Bip and Go kortingscodes voor België

Scoor bij Bip and Go korting op automatische tolbetaling dankzij een kortingscode in april 2024

  • gemiddelde besparing: €22,47
€8 korting
Geverifieerd

Bip and Go kortingscode voor 2 x €4,- korting op je volgende factuur

Kortingscode
Bekijk code
€10 actie

Profiteer als jonge bestuurder van €10,- korting bij Bip and Go

Pak deze korting
€10 korting

Profiteer van €10,- korting op in de inbruikstelling bij Bip and Go

Pak deze korting
€30 korting

Sluit een tolabonnement af met ruim €30,- korting bij Bip and Go

Info

Geldig voor bestuurders onder 26 jaar, die hun rijbewijs minder dan één jaar hebben.

Pak deze korting
€10 actie

€10,- korting op inbedrijfstelling via deze Bip and Go deal

Pak deze korting
25% korting

Bekijk hier alle Bip and Go aanbiedingen van april

Pak deze korting
€6 korting

Gratis verzending bij Bip and Go

Info

Als American Express-klant krijg je de badge gratis opgestuurd.

Gratis verzending
€15 actie

Check de American Express deals voor ruim €15,- bij Bip and Go

Pak deze korting
50% korting

50% korting op elektrisch laden via een Electric Bip and Go abonnement

Pak deze korting
€9 korting
Geverifieerd

Ontvang €9,- korting op een Franse en Spaanse tolbadge met deze Bip and Go kortingscode

Kortingscode
Bekijk code
€2 actie
Geverifieerd

Neem een zakelijk abonnement al voor €2,- bij Bip and Go

Pak deze korting
€25 korting
Geverifieerd

Ruim €25,- korting voor jonge bestuurders bij Bip and Go

Pak deze korting

Recent verlopen Bip and Go kortingscodes

30% korting
Geverifieerd

Pak tot 30% korting op aankopen bij partners via Bip and Go

Pak deze korting
% actie
Geverifieerd

Profiteer van automatische betalingen via Bip and Go Zakelijk

Pak deze korting
€15 actie
Geverifieerd

Betaal makkelijk je tol voor ruim €15,- per jaar via Bip and Go

Pak deze korting
Gratis actie
Geverifieerd

Maak gebruik van de handige GRATIS app van Bip and Go

Pak deze korting
40% korting
Geverifieerd

Ontvang tot 40% korting op een Bip and Go abonmement

Pak deze korting

Pak wel €9,- korting op tolkosten met de strafste Bip and Go kortingscode

Om het jezelf wat makkelijker te maken, kun je met een tolbadge van Bip and Go sneller over de tolwegen heen gaan. Tol betalen is natuurlijk geen pretje, maar met een kortingscode kun je het wat voordeliger maken. Tot op heden was de strafste kortingscode er een waarmee je €9,- korting pakte op een Franse en Spaanse tolbadge. Perfect voor je eerstvolgende vakantie.

Met deze Bip and Go tips bespaar je op je tolkosten

Nodig je vrienden uit en ontvang een korting van €4,-

Een andere handige manier om korting te krijgen bij Bip and Go is door je vrienden uit te nodigen. Als je vriend jouw klantnummer doorgeeft tijdens het inschrijven, ontvangen jullie beiden een korting van €4,- op de volgende factuur. Dit bedrag wordt automatisch verrekend en je hebt hier dan ook helemaal geen kortingscode voor nodig. Het uitnodigen van vrienden is ontzettend eenvoudig en is de ideale manier om op een voordelige manier van de uitstekende service van Bip and Go te profiteren.

Profiteer direct van €6,- korting met American Express

Klanten van American Express kunnen goedkoper gebruikmaken van de service van Bip and Go. Op BipandGo.com vind je namelijk heel wat speciale aanbiedingen voor kaarthouders van American Express terug, waarmee zij direct €6,- besparen op de verzending van hun badge. Bovendien sparen ze Miles bij elke aankoop of uitgave op de snelweg, zodat de kredietkaart hen vervolgens nog meer kortingen oplevert.

Bedrijven genieten van een speciale formule

Ook voor bedrijven is de formule van Bip and Go natuurlijk ontzettend interessant, zeker als je personeel veel tijd op de weg doorbrengt. De webshop biedt daarom ook speciale formules voor bedrijven aan. Als werkgever kun je doorgeven hoeveel badges je in je abonnement wil opnemen, zodat al je werknemers van de service gebruik kunnen maken. De bedrijfsabonnementen zijn aanzienlijk goedkoper dan de formules voor particulieren; dit is dan ook een uitgelezen kans voor kleine of grote ondernemingen.

Over Bip and Go

Over Bip and Go

In 2012 is Bip and Go opgestart om klanten te helpen met automatische tolbetalingen. Het bedrijf is een onderdeel van de Sanef-groep, een Franse wegbeheerder. Ondertussen doen zo'n honderd medewerkers er alles aan om meer dan 1,7 miljoen abonnementhouders de beste service te bieden tijdens hun reis. Op BipandGo.com vind je verschillende abonnementen waarmee je voorzien wordt van de bekende Liber-t tolbadge. Hiermee kun je op alle Franse snelwegen terecht, en met sommige badges zelfs op snelwegen en parkeergelegenheden in Spanje, Portugal en Italië. Het abonnement is volledig online en sinds 2020 heeft Bip and Go ook een handige app om het klanten nog makkelijker te maken.

Ga naar bipandgo.com

Op deze manier gebruik je een kortingscode bij Bip and Go

Bip and Go kortingscode gebruiken

  1. Als je zo snel mogelijk over de tolwegen heen wil rijden, dan kun je dat het beste doen met een abonnement bij Bip and Go. Wil je het ook zo voordelig mogelijk doen? Dan kan dat met een Bip and Go kortingscode. Het proces van een kortingscode gebruiken begint uiteraard bij het kiezen van het type abonnement. 
  2. Ga je voor een Ad hoc-abonnement of neem je liever een Frequent abonnement? Het ligt er natuurlijk volledig aan hoe vaak je over de tolwegen heen zal rijden. Als je een keuze hebt gemaakt, klik je op "Abonnee worden".
  3. Je krijgt dan de keuze hoeveel badges je zou willen bestellen via BipandGo.com en in welke landen je precies zal reizen met de tolbadge. Daarna kun je uit drie opties kiezen om je abonnement te verrijken. Het gaat dan om een papieren factuur, een extra badgehouder en een kaart voor elektrisch laden. Heb je dit allemaal niet nodig? Dan kun je deze opties overslaan. Na het kiezen van de opties, geef je aan naar welk land de tolbadge verzonden moet worden.
  4. Onder de verzendinformatie kun je je gevonden promotiecode van Bip and Go invoeren. Na het invoeren klik je op "Ok". Je zult dan het nieuwe totaalbedrag van de bestelling zien.
  5. Klopt alles? Dan kun je klikken op "Doorgaan met bestellen". Tijdens deze stap dien je je factuuradres en persoonsgegevens in te voeren. Denk hierbij aan je geboortedatum en postcode. Ook vul je hier je nummerplaatgegevens in. Na het invoeren van al je gegevens krijg je nog een overzicht en daarna kun je je tolbadge betalen.

Haal alles uit je abonnement bij Bip and Go

Volg Bip and Go op social media en mis geen enkele kortingscode

Het is erg interessant om de social media van Bip and Go te volgen. De webshop deelt via de diverse kanalen voortdurend leuke nieuwtjes met zijn volgers en benadrukt de voordelen van hun service geregeld. Ook als je al een abonnement op BipandGo.com hebt afgesloten, loont het zeker de moeite om eens een kijkje op de social media te nemen. Elke kortingscode wordt namelijk met alle volgers gedeeld, zodat je voortdurend nieuwe voordelen ontvangt.

Ontvang exclusieve voordelen via de app

Alle leden van BipandGo.com moeten de app zeker downloaden. De app is een onmisbare partner tijdens je volgende trip: hiermee kun je je rit namelijk voorbereiden, een parkeerplaats reserveren en je verbruik nauwkeurig opvolgen. Bovendien krijg je via de app toegang tot heel wat exclusieve voordelen. Je vindt er diverse unieke aanbiedingen terug en via de applicatie ontvang je bovendien regelmatig een unieke kortingscode voor een leuk voordeel bij een van de vele partners.

Zeg je abonnement gratis op

Bip and Go is een zeer flexibele service. De dienst wil je zeker niet verplichten om een abonnement voor een bepaalde tijd af te sluiten: je zit om die reden ook niet aan een opzegtermijn vast. Bovendien is het beëindigen van een abonnement volledig gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is Bip and Go van je beslissing op de hoogte brengen en de badge terugsturen.

Betalen kan via automatische afschrijving

Over de betaling van je abonnement hoef je je geen zorgen te maken. Het bedrijf werkt namelijk met automatische afschrijving. Tijdens het inschrijven geef je al je bankgegevens door en de webshop neemt het bedrag vervolgens automatisch van je rekening. Op deze manier ben je er zeker van dat de betaling tijdig plaatsvindt en dat de service op geen enkel moment gepauzeerd wordt.

Dit wil je weten voordat je een abonnement afsluit bij Bip and Go

Indien je een vraag hebt, vind je het antwoord gegarandeerd op de contactpagina; anders kun je altijd langsgaan bij een Bip and Go kantoor.

Op de website van Bip and Go vind je het laatste nieuws en de fijnste tips voor het reizen met jouw tolbadge.

De tolbadge is geldig op alle snelwegen in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië en bij meer dan duizend parkeergelegenheden.

Jongeren, bestuurders met een elektrische auto en frequente rijders krijgen korting op hun Bip and Go abonnement.

BipandGo.com is te volgen op Facebook, Instagram, X en YouTube voor handige tips, leuke informatie en de laatste aanbiedingen.

Kleine en grote ondernemingen kunnen ook terecht bij Bip and Go voor meerdere voordelige abonnementen.

Met de Bip and Go app krijg je toegang tot vele exclusieve diensten, waarmee je je dagelijkse traject makkelijker maakt.

Je kunt kiezen uit een Ad Hoc, een Frequent of een Liber-t Vakantie tolabonnement.

Dankzij de tolbadge van Bip and Go hoef jij nooit meer te stoppen bij een tolstation en vermijd je de lange rijen.

Via je account op BipandGo.com kun je makkelijk je onbetaalde facturen bekijken en betalen.