De Morgen abonnement promo's voor België

Lees het nieuws met korting met een De Morgen abonnement promo in mei 2024

  • gemiddelde besparing: €23,50
50% korting

Pak tot 50% korting op een digitaal basis De Morgen abonnement

Pak deze korting
60% korting

Neem een compleet De Morgen abonnement met tot 60% korting

Verloopt morgen
Pak deze korting
€6 actie

Probeer een De Morgen abonnement voor maar €6,- per maand

Pak deze korting
50% korting

Ontvang 50% korting of meer op een weekend De Morgen abonnement

Pak deze korting
Gratis actie

De Morgen abonnement promo: krijg GRATIS toegang tot artikels in de app

Pak deze korting
Gratis actie

GRATIS toegang tot vijfentwintig tijdschriften met een De Morgen abonnement

Pak deze korting
50% korting

Krijg 50% korting op de krant met een De Morgen abonnement

Info

Je bespaart met een digitaal abonnement.

Pak deze korting
10% korting

Check iedere De Morgen abonnement promo via de nieuwsbrief

Pak deze korting
Gratis actie

Ontvang een gratis digitale krant bij je De Morgen abonnement

Pak deze korting
20% korting
Geverifieerd

Verzilver deze De Morgen kortingscode voor 20% abonnement korting

Kortingscode
Bekijk code
12,5% korting
Geverifieerd

De Morgen abonnement kortingscode voor 12,5% korting

Kortingscode
Bekijk code
€10 korting
Geverifieerd

€10,- korting op een De Morgen abonnement met deze kortingscode

Kortingscode
Bekijk code

Recent verlopen De Morgen abonnement kortingscodes

60% korting
Geverifieerd

Ontvang jouw De Morgen abonnement in de brievenbus met tot 60% korting

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Krijg tot ruim 40% korting op een Digitaal Basis De Morgen abonnement

Pak deze korting
60% korting
Geverifieerd

Pak tot 60% korting op een Weekend + Digitaal De Morgen abonnement

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

GRATIS toegang tot online artikels met een De Morgen abonnement

Pak deze korting
50% korting
Geverifieerd

Neem een digitaal De Morgen abonnement met tot 50% korting

Pak deze korting

Met de beste De Morgen abonnement promo pak je wel 20% korting

Een abonnement op je favoriete krant hoeft met behulp van een kortingscode niet zo heel duur te zijn. Bij De Morgen kun je regelmatig profiteren van goede promo's waarbij je voor kortdurende abonnementen een aantrekkelijke prijs betaalt. Met een kortingscode pak je in het beste geval maar liefst 20% korting op de totaalprijs van een abonnement. Deze codes zijn zeldzaam: profiteer er dus goed van wanneer je er hier een tegenkomt.

Geniet van flexibiliteit bij jouw De Morgen abonnement

Een keuze uit verschillende formules

Als abonnee blijf je op de hoogte en geniet je van talrijke mogelijkheden. Op basis van je behoeften als lezer - waar jij belang aan hecht, hoe je levensstijl eruit ziet en andere factoren zoals geïnteresseerde familieleden - stel je je ideale De Morgen abonnement samen. Hoewel we vandaag de dag steeds meer digitaal lezen, blijft een papieren krant tot het aanbod behoren. Goed om te weten: wanneer je uitsluitend digitaal leest, ben je €2,- voordeliger uit ten opzichte van de andere complete pakketten.

De levering van jouw krant(en)

Het spreekt voor zich dat je digitale krant te allen tijde bijgewerkt blijft. Deze digitale versie wordt dagelijks vernieuwd - je leest de vernieuwde editie vanaf 4:00 uur. Je papieren krant wordt tijdens weekdagen voor 7:30 uur geleverd. Op zaterdagen zal dit voor 10:00 uur zijn.

Opzeggen of annuleren van jouw De Morgen abonnement

Na de aanvang van je De Morgen abonnement, krijg je veertien dagen tijd je te bedenken. Dit geeft je de mogelijkheid ruimschoots kennis te maken met jouw De Morgen abonnement en op welke manieren het aanbod aan je wensen beantwoordt. Binnen deze termijn van veertien dagen kan je je bestelling probleemloos annuleren. Wacht je hier langer mee, maar wens je je De Morgen abonnement alsnog te beëindigen, dan kan je je formule - onder bepaalde voorwaarden - opzeggen. Na afloop van je initiële engagement (één, twee of drie jaar), loopt je abonnement op automatische wijze verder. Hierna is je abonnement te allen tijde opzegbaar. Dit doe je door telefonisch contact op te nemen met de lezersservice van DeMorgen.be. Wens je een digitaal De Morgen abonnement stop te zetten? Deze opzeg is eerder flexibel - meld je opzeg telefonisch aan en dit minimaal één week voorafgaande aan de start van de volgende looptijd/betaling.

De abonnementstermijnen waar je uit kunt kiezen

Misschien vraag je je af hoe lang je effectief plezier hebt van een De Morgen abonnement, dit verschilt van formule tot formule. Bij een abonnement van drie jaar reken je op de hoogste korting - het verlaagde tarief blijft dan ook het langst gelden. Wil je liever niet lang vastzitten aan een abonnement? Ga dan voor de kortste termijn van één jaar. Hierna kun je natuurlijk altijd nog jouw abonnement verlengen als je met plezier de krant hebt gelezen.

Over De Morgen abonnement

Over De Morgen abonnement

De Morgen is een van de grote kwaliteitskranten van België. Als kwaliteitskrant probeert het de brug te slaan tussen diepgaande journalistiek en toch een toegankelijke en menselijke berichtgeving. Het dagblad werd opgericht in 1978 en is daarmee de jongste kwaliteitskrant van België. De Morgen kwam tot stand toen de socialistische dagbladen Volksgazet en Vooruit samengingen. Desondanks heeft de krant in de loop der jaren ruimte gegeven aan uiteenlopende geluiden vanuit alle kanten van het politieke spectrum, en staat het bekend om zijn spraakmakende opiniestukken. Het dagelijkse bereik van ruim 500.000 lezers via de papieren krant en DeMorgen.be liegt er dan ook niet om.

Ga naar demorgen.be

Nog een paar tips voordat je een De Morgen abonnement afsluit

Neem een De Morgen abonnement op de papieren krant

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen je doordeweekse, papieren krant en degene die je op zaterdagen ontvangt. Inhoudelijk verschillen deze - de doordeweekse editie legt de nadruk op het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, met verklarende en ondersteunende redactionele inhouden. Je vindt er ook Het Vrije Leven terug - een combinatie van verhalen over cultuur, zingeving, duurzaamheid en technologie. De zaterdagkrant betekent uitgebreider lees- en leerplezier, naast actuele gebeurtenissen geniet je van rubrieken Zeno welke gevuld is met diepte-interviews, reportages en aanbevelingen. Ook ontvang je DM Magazine met persoonlijke gesprekken en praktische rubrieken, maar daar houdt het niet op want je krijgt ook de Weekendkrant. Hierin lees je alle ins-and-outs over politieke, economische en culturele gebeurtenissen.

Digitale functies voor extra plezier

Ook het digitale aanbod breidt uit - de mobiele applicatie laat je toe op meerdere manieren geïnformeerd te blijven. Met de Live-feed volg je het meest recente nieuws nauwkeurig én 24/7. Voor liefhebbers van e-books zal het als muziek in de oren klinken dat De Morgen ook over een doorbladerfunctie beschikt, genaamde Print Editie. De Digitale Editie biedt net dat tikkeltje extra, dankzij aanvullend beeld- en geluidsmateriaal.

Nieuwsberichtgeving voor meer informatie

Als nieuwe abonnee kan je kiezen of je graag op de hoogte gehouden wordt. Indien dit het geval is, mag je je verwachten aan gepersonaliseerde productinformatie, nieuwsberichten, interessante aanbiedingen zoals een kortingscode of promo, waarmee je wederom kunt besparen.

Betaalmogelijkheden bij De Morgen abonnement

Wanneer je overgaat tot het afsluiten van je (eerste) De Morgen abonnement, zal je merken dat je bij aanvang niets hoeft te betalen. Onderaan geef je je toestemming tot een maandelijkse afschrijving via je bank. De week waarin je je eerste krant ontvangt, is tegelijkertijd de week waarin je eerste betaling afgeschreven wordt.

Waarom een De Morgen abonnement een goed idee is

Met zijn oprichting in 1978 is DeMorgen.be de jongste kwaliteitskrant van België.

Met een De Morgen abonnement ontvang je voor een leuke prijs elke dag de krant.

Je hebt via een De Morgen abonnement ook de mogelijkheid om de krant alleen digitaal te lezen.

Je kunt een De Morgen abonnement afsluiten voor enkele weken om het uit te proberen.

Een De Morgen abonnement is leuk een paar weken cadeau te doen aan vrienden of familie.

Via de website en de app blijf je op de hoogte van het meest recente nieuws.

Je kunt via DeMorgen.be ook inloggen en betalen om bepaalde content te lezen.

Met een De Morgen abonnement kun je ook spelletjes spelen zoals woordzoekers, sudoku's en meer.

Een proefabonnement duurt maximaal acht weken en stopt automatisch.

Via de lezersservice kun je een De Morgen abonnement zelfs meenemen op vakantie.

Nieuws

Mis geen enkel nieuws met een De Morgen abonnement

Tegenwoordig zitten artikelen steeds vaker achter een paywall, maar met een De Morgen abonnement heb je daar geen last meer van. Je krijgt namelijk gratis toegang tot alle artikelen, zodat je écht van alles op de hoogte bent. Daarnaast hoef je je niet zorgen te maken dat je er maar een aantal per maand kunt lezen. Als abonnee profiteer je van onbeperkte toegang.

Altijd het nieuws van ver weg heel dichtbij

Met alles wat er gebeurt is het soms lastig om bij te houden wat er allemaal gebeurt. Met een De Morgen abonnement kun je het nieuws veel dichterbij halen. Je kunt de krant digitaal op je telefoon of tablet lezen. Maar je kunt ook via de app recente artikelen lezen over de oorlog in Oekraïne en wat Poetin allemaal uitspookt. Of je leest columns van mensen die daar een mening over hebben. Met het nieuws van zo ver weg een stukje dichterbij, voelt de wereld misschien ook iets kleiner.