HLN abonnement promo's voor België

Ontvang de krant met korting dankzij een HLN abonnement promo in mei 2024

  • gemiddelde besparing: €29,80
Gratis actie

Check deze promo voor GRATIS magazines bij een HLN abonnement

Pak deze korting
50% korting

Scoor de papieren variant met tot 50% korting via HLN abonnement

10 gebruikt
Pak deze korting
50% korting

Krijg ook deze zomer de krant met tot 50% korting via HLN abonnement

Pak deze korting
€1 actie

HLN abonnement promo: lees de krant voor minder dan €1,- per week

10 gebruikt
Info

Bij een digitaal abonnement.

Pak deze korting
€6 actie

Probeer een HLN abonnement vier weken voor slechts €6,-

Pak deze korting
20% korting

Ruim 20% korting op het simpelste abonnement bij HLN abonnement

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang een gratis digitale versie bij ieder HLN abonnement

Pak deze korting
30% korting

Lees de bijlagen met wel 30% korting via een HLN abonnement

Pak deze korting
10% korting

Ontvang iedere HLN abonnement promo via de nieuwsbrief

Pak deze korting
12,5% korting
Geverifieerd

12,5% korting met de promocode van HLN abonnement

Kortingscode
Bekijk code
€5 korting
Geverifieerd

€5,- EXTRA korting op een HLN abonnement met deze promo

Kortingscode
Bekijk code
20% korting
Geverifieerd

20% HLN abonnement promo voor voordeel op een lidmaatschap

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen HLN abonnement kortingscodes

Gratis cadeau actie
Geverifieerd

Geniet nu van GRATIS tijdschriften via een HLN abonnement

Info

Zolang de voorraad strekt.

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Lees de weekendkrant op papier met tot 50% HLN abonnement korting

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

20% korting of meer op een HLN abonnement naar keuze

Pak deze korting
30% korting
Geverifieerd

Ruim 30% korting op onbeperkte digitale toegang met een HLN abonnement

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Tot 50% korting op meer voordelen bij een HLN abonnement

Pak deze korting

Lees de krant met 20% korting via de beste HLN Abonnement promo

Ga jij ook liever wat dieper in op het laatste nieuws en lees je graag inhoudelijke artikelen? Die kun je dan voordelig lezen met een HLN abonnement promo. Een kortingscode komt helaas niet heel vaak voorbij, maar in het beste geval pak je 20% korting op een abonnement naar keuze. Gelukkig kun je ook zonder kortingscode regelmatig profiteren van een straffe promo op digitale en fysieke krantenabonnementen. Zelfs wanneer je alleen maar voor een korte periode het laatste nieuws wil volgen met bijbehorende artikelen.

Zo sluit jij jouw HLN abonnement voordelig af

Een abonnement voor een langere periode is goedkoper

Als je een abonnement voor Het Laatste Nieuws afsluit, zal je merken dat je de keuze hebt uit verschillende periodes. Je kan je voor één, twee of drie jaar op deze krant abonneren. Door voor een langere periode te kiezen, krijg je dankzij een promo een leuke korting op het totaalbedrag. Je profiteert dus wel echt als je kiest voor een langer lopend abonnement want je zult uiteindelijk goedkoper uit zijn dan met meerdere korte abonnementen.

Ook bestaande abonnees hebben recht op korting

Elke promo en kortingscode die je tegenkomt, zijn enkel te gebruiken als je een nieuw abonnement afsluit. Het Laatste Nieuws heeft echter ook speciale acties waarmee je je abonnement op een goedkope manier kan verlengen. Zodra je HLN abonnement aan verlenging toe is kan je de klantenservice bereiken voor een voordelig verlengaanbod.

Ontvang de digitale versie gratis

Kies je voor een HLN abonnement waarbij je de papieren krant ontvangt? Dan ontvang je sowieso ook de digitale versie iedere dag helemaal gratis. Deze krijg je maandag tot en met zaterdag toegestuurd in PDF-formaat. Wanneer je kiest voor een digitaal abonnement, kun je naast de digitale krant ook iedere dag op HLN.be terecht voor onbeperkte toegang tot al het nieuws.

Lees exclusieve achtergrondverhalen, interviews en dossiers van HLN+ gratis

Naast de standaard krant beschikt HLN ook over heel wat exclusieve interviews, verhalen en dossiers. Deze extra plusartikelen, HLN+ genoemd, zijn voor de gewone lezers niet toegankelijk. Als abonnee kan je deze artikelen zowel op de website als via de app raadplegen. HLN beschikt bovendien ook over een speciaal abonnement dat zich enkel op HLN+ richt; het digitaal basispakket geeft je onbeperkte toegang tot deze exclusieve artikelen en verhalen.

Over HLN abonnement

Over HLN abonnement

Het Laatste Nieuws is een Vlaamse krant die wordt uitgegeven door DPG Media. Dagelijks lezen bijna anderhalf miljoen personen de papieren of online krant van HLN, waardoor het zich marktleider mag noemen van dagbladen in Vlaanderen. De krant staat bekend om zijn liberale stijl en blijft graag dichtbij de leefwereld van de lezer. Zo wordt er verslag gedaan van zowel binnen- als buitenlandse actualiteiten en sport, maar ook van nieuws uit de regio en entertainment. Op die manier bereikt HLN een brede doelgroep via hun krant, HLN.be, de app, maar ook het magazine Nina: in totaal goed voor een dagbereik van bijna 2,6 miljoen Vlamingen.

Ga naar hln.be

Om deze redenen kies je voor een HLN abonnement

Kies voor het HLN abonnement dat het best bij jouw persoonlijke voorkeuren aansluit

Bij HLN heb je de keuze uit verschillende soorten abonnementen. Met het meest complete pakket krijg je zowel de digitale versie als de papieren versie van de krant toegestuurd. Verder beschikken ze ook over een goedkoper Weekend + Digitaal abonnement. Dit houdt in dat je gedurende de werkdagen de krant digitaal kan raadplegen en dat je de papieren krant enkel in het weekend ontvangt. Ten slotte is er ook een HLN abonnement waarmee je de krant enkel digitaal kan lezen; deze is een stuk voordeliger dan de papieren versie. Bij alle abonnementen krijg je toegang tot alle HLN+ artikelen, alle bijlagen en heel wat andere extra's.

Gebruik de app om de exclusieve artikelen te lezen

HLN.be beschikt ook over een handige app; via de app kun je de volledige krant te lezen als abonnee. Daarnaast kun je ook straffe beelden bekijken en spelletjes spelen. De app heeft ook verschillende handige functies zoals een zoekfunctie, artikelen opslaan en je kunt podcasts beluisteren. Met de app kun je dus op verschillende manieren het nieuws tot je krijgen. De HLN abonnement app is te downloaden voor iOS en Android en na het inloggen met jouw account kun je direct alle nieuwsberichten lezen.

Leuke nieuwtjes op de social media van HLN.be

HLN.be is ook op social media actief. Op Facebook, Instagram en Twitter plaatsen ze alle nieuwtjes en gebeurtenissen van de dag. Het Laatste Nieuws is ontzettend actief op de verschillende kanalen en het verzekert jou er dus ook van dat je geen enkele gebeurtenis mist. Bovendien kan je via deze verschillende social media kanalen misschien ook een leuke kortingscode of een speciale promo bemachtigen.

Je hebt veertien dagen de tijd om het HLN abonnement op te zeggen

Een HLN abonnement sluit je voor minstens een jaar af. HLN weet dat dit geen eenvoudige beslissing is en ze geven je daarom veertien dagen de tijd om het abonnement kosteloos op te zeggen. Je betaalt in dit geval helemaal niets extra om het abonnement te stoppen en je hoeft ook geen reden op te geven. Ben jij tevreden over jouw abonnement? Dan hoef je niets te doen want jouw abonnement zal dan gewoon doorlopen tot het einde van de gekozen periode.

Tien feitjes over jouw HLN abonnement

Het Laatste Nieuws brengt dagelijks nieuws van binnen- en buitenland en alles daaromheen.

Je kunt kiezen voor een digitale krant, een papieren variant of een mix van een HLN abonnement.

Met een HLN abonnement ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de showbusiness.

Bij HLN.be kun je ook kiezen uit een selectie gratis artikelen.

Je hebt altijd de mogelijkheid om een HLN abonnement voor een aantrekkelijke prijs tijdelijk uit te proberen.

Je betaalt voor een papieren HLN abonnement geen extra bezorgkosten.

Je krijgt met een HLN abonnement online toegang tot exclusieve artikelen.

In totaal worden via HLN.be, de app, de papieren krant en het magazine dagelijks ruim 2,5 miljoen mensen bereikt.

Het Laatste Nieuws wordt uitgegegeven door DPG Media en heeft een liberale, eerlijke stijl.

Een HLN abonnement voor een kortere periode stopt altijd automatisch.

Nieuws

Krijg een gratis tijdschrift abonnement cadeau

Sluit jij nu een HLN abonnement af? Dan geniet je niet alleen van het laatste nieuws, maar ook van het cadeau wat je er nu bij krijgt. Je krijgt namelijk één jaar lang gratis toegang tot Tijdschrift.be. Dat betekent dat je vijfentwintig tijdschriften kunt lezen in één handige app. Lees bijvoorbeeld vtwonen of AutoWeek nadat je het ochtendnieuws hebt gelezen in je krantje.

De Grote Stemtest van Vlaanderen

Over ruim een maand is het weer tijd voor de verkiezingen en dat is altijd een spannende tijd. Niet alleen voor politici, maar ook stemmers hebben veel om over na te denken en een grote beslissing te nemen. Bij HLN kun je nu de Grote Stemtest doen om erachter te komen waar je op moet gaan stemmen. Via een HLN abonnement blijf je natuurlijk als eerste en beste op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze verkiezingen.

Geen krant tijdens de lange zomervakantie

Ga jij deze zomer of misschien al in de meivakantie lekker op reis en wil je even een tijdje geen krant ontvangen? Of misschien op een ander adres laten bezorgen omdat je een tijdje op de camping gaat logeren. Dat is allemaal mogelijk met een HLN abonnement. Je hoeft alleen maar in te loggen bij je account en de wijzigingen door te geven. Wil je dat liever even telefonisch doen? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.