FlixBus kortingscodes België

Boek jouw busreis om door heel Europa te reizen extra voordelig en met korting dankzij een FlixBus kortingscode in juni 2019

Deze FlixBus kortingscodes konden we niet meer gebruiken in juni 2019

Probeer de codes gerust nogmaals uit, misschien hebben wij een fout gemaakt

Feiten over FlixBus

 • Met FlixBus reis je al vanaf €5,- naar meer dan 1.700 Europese bestemmingen.
 • Via de gratis FlixBus app kun je gemakkelijk tickets boeken en opslaan.
 • Als je met deze bus reist, kun je altijd 2 stuks bagage gratis meenemen.
 • Annuleren en wijzigen van een busreis kan voor slechts €1,- per persoon per rit tot slechts 15 minuten voor vertrek.
 • De FlixBus brengt je tegenwoordig ook naar verschillende luchthavens, waaronder Brussel Zaventem Airport.
 • Via de FlixBus nieuwsbrief mis je nooit meer een actie, aanbieding of kortingscode.
 • Je kunt op FlixBus.be ook een eigen touringcar met chauffeur boeken die je naar je bestemming brengt.
 • Met een bus van FlixBus reis je altijd erg comfortabel met extra beenruimte en verstelbare rugleuning.

Zo verzilver je een FlixBus kortingscode

FlixBus-kortingscode-gebruiken

 1. Wil jij voordelig reizen binnen Europa? Dat kan met FlixBus. Via FlixBus.be boek je eenvoudig busreizen naar een groot aantal bestemmingen. Je kunt extra voordelig reizen als je een FlixBus kortingscode hebt. Hoe kun je deze gebruiken? Dat leggen wij je nu uit.
 2. Selecteer eerst vanaf waar je wilt vertrekken en waar je naartoe wilt. Geef daarna ook wat de data van heen- en terugreis zijn. Ook moet je aangeven voor hoeveel passagiers je een reis wilt boeken. Vervolgens geeft FlixBus alle mogelijkheden. Selecteer een reis op een tijdstip dat jou schikt.
 3. Deze reis verschijnt nu in je winkelwagen. Daar zie je de mogelijkheid om een voucher in te wisselen. In het invoerveld dat je hier staat, kun je de FlixBus kortingscode invullen. Klik daarna op “Inwisselen”. Vervolgens klik je op “Boeken”.
 4. Vervolgens kun je inloggen op je FlixBus-account. Daarmee kun je sneller boeken.
 5. Je kunt nu de passagiersgegevens invullen. Er wordt gevraagd naar je voor- en achternaam en je mobiele telefoonnummer. Daarna kun je ook nog extra’s selecteren. Zo kun je een stoel reserveren, extra bagage bijboeken en ook is het mogelijk om een donatie te doen om zo de CO2 emissie van je reis te compenseren.
 6. Daarna kun je een betalingsmethode kiezen. Je kunt bij FlixBus.be betalen via iDEAL, met je creditcard of via PayPal. Vul hierbij ook nog je e-mailadres in. Je ticket wordt namelijk naar je gemaild.
 7. Als je besteld hebt zonder FlixBus-account, krijg je nu nog de kans deze alsnog in te maken. Check ook nog even of de datum en tijd van je reis kloppen. Is alles correct? Dan kun je nu je boeking afronden.

FlixBus kortingscode forum

Deel een geldige kortingscode of laat weten wat jij vindt van FlixBus

Een klik op "Reacties tonen" geeft Deals.be toestemming om reactiesysteem Disqus in te laden met de daarbij behorende (tracking) cookies.

ank
Geplaatst op 2019-03-28

wij willen een paar dagen weg voor de paasvakantie en zit er over te denken om te reizen met FlixBus. iemand ervaring of tips?

Bastian
Geplaatst op 2019-02-01

Wij zijn ook met flixbus naar Duitsland geweest met kerst, en binnenkort gaan we weer voor een weekendje weg naar Boedapest. Is echt goed bevallen met Flixbus!

rianne
Geplaatst op 2018-12-07

wij hebben onze trip naar de kerstmarkt in maastricht al geboekt met FLixBus! Zin in!! je kunt vanuit Belgie ook naar veel andere kerstmartken dan maastricht, mochten er nog meer kerst fans zijn :)

Emma
Geplaatst op 2018-10-01

Beste en goedkoopste manier om in Europa te reizen!

Irma (acties.nl)
Geplaatst op 2018-01-30

Hee Charlotte, als je een ticket voor morgen wilt boeken dan kan het best prijzig zijn. Het slimste is om te boeken voor een maar weken of maanden vooruit. Succes.

Charlotte
Geplaatst op 2018-01-30

Wanneer zijn de tickets het goedkoopste?

Maaike
Geplaatst op 2017-09-25

Altijd handig als je een app kan downloaden waarop je ticket staat, hoef ik hem niet meer in de bibliotheek uit te printen!