrips en uitstapjes naar andere steden boeken. Bovendien krijg je momenteel tot 30% korting op je bestelling met deze Groupon kortingscode.

Wil je dit voorjaar liever een weekendje weg of een midweek op vakantie rond Pasen? Dat kan uiteraard ook met extra veel voordeel. Hou echter wel goed de websites in de gaten van de reisbureaus waarbij je boekt. In verband met het coronavirus is er op dit moment veel onzekerheid over of bepaalde reizen nog door kunnen gaan. Daarom is het wellicht goed om last minute te boeken en om de voorwaarden van de reisbureaus goed door te nemen. Profiteer nu van 5% korting op je boeking met deze Belvilla kortingscode of pak 40% korting op een boeking bij Vacanceselect.


Lentecollecties

Bij de meeste modezaken kun je inmiddels ook terecht voor nieuwe lente- en zomercollecties bestaande uit leuke luchtige items met vrolijke kleuren en printjes. Shop alvast een paar leuke outfits, zodat je al een paar setjes bij de hand hebt wanneer het echt lekker weer begint te worden. Kledingwinkels waar je nu gegarandeerd terecht kunt voor lente- en zomercollecties én waar je kunt profiteren van korting, hebben we in onderstaand lijstje voor je opgesomd.

Naast nieuwe kledinglijnen, zijn er ook diverse webshops waar je alvast nieuwe badmode kunt inslaan, waarmee je kunt shinen op het strand of bij het zwembad. Hiervoor kun je onder andere terecht bij Marlies Dekkers en Hunkemöller. Bovendien profiteer je momenteel van 10% korting op alles met deze Hunkemöller kortingscode, terwijl je bij Marlies Dekkers terecht kunt voor 50% korting op badmode.

Twee vrouwen aan het shoppen


Spring Deals

Op Deals.be kun je een speciale categorie vinden waar je alle voorjaarsaanbiedingen van het moment kunt vinden, genaamd Spring Deals. De kortingen en aanbiedingen die je hier tegenkomt zijn erg uiteenlopend, dus je vindt altijd wel iets dat jouw interesse wekt. Denk bijvoorbeeld aan kortingen op eten, mode, merchandise, vakanties en nog veel meer. Om je een handje op weg te helpen met het vinden van de beste deals hebben we een aantal van deze Spring Deals voor je op een rijtje gezet.

De beste kortingscodes van het moment

 

De beste lenteacties