Het wordt eindelijk weer zomer! 10 leuke activiteiten voor als het warm is

Het is weer zomer! De temperatuur is tropisch en het zonnetje schijnt volop. Wil jij optimaal genieten van dit heerlijke zomerweer? En heb je maar een beperkt budget? Wij hebben een aantal leuke dingen bedacht die je kunt doen en die heel goedkoop of zelfs gratis zijn. Zo kom jij die warme dagen wel door!


Ga naar een pretpark

Deze zomerse dagen zijn ideaal om eens naar een pretpark te gaan. Bezoek nu bijvoorbeeld een van de Plopsa pretparken met korting. Daarvoor zijn nu verschillende Plopsa kortingscodes actief. Je kunt ook wat verder reizen en Disneyland Parijs bezoeken. Ter ere van de 25e verjaardag van het wereldberoemde pretpark krijg je tot wel 35% korting op een verblijf. Kinderen tot en met 11 jaar mogen zelfs gratis naar binnen. Wil je echt heel voordelig naar een pretpark? Check dan ook zeker VakantieVeilingen. Regelmatig worden er tickets voor pretparken geveild op deze website.

 

Pretpark


Huur een bootje

Met dit heerlijke weer zit je het liefst op het water. Als je zelf geen boot hebt, kan je deze huren. Zo kan je een heel dag lang lekker varen met je vrienden en/of familie. Neem wat lekkers mee en trek je badpak of zwembroek aan, zodat je af en toe ook even een frisse duik kunt nemen.


Zoek verfrissing in het zwembad

Met deze hoge temperaturen is er niets lekkerder dan in het zwembad duiken. Zo koel je gelijk af. Bezoek het zwembad bij jou in de buurt of ga voor ultiem waterplezier bij Plopsaqua De Panne. Met een Plopsa kortingscode krijg je nu €7,- korting op een toegangsticket.

 

Zwembad


Bezoek een spa of sauna

Een spa of sauna bezoeken is altijd fijn, maar op zomerse dagen als deze is het extra fijn. Kies voor een wellnesscenter met buitenruimte. Zo kan je tussen de sauna’s door heerlijk zonnen of bijkomen in een van de zwembaden of jacuzzi’s. Je boekt een bezoekje aan een spa of sauna extra voordelig via Treatwell. Of bied mee via VakantieVeilingen!


Ga naar het strand

Als een bezoekje aan het pretpark of wildwaterpark te duur is, kan je natuurlijk ook gewoon lekker naar het strand. Neem je badhanddoek, bikini, zonnebril en een goed boek mee en zoek een plekje in de zon. Dat is heerlijk vertoeven. Vergeet je niet goed in te smeren met zonnebrandcrème. Anders zie je aan het einde van de dag zo rood als een kreeft. Zonnebrandcrème koop je nu heel voordelig bij Viata.

 

Strand


Ga sporten

Kan jij niet stil zitten? Dan kan je ook lekker gaan sporten. Het is wel verstandig dit in de ochtend of de avond te doen. Dan is de temperatuur ideaal. Trek je hardloopschoenen aan en sporten maar. Heb jij juist een hekel aan het warme weer? Dan kan je nu op je gemakje sporten bij de sportschool. Daar is het op zomerse dagen altijd veel rustiger. Ideaal voor jou dus.


Geniet van de zon op een terrasje

Het is heerlijk om de hele dag te vertoeven op een terrasje en te genieten van een paar verfrissende drankjes. Kies voor een mooi plekje in de zon en profiteer optimaal van het lekkere weer. Ook als jij gewoon moet werken, is dit dé manier om toch nog even van het lekkere weer te genieten. Begin extra vroeg en zorg dat jij in de namiddag toch nog even op het terrasje kunt zitten met een heerlijk biertje of wijntje erbij.

 

Terras


Relax in je eigen tuin

Goedkoper kan niet. Zorg dat jij een leuke tuinset hebt aangeschaft. Dat kan bijvoorbeeld bij VidaXL. Pak er een boek bij en trek je terug in de rust van je eigen tuin. Zo geniet je gratis en in een oase van rust van dit heerlijke weer.


Ga lekker barbecueën

Een zomerse dag sluit je het beste af met een uitgebreide barbecue. Een nieuwe barbecue koop je nu heel voordelig bij Collishop. De winkel geeft op alle barbecues maar liefst 10% korting. Bestel er nu gelijk één, zodat je hem nog deze week in huis hebt.

 

Barbecue


Hekel aan de warmte? Zoek de rust op

Natuurlijk kan het ook dat jij helemaal niet van dit warme weer houdt. Dan kan je het beste lekker in huis blijven. Je houdt het koel met een plafondventilator. Die koop je nu met korting bij Lampenlicht. Je kunt ook een plekje opzoeken waar de airco flink hoog staat. Je hebt geluk dat het op veel van deze plekken juist rustig zal zijn met dit goede weer. Bezoek bijvoorbeeld een museum of ga naar een winkelcentrum. En in de avond koelt het weer lekker af, dus dan kan je alsnog eventjes een frisse neus halen. 


Heb jij nog leuke ideeën? Deel ze met ons in de reacties!