Zomersolden 2019: dit zijn de beste kortingscodes en promoties

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw… Zomersolden, kom maar gauw! De zomervakantie is al bijna een week onderweg, buiten is het goed weer, je favoriete shops houden uitverkoop. Het kan niet beter! Wil jij weten bij welke winkels je tijdens de zomersolden 2019 de beste koopjes kunt scoren? Lees dan verder in deze blog!


Een zomer vol korting

Het is een van de betere shopmomenten in het jaar. Naast de wintersolden en Cyber Weekend zijn de zomersolden hét moment waarop je heel veel mode, schoenen, elektro, meubels en meer met extra korting kunt kopen. Voor fysieke winkels zijn de solden het moment waarop ruimte gemaakt kan worden voor de nieuwe herfst/wintercollectie, maar online bestaat dit onderscheid al lang niet meer. Wil jij voor het najaar alvast een nieuwe winterjas kopen met fikse korting? Gewoon doen. Heb je juist nog zomerse items nodig voor als je nog op vakantie gaat deze zomer? Ook die kun je nu met veel korting scoren in de sale!

Zon


De kortingen lopen hoog op

De zomer is natuurlijk pas net begonnen en aan het najaar willen we eigenlijk nog helemaal niet denken. De temperaturen beloven in juli en augustus hoog op te lopen, net als de kortingen! Daarom vertellen wij je hier precies bij welke winkels je terechtkunt voor korting, korting en nog meer korting, zodat jij niet oververhit hoeft te raken met het zoeken naar de beste aanbiedingen. Is het daar al te laat voor en zit je momenteel zwetend op de bank van alle inspanning die je hebt moeten leveren? Maak dan gebruik van deze Tommy Teleshopping kortingscode voor 10% korting op je bestelling en bestel een mobiele airco in de shop, zodat je jezelf voortaan wat verkoeling kunt toewuiven tijdens het online shoppen!

Voor een compleet en up-to-date overzicht van alle solden en aanbiedingen ga je natuurlijk naar onze Solden-themapagina op de website. Maar omdat wij het onze gebruikers graag makkelijk maken, hebben we de beste promoties hier voor je uitgelicht en op een rijtje gezet.

  • Geen zin om tijdens warm weer moeilijk te doen met boodschappen en koken? Onze exclusieve HelloFresh kortingscode geeft jou drie keer €15,- korting op een maaltijdbox.
  • Fan van korting bovenop korting bovenop korting? Met een Nike kortingscode krijg je 50% + 20% extra korting in de sale.
  • Nieuwe designmeubelen scoor je met onze exclusieve Made kortingscode met €30,- korting. Ook geldig op items uit de sale!
  • Bij Lidl doe je niet alleen je dagelijkse boodschappen heel voordelig, maar scoor je in de online shop ook heel veel producten nu met tot wel 50% korting in de solden.
  • Het is groots, sexy en aantrekkelijk: de Big, Sexy Sale van Hunkemöller! Shop je favoriete items met tot wel 50% korting.
  • Bestelling gepland bij je favoriete webshop overzees? Met een ASOS kortingscode krijg je €15,- korting op je bestelling.
  • Leesvoer voor de vakantie scoor je met deze bol.com kortingscode, voor €5,- korting op Engelstalige boeken.
  • Dit weekend krijg je met een Home24 kortingscode nog 10% korting op alles.
  • Zomerse lingerie shop je dankzij een Christine le Duc kortingscode met maar liefst €17,50 korting.
  • Ook al is het zomervakantie, veel mensen zijn gewoon aan het werk. Met een Viking kortingscode ontvang je een gratis cadeau bij iedere zakelijke bestelling.
  • Allerlei sportieve items scoor je met een JD Sports kortingscode nu met 25% extra korting.
  • De hele zomer ruik je heerlijk als je in de ICI PARIS XL solden een geur koopt met wel 70% korting.
  • Bij Sarenza krijg je in de sale tot 60% korting op heel veel schoenen en kleding.

Sandalen


Dit rijtje is slechts een kleine greep uit alle winkels en aanbiedingen die je op onze website kunt vinden. Wil je weten wat voor promotie jouw favoriete webshop te bieden heeft? Gebruik de zoekbalk om de winkel gemakkelijk op onze website te vinden of kijk op de Solden-pagina! Alvast een fijne zomer en veel shopplezier gewenst.